sprite 1 787 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Space Invaders Infinity Gene we wrzesniu: http://www.joystiq.com/2010/08/30/space-invaders-infinity-gene-lands-on-psn-and-xbla-in-september/ Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Jak pojedziesz od 1 do 7 etapu bez powrotów do sklepików w celu podpakowania postaci, to myślę, że 3-4h i pęknie. Niestety tak łatwo nie da się rozje.bać gry i trzeba uzbierać mamony, żeby poprawić statsy. Ja z bratem się bawiliśmy kilka dobrych godzin. Nie grałem z zegarkiem w ręku, ale coś ok 7-8h było. Warto kupić, polecam Scott Pilgrim > Shank. true, jak we 4ch pociskalismy to atmosfera gęstniała całkowicie - do tego kilkukrotne ogarnianie, ukryte postaci i poziomy trudnosci dobre (chociaz jak mamy statsy na 50 to juz sie łatwo robi ale gameplay - cud miód ;] @up - nice, poprzedni invadersi na PSP były mega, a po trailerze tego widze, ze tez sie bedzie działo - mam nadzieje, ze wprowadzili jakies zmiany względem Iphonowej wersji Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 również demko Scotta bardziej mnie zainteresowało od Shanka Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Jutro Alien Breed, a co do Scota i Shanka, gra wydana przez EA jest lepsza, ale trzeba powiedzieć, że obydwa tytuły są warte swojej ceny. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 A wiadomo kiedy będzie Castle Crashers? Bo USA ma dostać chyba jutro. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Gameplay z nowego Deathspanka: http://www.joystiq.com/2010/08/31/deathspank-thongs-of-virtue-gameplay-leaves-little-to-the-imagi/ Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 dołączam sie do pytania o Castle srushers!! Kiedy bedzie w Polskim PPS? Gra swietna w swojej prostocie i po obcajeniu dema na pewno kupie. Cytuj
Rik 13 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Dzisiaj, po 2 latach oczekiwań rycerze zawitali na US PS Store. Chyba nie muszę mówić że temat powstał w celu spisania ludzi chętnych do wspólnego wyżynania zastępów przeciwników PSID - brikp Headset - mam (ale nie pamiętam/nie wiem czy gra go obsługuje) Jakby ktoś chciał grać to zapraszajcie (tylko napiszcie że chodzi o Castle Crashers). Zachęcam do wpisywania się na listę Cytuj
QTF 8 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 lol!! wiadomo skąd te opóżnienia względem wersji EU?? skad masz te info? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Alien Breed na polskim PSS. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Niejaki "Mike" napisał tak na europejskim blogu Playstation. Cytuj
villain 5 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Mi sie Alien Breed podoba (chociaz wiadomo - na A500 grywalnosc milion razy wieksza ), ale niestety nie mialem dzis czasu pograc wiecej niz 20min (jedno trophy wpadlo ) Jest jeden problem - "sciaglem" demo zaraz po pojawieniu sie tegoz na PSS odpalilem Leaderboards i mi sie konsolka zawiesila, przed chwila ponowilem probe i to samo Glos babki "ze sklepu" niestety nie tak genialny jak w oryginale - podobny, ale nie ten sam. Cieszy natomiast obecnosc online coop )))) - chociaz, o ile mnie pamiec nie myli, fajnie bylo klocic sie z kumplem kto ma miec wiecej kasy itd Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Mi sie Alien Breed podoba (chociaz wiadomo - na A500 grywalnosc milion razy wieksza ) Chyba sentyment wpłynął za bardzo na takie porównanie Alien Breed było fajne jak na tamte czasy, ale tak naprawdę grywalność nie różniła się bardzo od i innych jego klonów Zwłaszcza Alien Breed 1 i 2, bo Tower Assault było już ciekawsze.Nowy Alien Breed daje radę, tylko ta cena... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nikt jeszcze nie dał tego genialnego newsa ;] POWRÓT DO PRZYSZŁOŚCI NA PSN (GRA) http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/01/great-scott-christopher-lloyd-confirmed-for-back-to-the-future-game.aspx Cytuj
pele15 3 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 wiecie kiedy jest premiera lary croft? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) wiecie kiedy jest premiera lary croft? 29 września, wiadomo dzień wcześniej na us pss. Edytowane 2 września 2010 przez MBeniek Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Shank, jest znakomity. Kupiłem go ostatnio, bawiłem się przy tym przednio kilka godzin. Tryb dla pojedynczego gracza wystarczy na ok 4 godziny (jedno podejście). Multi to niespełna dwie godziny. Warto zaliczyć oba, gdyż zabawa, raz, że przednia, dwa, oba tryby znacząco się różnią. Świetne są natomiast dodatkowe stroje. Szczególnie podoba mi się ten Leonidasa (zaliczenie co-op), oraz Jasona (sto morderstw piła). Lubię The Lost Vikings, a Trine, jest taka reinkarnacją tejże gry na obecną generację. Przeszedłem dwukrotnie. Nie ukrywam, że miałem zamiary platynę w niej zdobyć, i co.... ano nie zalicza dzbanu za zlikwidowanie grupy szkieletów danym obiektem - próbowałem zarówno kopiąc kulę, skrzynie, jak i zrzucając kładkę na kościstych - oraz (o zgrozo) za odszukane skarby. Mam wszystkie, jak widać: Skarby Ze starszych pozycji, gorąco polecam StarDustHD (do dziś pamiętam zmagania ze zdobyciem mnożnika maksymalnego - Multiplier Hero - wpadło dopiero za czwartym podejściem, oraz odprężający, niesamowicie klimatyczny flower. Aktualnie czekam na Might & Magic: Clash of Heroes. To będzie znakomita i śliczna przy tym pozycja. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Warto brać te Alien Breed za te 55zł? Gdzieś czytałem że sama gra nie jest długa i należy ją traktować jako swoisty episode one. Ciekawy jestem ile sama gra trwa, w demku widać kilka plansz i jeżeli to jest wszystko co oferuje pełna chyba sobie odpuszczę. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) TUTAJ piszą że gdzieś słyszeli że 6h Edytowane 2 września 2010 przez xbor Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Warto brać te Alien Breed za te 55zł? Gdzieś czytałem że sama gra nie jest długa i należy ją traktować jako swoisty episode one. Ciekawy jestem ile sama gra trwa, w demku widać kilka plansz i jeżeli to jest wszystko co oferuje pełna chyba sobie odpuszczę. Jest niezła, ale nieco monotonna. Właściwie to tylko dwa etapy znacząco się różnią od reszty. Z drugiej strony tej monotonni nie odczujesz aż tak bardzo, ponieważ, jak xbor wspominał, gra jest bardzo krótka. Są lepsze gry. Jeśli je jednak ograłeś już, możesz kupić. Sesje dawkuj sobie. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Czy multiplayer w Shank jest tylko offline czy online również? Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Czy multiplayer w Shank jest tylko offline czy online również? tylko offline Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Dodatkowo super banalny to on nie jest - o ile jeszcze Metal Slug z dziewczyna można przejść, to bossowie w Shank potrafią dać wycisk. Ja zanim ukończyłem swoja wersję, pomagałem maSHteR'owi w zaliczaniu co-op. Skilla nam nie brak, jednak nie raz padliśmy pod obcasami bossów - szczególnie tego ogromnego goryla. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Trailer z nowego DeathSpanka: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-deathspank-thongs/703926 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi