Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy multiplayer w Shank jest tylko offline czy online również?

tylko offline

Kolejny tytuł po Trine, który świetnie by się sprawiał online, a tu lipa.

Opublikowano

wszystko fajnie świetnie tylko że nie ma go na Polskim PSS. i na dobrą sprawe nie wiadomo kiedy bedzie(lol).

z checią zagram jak tylko kupie a kupie jak tylko pojawi na na naszym PSS.

Opublikowano (edytowane)

Niezmiernie cieszę się na kontynuację deathspanka ponieważ pierwsza część moim skromnym zdaniem jest najlepszym tytułem na pss, wszystkie wipeouty, trine i flowery a z nowszych shanki się schowały od momentu kiedy tytułowy bohater powiedział po raz pierwszy "dont afraid, deathspank comming:)".

Z innej bajki wielce ubolewam że LIMBO wyszło tylko na kloca ponieważ tytuł również zapowiada się wyśmienicie:)

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano (edytowane)

http://ppe.pl/news-2628-Nowy_Oddworld_to_stary_Oddworld.html

Remake Oddworld: Stranger's Wrath z pierwszego Xboxa, jako exclusive na PS3 (PSN) z obsługą Move.

Kolejny świetny, kapitalny i ekstra news ;].

Jak ja zazdrościłem tej gry Xbox-owi tej i Dino Crysis 3 (nie liczę Splinter Cell bo ten grałem na pc no i poza tym w końcu wyszedł na PS2) ;]. Dobra ME2 na Ps3 szok ale zabranie kilkuletniego exa Abe i zrobienie z niego exa to trzeba mieć jaja ;p.

Mógłby ktoś coś napisać więcej o Oddworldzie? Czytałem recki ale to było wieki temu (chyba nawet PSX miał okładkę z Oddworlda) jak wypada względem poprzednich części, jakie zmiany itd. No oprócz oczywistych zmian np.środowisko 3D bo to widzę ;].

edit:

Dobra znalazłem sobie review Gamespotu - masakra ale cudo się szykuje ;].

http://www.youtube.com/watch?v=zjZjNJpjzWU

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Mi sie Alien Breed podoba (chociaz wiadomo - na A500 grywalnosc milion razy wieksza :) )

Chyba sentyment wpłynął za bardzo na takie porównanie ;)

Jednak po zagraniu w pełną wersję zmieniłem zdanie ;) Tak jak to piszą w recenzjach - Impact jest zwyczajnie nudnawy. Zagrałem pierwszy poziom i chyba na tym się skończy (przynajmniej na razie). W tym TEAM17 to chyba tylko muzyk został ze starego składu i jak widać na dobre to nie wychodzi. Gra jest zupełnie liniowa, można powiedzieć że polega na podążaniu za znacznikiem na mapie. W starym Alien Breed inaczej to wyglądało. Nie było czuć takiej narzuconej kolejności działania. Jednym z ważniejszych elementów rozgrywki było zarządzanie kluczami, decydowanie które drzwi otworzyć i którą drogą iść najpierw, aby nie utknąć na zawsze na danym poziomie. Często trzeba było podejmować decyzje - czy zużyć klucz, aby zebrać amunicję i kredyty, czy może zachować go na czarną godzinę. W Impact coś takiego nie istnieje, brakuje tej esencji starego gameplay'u.

Zamiast tego jest dobra grafika, dźwięki i sterowanie... mnie raczej nie urządza :confused:

Opublikowano

Soldner-X 2 - wydać 50 zł na grę i po 35 minutach grania zobaczyć napisy końcowe - BEZCENNE :diablo:

U mnie gra skończyła się po 4 poziomie, a w sumie jest 7 więc teoretycznie całość zajmuje około 50 minut. Jednak żeby odblokować wszystkie poziomy, bronie i dodatki trzeba powtarzać te same etapy, zbierać klucze i doświadczenie - taki mały trick na wydłużenie czasu gry ;) ale warto zagrać, bo gra wygląda obłędnie :)

Opublikowano

Czy ma ktoś problemy "techniczne" z grą Scott Pilgrim? Gierka czasami włacza mi się bez dźwięku,to znaczy dźwięk jest do momentu,aż nie urchomi mi się pierwsza runda,slychać tylko odglosy uderzeń,po chwili gra się freezuje i trzeba resetowac konsole.

Opublikowano (edytowane)

Robale to czysty orgazm, a dokładniej (konsolowe) Worms Reloaded z PC tylko pod inną nazwą. Gra ma platynę jak normalna gra kupiona na płycie, choć większość trofeów trzeba zrobić w meczach rankingowych.

Edytowane przez Texz
Opublikowano

ma juz ktos te wormsy moze? czy mozna tak wszystko poustawiac jak na PC. Zwiekszyc sile broni, tak zeby wszystkie byly dostepne od samego poczatku i nieograniczona ich ilosc?

Opublikowano

Najciekawszą rzeczą w Wormsach DC były statystyki tj. skuteczność, licznik zabić, ranking glizd... Po kilku meczach fajnie było zobaczyć zestawienie glizd z każdej drużyny i ich osiągnięcia. Cóż, w nowych wormsach nic takiego nie ma, więc dla mnie to coś w stylu zagraj i zapomnij. Sklep to taki trik na wydłużenie czasu grania - trzeba powoli kupować/odblokowywać poziomy, bronie i inne bajery, które zawsze były dostępne od początku. Sama gra wygląda fajnie, więc warto zagrać z żywym przeciwnikiem.

Opublikowano

A dużo lepsze od tych poprzednich Wormsów z psn?

Jasne, od razu wywaliłem pierwszą część. Świetnie gra się po sieci z nieznajomymi, zwłaszcza gdy przy jednym moim robaku z 15% życia i przeciw dwóm z prawie pełnym życiem w ostatniej rundzie zdobywa się paczkę z trzęsieniem ziemi i się gnoi zrzuca do wody :potter: Trial daje do rozegrania 5 plansz z kampanii i Quick Game, daje to pojęcie czy warto się skusić.