sprite 1 787 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Hydrophobia- Dzienniki developera http://www.joystiq.com/2010/09/18/hydrophobia-dev-diary-teaches-20-ways-to-kill-a-malthusian/ Cytuj
wsaadman 2 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 A więc - w przyszłym tygodniu będę miał PS3 (nareszcie;d) i pewnie zadam noobowskie pytanie, ale cóż: Czy ktoś byłby tak łaskawy i wymienił mi powiedzmy TOP5 gier, które warto pobrać z PSN? Na razie myślałem o Fat Princess i Flower ;] 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 A więc - w przyszłym tygodniu będę miał PS3 (nareszcie;d) i pewnie zadam noobowskie pytanie, ale cóż: Czy ktoś byłby tak łaskawy i wymienił mi powiedzmy TOP5 gier, które warto pobrać z PSN? Na razie myślałem o Fat Princess i Flower ;] Masz tutaj temat - Top 5 najlepszych gier na PSN: http://www.psxextreme.info/topic/77297-top-5-najlepszych-gier-na-psn/ Poprzeglądaj sobie i zobacz co najwięcej razy się powtarza Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 poczytaj dobrze ten temat bo flower a tym bardziej fat princess to nie jest top five Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Flower bierz w pierwszej kolejności. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Może nie w pierwszej ale pograć w to koniecznie trzeba A Grubaskę sobie odpuść bo potencjał ona ma ale niestety spartolony przez rzeszę debilnych graczy. Zamiast taktycznej gry zespołowej wychodzi z tej gry bezmózga napier...lanka na mieczyki. SuperStardust HD, Puzzle fighter hd remix, Wipeout, Zen pinball, SoldnerX (chyba 2 części w jednym packu wyszły niedawno) - to możesz brać w ciemno. Z nowszych to Pixel Junk Shooter czy Shank... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Pixel Junk Shooter 2 - Preview: http://www.joystiq.com/2010/09/19/pixeljunk-shooter-2-preview-its-a-gas/ Cytuj
Antares 20 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Wycalakowaliśmy z dziewczyną rewelacyjne Trine, obecnie z wielką przyjemnością katujemy DeathSpanka. Są jakieś fajne gry na PSN z gatunków RPG/platformówki/przygodówki w które można grać we dwie osoby? Mam jeszcze Fat Princess (też jest co-op) i Flow. Niebawem wyjdzie jakaś gra z zombie, która zdaje się że będzie miała kooperację ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 ... ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat. Shank - Polecam. no to żeś mu polecił Cytuj
QTF 8 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Wycalakowaliśmy z dziewczyną rewelacyjne Trine, obecnie z wielką przyjemnością katujemy DeathSpanka. Są jakieś fajne gry na PSN z gatunków RPG/platformówki/przygodówki w które można grać we dwie osoby? Mam jeszcze Fat Princess (też jest co-op) i Flow. Niebawem wyjdzie jakaś gra z zombie, która zdaje się że będzie miała kooperację ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat. zdecydowanie uderzaj w Castle Crushers. Bajkowy klimat, troche siekania - ale jaka frajda z gry, szczególnie z 2 osobą. jest jednak mały problem - te ćwoki nie potrafią wrzucić tej gry na EU PSS już od 3 tyg. i nie wiadomo kiedy bedzie możliwość ściągnięcia jej. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Kupił ktoś "My Aquarium"? Fajne toto, te rybki? O co w tym chodzi? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Wycalakowaliśmy z dziewczyną rewelacyjne Trine, obecnie z wielką przyjemnością katujemy DeathSpanka. Są jakieś fajne gry na PSN z gatunków RPG/platformówki/przygodówki w które można grać we dwie osoby? Mam jeszcze Fat Princess (też jest co-op) i Flow. Niebawem wyjdzie jakaś gra z zombie, która zdaje się że będzie miała kooperację ale szukałbym czegoś co miałoby też sympatyczny bajkowy/fantasy klimat. Jeśli podobała się Wam pierwsza część Deathspanka to wiedz, że jutro na PSStore pojawi się sequel. Więc łykaj bez wahania :potter: Cytuj
Fenriz 0 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Kupił ktoś "My Aquarium"? Fajne toto, te rybki? O co w tym chodzi? Też się zastanawiam nad kupnem. Warto? Jak to wygląda na dużym ekranie?Fajna zabawa czy nudzi się szybko? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Multi Online w nowej Larze jednak nie na premierę: http://www.joystiq.com/2010/09/21/lara-croft-and-the-guardian-of-light-ps3-and-pc-wont-launch-wit/ Kurde szkoda Ciekawe ile będziemy musieli czekać. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Kupił ktoś "My Aquarium"? Fajne toto, te rybki? O co w tym chodzi? Też się zastanawiam nad kupnem. Warto? Jak to wygląda na dużym ekranie?Fajna zabawa czy nudzi się szybko? Na yt masz pełno gameplayi z tego co czytam to autentycznie jest to "akwarium z rybkami". Podobno daje taki sam efekt jak patrzenie na prawdziwe akwarium - uspokaja ;]. Dlatego biorę przyda się (zawsze chciałem mieć rybki ) poza tym 18 złoty to nie tak dużo, wziąłbym już teraz ale psn nie działa ;/. Edytowane 23 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) MeganMan Universe - Character and Level Creation: http://www.joystiq.c...level-creation/ Darmowe DLC do nowego DeathSpanka, jeżeli zakupimy go w 1-szym tygodniu premiery: http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/21/deathspank-sequel-gets-free-dlc.aspx Edytowane 22 września 2010 przez sprite Cytuj
Antares 20 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Skusiłem się Po weekendzie jak pewnie zmęczymy do końca pierwszego Deathspanka zdam relację jak sprawdza się część druga Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) u mnie już druga część deathspank na blacie (gdzieś 1/3 za mną). Jedynką jestem zachwycony tak dwójką.... TAK SAMO jak nie bardziej:) gra wymiata:), z kumplem męczyliśmy coopa (power!!) co jest fajne: już nie tylko mag się może przyłączyć ale też ninja(jeżdżący na małym jednorożcu!!!!), lub koksika (jeszcze nie sprawdzaliśmy)), klimat jak w części poprzedniej rozbraja!! Questów chyba jest jeszcze więcej, ogólnie jak macie wydać 47 zł z pss na coś to już wiecie na jaki tytuł. Póki co dla mnie (tak samo jak część poprzednia) najlepszy tytuł z pss:, czyli 9+/10 aha co ważne najpierw polecam zakupić pierwszą część (jest sporo nawiązań i smaczków) Edytowane 23 września 2010 przez xzdunx Cytuj
Dev1983 1 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Ja taż męcze Death spanka 2,gra za(pipi)ista.polecam Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 u mnie już druga część deathspank na blacie (gdzieś 1/3 za mną). Jedynką jestem zachwycony tak dwójką.... TAK SAMO jak nie bardziej:) gra wymiata:), z kumplem męczyliśmy coopa (power!!) co jest fajne: już nie tylko mag się może przyłączyć ale też ninja(jeżdżący na małym jednorożcu!!!!), lub koksika (jeszcze nie sprawdzaliśmy)), klimat jak w części poprzedniej rozbraja!! Questów chyba jest jeszcze więcej, ogólnie jak macie wydać 47 zł z pss na coś to już wiecie na jaki tytuł. Póki co dla mnie (tak samo jak część poprzednia) najlepszy tytuł z pss:, czyli 9+/10 aha co ważne najpierw polecam zakupić pierwszą część (jest sporo nawiązań i smaczków) I radze "koksika" nie sprawdzac,jak dla mnie design tej "postaci" jest dramatyczny.;D Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) pytanko: czy warto zakupić jakieś wyścigi (wipeout już dawno ograny ) które wciagają na dłużej?? A może coś z serii pixel junk lub shatter:) mam jeszcze 53 zł (po wpłacie na deathspanka2) i zastanawiam się w co włożyć a może zostawić na lepsze czasy?? Edytowane 23 września 2010 przez xzdunx Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Już kiedyś pytałeś o Shatter'a Jeszcze pytanko czy warto ściągnąć grę shatter z pss?? Warto i nie ma co się zastanawiać. Rozgrywka dostarcza dużo frajdy, a do tego jeden z najlepszych soundtracków. Gra sprawdza się świetnie zarówno na długie jak i krótkie sesje. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) i chyba też tak zrobię bo jakoś zawsze szkoda mi na niego tych 22 zł na niego(jakies dlc lub coś co mnie bardziej interesuje wychodzi:P), stąd te pytania:Pponieważ same trailery jakoś do mnie nie przemawiają.... A co z tymi wyścigami?? Edytowane 23 września 2010 przez xzdunx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi