sprite 1 788 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Beyond Good & Evil HD releasing next year for PSN and XBLA Click! Po prostu świetna wiadomość. Idealna przystawka do zaspokojenia głodu spowodowane wyczekiwaniem na B:G&E 2 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Beyond Good & Evil HD releasing next year for PSN and XBLA Click! Po prostu świetna wiadomość. Idealna przystawka do zaspokojenia głodu spowodowane wyczekiwaniem na B:G&E 2 Nie grałem w jedynkę, lecz czytałem same dobre opinie nt. tej gry, więc będzie okazja nadrobić. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 trine, flower, wipeout hd/fury, tekken, shatter, hamster ball (a jak świetnie się bawiłem) to mogę polecić ze starszych tytułów a z nowszych: deathspank 1,2, shank. Najbardziej odradzam lead and gold... strasznie posr.any , nie dopracowany i kiczowaty tytuł....(przed rdr miałem chrapkę na dziki zachód i wydałem na ten sh.it chyba więcej niż 50 zł...) Dzięki Sprawdzę sobie demka Deathspank i Shank. Bo resztę mam oprócz Hamster Ball. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 http://www.vg247.com/2010/09/30/beyond-good-evil-hd-first-screens/#more-121074 screeny. no nie jest cudownie ale tragicznie tez nie ;] gre ratuje lekko komiksowy design <3 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Fajna gra, świetny system walk i za(pipi)ista muzyka Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 No i mamy też pierwszy gameplay http://uk.ign.com/videos/2010/09/30/beyond-good-and-evil-chase-sequence Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Sam & Max na ukończeniu (przeszedłem niedawno 4ty epizod). Rozrywka na poziomie. Bawi, jak mało, która gra - szczególnie odzywki uszatego. A i przy My Aquarium nieco spędziłem czasu. Obie polecam. Coś odmiennego od ciągłego klikania X/O. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Info o DLC do Scott Pilgrim vs The World: http://www.ppe.pl/news-3149-Pierwsze_i_ostatnie_DLC_do_Scott_Pilgrim.html Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 trine, flower, wipeout hd/fury, tekken, shatter, hamster ball (a jak świetnie się bawiłem) to mogę polecić ze starszych tytułów a z nowszych: deathspank 1,2, shank. Najbardziej odradzam lead and gold... strasznie posr.any , nie dopracowany i kiczowaty tytuł....(przed rdr miałem chrapkę na dziki zachód i wydałem na ten sh.it chyba więcej niż 50 zł...) Dzięki Sprawdzę sobie demka Deathspank i Shank. Bo resztę mam oprócz Hamster Ball. Polecam najnowszą lare oraz battlefield 1943 Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) Polecam najnowszą lare oraz battlefield 1943 Napisałem, że Lare biorę na pewno, tylko coś do tego jeszcze. Battlefield mam. Poczekam jeszcze do jutro, może coś ciekawego wyjdzie, a jak nie to chyba wezmę Shank albo Deathspank Edytowane 4 października 2010 przez gianbuffon Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Costume Quest zawita na PSN - 20 października http://www.joystiq.com/2010/10/04/costume-quest-crusades-to-xbox-live-psn-on-oct-20-for-15/ Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Info o DLC do Scott Pilgrim vs The World: http://www.ppe.pl/news-3149-Pierwsze_i_ostatnie_DLC_do_Scott_Pilgrim.html Niech lepiej pokuszą się o pacz, który zmieni jakość oprawy A/V. Coś w stylu Castle Crashers/Shank byłoby na miejscu. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Jak ktoś planuje wbić calaka w Larze to niech zapomni, gra ma buga który to uniemożliwia. W trzeciej misji mimo, że przejdzaiemy wszystkie wyzwania, nie otrzymamy jednego artefaktu potrzebnego do złotego pucharka, to samo jest w jakieś dalszej misji. Od razu ostrzegam, że skasowanie sava i granie od początku nic nie daje. Ładna porażka, nie? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Jak ktoś planuje wbić calaka w Larze to niech zapomni, gra ma buga który to uniemożliwia. W trzeciej misji mimo, że przejdzaiemy wszystkie wyzwania, nie otrzymamy jednego artefaktu potrzebnego do złotego pucharka, to samo jest w jakieś dalszej misji. Od razu ostrzegam, że skasowanie sava i granie od początku nic nie daje. Ładna porażka, nie? No to ładnie. Nie dość, że nie ma co-opa Online to jeszcze jakieś bugi ehh Oby dali niedługo jakiegoś patcha, który to naprawi. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Ojej, strrrraszny bug. Normalnie jakiś flame trzeba zacząć Liczy się zabawa a "LC" daje jej aż nadto Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Ojej, strrrraszny bug. Normalnie jakiś flame trzeba zacząć Liczy się zabawa a "LC" daje jej aż nadto Chyba kpisz, takie błędy to dla ciebie nic? To za co my płacimy, za niedorobiony produkt? Poczekaj jeszcze trochę, a niedługo nie będziesz mógł skończyć gry przez takie wtopy, zresztą już to się dzieje, DLC do RDRa np. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 No, dokładnie - takie błędy to dla mnie nic. Chyba jestem jakieś inne pokolenie, dla którego główną rozrywką płynącą z gry jest przyjemność z jej obcowaniem i za to płacę. To, że jakiegoś pucharka nie mogę zdobyć zwisa mi i powiewa jak frędzle terrierowi "LC" to mała perełka na rynku DLC i gier w ogóle wg mnie i nie zmienią tego w żadnym stopniu tak trywialne "błędy". Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 "LC" to mała perełka na rynku DLC i gier w ogóle wg mnie i nie zmienią tego w żadnym stopniu tak trywialne "błędy". Dla mnie błędem jest że w Larze nie ma co-op online. Co więcej twórcy nabrali wody w usta i nie wiemy nawet czemu go nie ma (choć przed premierą szumnie go zapowiadali) ani kiedy można się go spodziewać. Dlatego na razie Lara czeka na dysku na stosownego patcha. Choć pierwsze levele pokazują że nawet samemu gra się super, więc co dopiero musi ze znajomym. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 "LC" to mała perełka na rynku DLC i gier w ogóle wg mnie i nie zmienią tego w żadnym stopniu tak trywialne "błędy". Dla mnie błędem jest że w Larze nie ma co-op online. czy jest coop offline? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Tak co-op na jednej konsoli jest. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Będzie online w Dead Nation. http://www.ppe.pl/news-3224-Bedzie_online?owy_coop_w_Dead_Nation!.html Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Będzie online w Dead Nation. http://www.ppe.pl/ne...ad_Nation!.html No i wspaniała wiadomość. Oby tylko nie stało się tak jak z Larą to będzie dobrze Cytuj
diolek 43 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 co powiecie o nowym ferrari z psn ? warta 55zl? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Na GTPlanet przeanalizowali te Ferrari i wychodzi że to zwykłe Ferrari Challenge z dodatkami. Nie warto, mi się właśnie ściaga Tomb Raider Underworld. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 (edytowane) Jak ktoś planuje wbić calaka w Larze to niech zapomni, gra ma buga który to uniemożliwia. W trzeciej misji mimo, że przejdzaiemy wszystkie wyzwania, nie otrzymamy jednego artefaktu potrzebnego do złotego pucharka, to samo jest w jakieś dalszej misji. Od razu ostrzegam, że skasowanie sava i granie od początku nic nie daje. Ładna porażka, nie? Przeszedłem 3 level i zebrałem wszystkie relikty i artefakty z tego poziomu, więc ja nie natrafiłem na żadnego buga. Nie wszystkie przedmioty dostaje się za zrobienie wyzwań, niektóre są po prostu do zebrania przy przechodzeniu poziomu. Edytowane 8 października 2010 przez DaN3000 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi