wojciecham 1 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) Na GTPlanet przeanalizowali te Ferrari i wychodzi że to zwykłe Ferrari Challenge z dodatkami. Nie warto, mi się właśnie ściaga Tomb Raider Underworld. Ile GB zajmuje TR:Underworld? Edytowane 9 października 2010 przez wojciecham Cytuj
Renton 1 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Jakieś pół godziny temu zacząłem grać w pierwszą część Monkey Island i od tego czasu gierka zacięła mi się 3 razy. Po prostu wchodzę do nowej lokacji i nie wczytuje się nic poza kursorem (czarny ekran), dodatkowo po wejściu do meny nie mogę ani zrobić save'a, ani wczytać wcześniejszego stanu gry (pozostaje zresetować grę). Miał ktoś podobny problem? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) Miałem podobne problemy co jest przykre ,ale mimo wszystko trzeba dość często zapisywać bez tego ani rusz. Edytowane 9 października 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Alundra trafi na PS One Classics. Szczegóły tutaj. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 X-Men Arcade - beat'em up od Konami: Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Alundra , cholera czy kiedyś skończe kupować te klasyki:P ledwo co ogarnąłem 3xff + vagrant story a tu znów alundra... . żeby 2 raz te same tytuły tak nałogowo kupować .... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Najnowszy zwiastun Trine'a 2 Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 co powiecie o nowym ferrari z psn ? warta 55zl? Na GTPlanet przeanalizowali te Ferrari i wychodzi że to zwykłe Ferrari Challenge z dodatkami. Nie warto, mi się właśnie ściaga Tomb Raider Underworld. Ja mam pudełkowe FC: TP i uważam, że warto. Szczególnie, jeśli lubujesz się w HC grach. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Tutaj oprócz wspomnianego wcześniej trailera garść nowych informacji o Trine 2: Speaking with 1UP, FrozenByte's Lauri Hyvärinen discussed some of the new facets of Trine 2, noting that online and offline co-op will be a drop-in / drop-out affair and that players can switch between single-player and co-op at any time. Hyvärinen also noted that the game will have a longer adventure than the first, features an entirely new upgrade system and has a "NewGame+" option to let players take on previous puzzles with their new found abilities. Check out a trailer after the break. http://www.joystiq.c...gically-appear/ Edytowane 14 października 2010 przez sprite Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Już nie mogę wyrobić z The Secret of the Monkey Island! Gra jest bardzo fajna, jednak to że wiesza się kilkukrotnie w ciągu godziny grania jest niedopuszczalne. Czy też tak macie? Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Grał ktoś e pełną wersję Dead Space Ignition ? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Już nie mogę wyrobić z The Secret of the Monkey Island! Gra jest bardzo fajna, jednak to że wiesza się kilkukrotnie w ciągu godziny grania jest niedopuszczalne. Czy też tak macie? podobno to przypadłość jedynki dlaego też jej nie kupiłem Zainwestuj w dwójkę - nie dość że lepsza (obie kończyłem jeszcze za czasów amigi) to ma lepsze sterowanie na ps3 i o wiele ładniejszą grafikę. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Grał ktoś e pełną wersję Dead Space Ignition ? Dlugosc dema pozostawie bez komentarza. A sama zawartosc jest taka ze za nic w swiecie bym nie wydal 18 zl. Nie ma to jak zareklamowanie produktu. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Blacklight: Tango Down Data wydania - 26 październik: http://www.thesixthaxis.com/2010/10/17/blacklight-tango-down-dated-for-ps3/ Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 (edytowane) nieaktualne Edytowane 18 października 2010 przez Toshirou Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 MIcrobot - Trailer: Całkiem przyjemnie to wygląda Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Właśnie skończyłem demo Costume Quest (długieee) i jak dla mnie REWELACJA. Albo to zasługa Schafera albo powoli przekonuje się do gier "arcade z PSN" ;] choć obstawiałbym raczej to pierwsze. Świetny klimat, świetna przygodówka, ładna oprawa graficzna, masa questów, humor, proste ale fajnie wyglądające walki, pierdoły do zbierania. No dla mnie prześwietny tytuł a głównie temu, nie wiem czemu ale pod względem sielanki i przygody przypomina mi The Bully. Choć wiadomo to dwie całkowicie inne gry to jakiś wspólny element wyczuwam między nimi. Ale to pewnie moje urojenia ;], a że "kocham" Bully więc łykam CC. Na minus tylko brak dubbingu, męczy czytanie tym bardziej, że co chwilę coś ględzą ;]. A druga sprawa gra okrutnie momentami przycina (fuck przecież to jest gra z PSN) nie powinno być tak ;/. Ale takie minusy to nie minusy przy funie jakim dostarcza CC. 2 pytanka: Dzisiaj pojawi się CC na naszym store? Jaka cena? 36 zł? Edytowane 20 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Zgodnie z informacja na PS Blog gra bedzie dzis dostepna w cenie £8.99/€11.25 czyli prawdopodobnie w okolicach 40 zl Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Dokładnie 45 zł już jest na naszym store ;]. Cholera drogo, myślałem, że będzie po 36 złoty. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Będzie online coop w Larze. Na początku na XBLA później na PSN. Fajno. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Będzie online coop w Larze. Na początku na XBLA później na PSN. Fajno. Wow. To było wiadome od pierwszej zapowiedzi. Pytanie tylko : KIEDY???? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Dla mnie to nie było pewne bo ściemniali jak nie wiem. ;-P Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Miejmy nadzieję, że się streszczą i nie będziemy musieli czekać więcej niż tydzien względem premiery na XBLA. Edytowane 20 października 2010 przez sprite Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Dodatkowo przykre i wkurzające jest to, że xboxowcy w zamian za brak co-op'a online dostali/dostaną darmowe DLC (dodatkowe zagadki czy plansze), a my nic. Nawet się nie wytłumaczyli czemu tego co-opa online nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi