MBeniek 3 260 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 I kolejne, trzecie, dzienniki dewelopera z "Powrótu do Przyszłości". Wychodzą one tak często, że można by pomyśleć, że gra wychodzi już za niedługo. A dopiero w grudniu trailer. http://www.gametrailers.com/video/exclusive-behind-back-to-the/706594 cz.3 - "Building The Game" P.S. Ten drugi grudnia to data VGA?? Czy po prostu kolejny odcinek GTTV? Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Zakochałam się w demie Costume Quest. Niby nie kosztuje nie wiadomo ile, ale mam tyle gier do ogrania i tak żal mi już w tym miesiącu pieniędzy, że chyba na razie nie kupię. Przez to jestem niczym rozdarta sosna u Żeromskiego, ach! :< Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) Zakochałam się w demie Costume Quest. Niby nie kosztuje nie wiadomo ile, ale mam tyle gier do ogrania i tak żal mi już w tym miesiącu pieniędzy, że chyba na razie nie kupię. Przez to jestem niczym rozdarta sosna u Żeromskiego, ach! :< Ja właśnie prawie kończę i imo WARTO kupić. Naprawdę świetna gierka akurat na jesienne wieczory, klimacik i humor I klasa. Tylko gra jest króciutka ale to w końcu gra z PSN. Na szczęście jest co robić szczególnie jak ktoś chce wyrwać wszystkie trophy. Edytowane 26 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 No weź, do wypłaty jeszcze 2 tyg., a Ty się droczysz :< E, dobra konto sprawdzone. Odpalam czarnulę i ściagam! Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 7 minut gameplay'u z Dead Nation Ta gra będzie świetna. Zaczynając od znakomitej oprawy AV, a kończąc na udanym gameplay'u. No i coop online ma być więc szykuje się konkretny szpil. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Wiem, że to może mało związane z grami na PSN, ale myśle że się nie obrazicie. Jeśli ktoś chce za darmo pierwszy epizod "Back To Future" to .....proszę, tutaj za darmo i legalnie (wystarczy założyć sobie konto na Telltale Games), ale jest to wersja PC: http://www.telltalegames.com/bttfoffer (wystarczy nacisnąć przycisk "REDEEM") Myślę, że skoro w grudniu będzie premiera tego epizodu tylko na PC i MAC, to można sprawdzić, skoro dają za darmo. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 7 minut gameplay'u z Dead Nation Ta gra będzie świetna. Zaczynając od znakomitej oprawy AV, a kończąc na udanym gameplay'u. No i coop online ma być więc szykuje się konkretny szpil. Ta gra w co-opie Online będzie po prostu mega miodna. Już się nie mogę doczekać Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Badz co badz - jest od tworcow Super Stardusta HD, wiec od poczatku bylo wiadomo, ze gra bedzie wymiatac Tylko mogliby juz wreszcie ta gre wydac - ile mozna czekac... Wiadomo kiedy premiera? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Badz co badz - jest od tworcow Super Stardusta HD, wiec od poczatku bylo wiadomo, ze gra bedzie wymiatac Tylko mogliby juz wreszcie ta gre wydac - ile mozna czekac... Wiadomo kiedy premiera? Premiera planowana jest na grudzień tego roku :] Cytuj
gostdog 3 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Wiem, że to może mało związane z grami na PSN, ale myśle że się nie obrazicie. Jeśli ktoś chce za darmo pierwszy epizod "Back To Future" to .....proszę, tutaj za darmo i legalnie (wystarczy założyć sobie konto na Telltale Games), ale jest to wersja PC: http://www.telltalegames.com/bttfoffer (wystarczy nacisnąć przycisk "REDEEM") Myślę, że skoro w grudniu będzie premiera tego epizodu tylko na PC i MAC, to można sprawdzić, skoro dają za darmo. Jakby nie działało z REDEEM to wystarczy wpisać kod kuponu "121GIGAWATTS" i kupujecie za 0 $ Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Jest już może Castle Crashers na PL PSStore?? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Jest już może Castle Crashers na PL PSStore?? KU...WA nie ma... znowu... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 @Sprite - CO ?!?! ZNOWU PRZELOZYLI? Przeciez mialo to sie ukazac jakos w listopadzie... A tak sie juz napalalem, ze niedlugo w to zagram, a tu dupa - trzeba czekac kolejne 2 miesiace. Z tym Castle Crashers tez niezle jaja - na boga, dlaczego oni tego nie moga wydac u nas na PSS? Ogolnie u nas jest jakas pariodia - wystarczy sobie porownac zawartosc z Amerykanskim PSS. Lepiej poszeregowane, duzo wiecej stuffu (w szczegolnosci gierek z PSXa), wiecej promocji, wypozyczalnia video, DUZO lepszy PS+ (jakbym mial mieszkal w USA to bym ich PS+ na pewno wykupil). Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 @Sprite - CO ?!?! ZNOWU PRZELOZYLI? Przeciez mialo to sie ukazac jakos w listopadzie... A tak sie juz napalalem, ze niedlugo w to zagram, a tu dupa - trzeba czekac kolejne 2 miesiace. Luknij na stronkę http://www.vgreleases.com/ps3/ReleaseDate-379656.aspx Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Jeszcze lepiej - mialo sie ukazac w Październiku, a się ukaże w grudniu... Jak sie jeszcze okaze, ze najpierw wydadza to w USA, a na premiere w EU trzeba bedzie czekac to doslownie - pojade do SCEE i zjaram im siedzibe Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Jak sie jeszcze okaze, ze najpierw wydadza to w USA, a na premiere w EU trzeba bedzie czekac to doslownie - pojade do SCEE i zjaram im siedzibe Nie pojedziesz i ich nie "zjarasz". Do tego potrzeba czegoś więcej niż przełożenia jakiejś tam giereczki. Edytowane 28 października 2010 przez Texz Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Jeszcze lepiej - mialo sie ukazac w Październiku, a się ukaże w grudniu... Oby ta data okazała się ostatecznym terminem. Już mam wielką chętkę na sieczkę z zombiakami Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Masz Dead Rising 2 i Undead Nightmare, mało Ci ;]. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Jak sie jeszcze okaze, ze najpierw wydadza to w USA, a na premiere w EU trzeba bedzie czekac to doslownie - pojade do SCEE i zjaram im siedzibe Nie pojedziesz i ich nie "zjarasz". Do tego potrzeba czegoś więcej niż przełożenia jakiejś tam giereczki. Nasle na nich bojowki Microsoftu i Nintendo - oni sie juz z SONY rozprawia ! Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Nowy Trailer z Tokyo Jungle: http://acegamez.com/102010/videos/tokyo-jungle-playstation-network-trailer.html Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Wreszcie. Po kilku latach od premiery na xbla i po paru miesiącach od premiery na us pss, również my będziemy mogli pograć w Castle Crashers! Już (a raczej dopiero) 3 LISTOPADA! Behemoth Dev Blog Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Dead Nation - Upgrades Trailer: http://www.joystiq.com/2010/10/30/dead-nation-upgrades-trailer/ Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Wreszcie. Po kilku latach od premiery na xbla i po paru miesiącach od premiery na us pss, również my będziemy mogli pograć w Castle Crashers! Już (a raczej dopiero) 3 LISTOPADA! Behemoth Dev Blog No nareszcie. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 nie mogę nigdzie na PSS EU znaleźć gry: Blacklight: Tango Down Nie wiem czy zetknęliście się z tym tytułem... Jest to FPS przygotowany pod multi dostępny na PSS US za 15$. Gra powiela utarte schematy, nie powala systemem walki ale ma ciekawy cyperpunkowy klimat i kilka świeżych rozwiązań. Ot tak na szybką młóckę online bez wkładania płyty do napędu. Oficjalna strona: Play Tango Down Filmiki YouTube: E3 Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mOyEJSJhw1k Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=_9AfPUfqtmA&feature=related Dla zainteresowanch tematem polecam darmowe demko do ściągnięcia z PSS US Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Swords & Soliders, jest już od jakiegoś czasu w cyfrowej dystrybucji. Warto się tym tytułem zainteresować. Przystępna cena, śliczna oprawa graficzna, tona humoru, znakomita zabawa. Jakby ktoś nie kojarzył owej pozycji: http://www.youtube.com/watch?v=aD_1XW5wyfg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi