CoATI 1 051 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 calkiem fajny ten tango down. przypomina coded arms z psp. przez ta specyficzna grafikę trudno ocenic czy sa spadki animacji czy to tak ma byc ;] hicior z tego nie bedzie ale jesli komus znudziły sie battlefieldy i inne call of duty to mysle, ze warto zastanowic sie nad pelna wersją. Trial 20min Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Zgadzam sie w 100% z Sylvanem - gra jest naprawde cudna. Polecam dla kazdego - nawet dla osob nie lubiacych gier RTS (ta gra jest tak zabawna, tak przystepna i prosta w obsludze, oraz tak rajcowna ze masakra). Edytowane 3 listopada 2010 przez Yabollek007 Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Castle Crashers ma Coopa offline? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Ma zarowno online jak i offline. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) sorry.. do kasacji Edytowane 3 listopada 2010 przez mikro Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Zgadzam sie w 100% z Sylvanem - gra jest naprawde cudna. Polecam dla kazdego - nawet dla osob nie lubiacych gier RTS (ta gra jest tak zabawna, tak przystepna i prosta w obsludze, oraz tak rajcowna ze masakra). powiem tak: jeśli ktoś gra w darmowe gry flashowe na stronach typu kongregate itp. to w tej grze nie znajdzie nic nadzwyczajnego... a jeśli ktoś gra tylko na PS3 to można spróbować, mnie trial nie przekonał ze względu na małą ilość zabawy na poszczególnych planszach, krótko mówiąc nudy... Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 xylaz, jednego nuży RDR, innego S&S. Taka kolej rzeczy. Przypominam jednak, iż to nie pozycja, w którą gracz będzie się godzinami dziennie zagrywał. Ot taka, misja, może dwie (a jak wciągnie, to oczywiście i więcej) do zaliczenia i odpoczynek. Ja, oraz Słupek podobnie graliśmy w My Aquarium. Na dłuższą metę by nie przeszło, ale tak chwilę spędzić przy niej przed wyjściem - pierwsza klasa. Komu nie odpowiada ów RTS powinien się zainteresować CC, które już można kupić u nas. Co ciekawe, na PSS USA, bodaj kosztowała tyle samo co DS, a u nas 4zl drożej. Od siebie dodam, że PSS+ rozkręca się coraz bardziej. Można się o tym dobitnie przekonać wchodząc na PSS właśnie. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 ale ja bardzo lubię właśnie takie gry jak Swords & Soldiers, po prostu odniosłem wrażenie, że jak na grę w której zbiera się surowce, buduje wieże i jednostki wojskowe jest dosyć mało zabawy. Może trochę za krótko grałem i jeszcze to sprawdzę, ale poziomy z triala polegały na puszczeniu jednostek w drogę i tyle. Podobne gry darmowe np. The Great Siege pomimo, że nie wyglądają tak ładnie, mają więcej wciągających elementów - budowanie osady, budżet, zarządzanie surowcami (również poza walką), ulepszenia itp. Wiem, że każdy lubi coś innego. Strategy & Defense to chyba mój ulubiony gatunek (zwłaszcza wśród gier mini), ale gdy miałbym oceniać np. Mushroom Wars to dałbym maks. 2/10, a gra ogólnie podoba się graczom... Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Crescent Pale Mist - Trailer: http://www.joystiq.com/2010/11/05/psns-crescent-pale-mist-is-actually-pretty-vivid/ Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Cena Castel Crashers mnie zniszczyła. Widać muszę poczekać do nowego roku kiedy pewnie zrobią obniżkę. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Cena Castel Crashers mnie zniszczyła. Widać muszę poczekać do nowego roku kiedy pewnie zrobią obniżkę. Zgadaj się z kumplami i kup na spółę na wspólne konto... Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 BlackLight Tango Down - Review: http://www.thesixthaxis.com/2010/11/06/review-blacklight-tango-down/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 God of War Collection na PSN rozni sie od pudelkowej wersji, nie? Jezeli ja bym kupil, to w zakladce z trofeami zdubluja mi sie trofea GoWów, c'nie? Do tego nie bede mogl odczytac save'ow z pudelkowej wersji i wszystko jakbym zaczynal od nowa, prawda? Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) No nie różni się bo niby czym tylko pamiętaj, że Ty miałeś GoW-a amerykańskiego więc sejvów na pewno nie będzie Ci czytał ten kupiony z psstore. Edytowane 7 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Sejwy mi w sumie zwisaja, bo jakbym mial przechodzic jeszcze raz sobie GoWa, to cala trylogie, ale nie chcialbym miec zdublowanych trofeow w zakladce, wkurzyloby mnie to niesamowicie. Nie cierpie syfu. Tylko u jednego gracza kiedys widzialem, ze ma 4 platyny z GoW Collection i to pewnie zaliczyl europejska i amerykanska wersje. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Grandia pojawi się 10 listopada: http://www.joystiq.com/2010/11/09/grandia-coming-to-euro-psn-november-10/ Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Dead Nation również będzie zlokalizowany. Choć akurat w takiej grze to raczej nie potrzebne, to i tak zawsze miło. Może kiedyś doczekamy się polskiego pss i Vidzone..... marzenia . A co do DN, to podoba mi się jak rozwiązali globalne statystyki: Stylizacja menu na program informacyjny nie jest przypadkiem. Dead Nation motywuje do walki globalnymi statystykami, pokazującymi, procent wirusa wyeliminowany rękoma graczy z każdego kraju. Polska aktualnie znajduje się na 10 pozycji w rankingu państw z prawie 70 tysiącami zabitych zombie i powierzchnią oczyszczoną w prawie 4%. Miły dodatek. Niby w samej rozgrywce nic nie zmienia, ale mam nadzieję, że szybko uda nam się "łyknąć" Włochów. http://polygamia.pl/...ation.html?bo=1 Edytowane 9 listopada 2010 przez MBeniek Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 OilRush - Teaser http://www.ppe.pl/news-3726-Ochron_rafinerie_ropy_naftowej.html Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Witam, szukam chetnego do coopa w alien breed: impact Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Wildlife: Forest Survival - Trailer Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Ejj fajne to to a wiadomo coś więcej o tym co to będzie? Kiedy premiera itd.? Tak samo co z grą Jurassic Park? Miała wyjść jakaś przygodówka podzielona na epizody i cisza ;/. A już niedługo (grudzień) Powroty do Przyszłości ;]. Ale jestem ciekaw co to będzie, liczę na co najmniej KILLERA ;p. Edytowane 15 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Ejj fajne to to a wiadomo coś więcej o tym co to będzie? Kiedy premiera itd.? Tutaj masz info http://www.joystiq.com/2010/11/11/ea-gets-lost-in-the-woods-with-wildlife-forest-survival/ Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Mam problem z DeathSpank 2, wie jak brzmi piosenka urodzinowa? U mnie za nic w świecie żadna niechce działać Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Mam problem z DeathSpank 2, wie jak brzmi piosenka urodzinowa? U mnie za nic w świecie żadna niechce działać Nie pamietam jak brzmi, byles u tej laski co sprzedaje Taco?Musi dzialac, a jak nie, to jakis bug, ja mam chyba taki z ostatnim questem i nie moge ukonczyc gry;D Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Dragon's Lair na PSN? http://www.ppe.pl/news-3900-Dragons_Lair_zmierza_na_PSN.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi