wirusek 1 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 bylem, nawet na internecie znalazlem piosenke ale za nic kobieta niechce mnie puscic Mam problem z DeathSpank 2, wie jak brzmi piosenka urodzinowa? U mnie za nic w świecie żadna niechce działać Nie pamietam jak brzmi, byles u tej laski co sprzedaje Taco?Musi dzialac, a jak nie, to jakis bug, ja mam chyba taki z ostatnim questem i nie moge ukonczyc gry;D Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Funky Lab Rat - Trailer Gierka będzie też wspierać Ps Move Edytowane 17 listopada 2010 przez sprite Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Ciekawe. Ten zwierzyniec, również niczego sobie. Miałbym 4ro letnia siostrę, zapewne bym kupił. Ogólnie, wyczekuje DN. Dobrze jakby ukazało się dodatkowo coś równie wybornego. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Spelunker HD na PSN! http://www.ppe.pl/news-3936-Spelunker_HD_nadciaga_na_PSN!.html Ja łykam tą gierkę dla samego co-opa Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/11/18/costume-quest-expands-into-winter.aspx zimowe dlc do Costume Quest Ale ekstra ;p. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Intro z Under Siege: http://www.ppe.pl/news-3961-Obejrzyjcie_intro_Under_Siege.html Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 No i kupiłem Castle Crashers. Napiszę tak - rewelacja. I to pod każdym względem. Świetna zabawa w doborowej oprawie A/V. Dodatkowo (ogromny bonus) szalenie uniwersalna - podoba się nawet kobietom. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A jak się spodoba i żonie i dziewczynie to ma +2 do oceny? Ale fakt, CC podoba sie kobietom;) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 A jak się spodoba i żonie i dziewczynie to ma +2 do oceny? Wątpię byś miał czas na granie mając żonę i dziewczynę ;] Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Castle Crashers - po demie spodziewałem się, że będzie dłuższa i bardziej rozbudowana. Ilość broni i animal orbs dawała do myślenia... niestety gra jest dosyć krótka, a wszystkie te bronie i orbs raczej bezużyteczne. Mimo to jest bardzo fajna i pewnie dużo zyskuje w coopie. Schemat mapa i upgrade postaci podobne jak w Scott Pilgrim, jednak tutaj bardziej mi się podobało bo po przejściu gry nie miałem nawet w połowie dopalonej postaci. Gdyby nie cena, pewnie bym się nie czepiał... Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 No to już mamy potwierdzenie. Dragon's Lair pojawi się na PSN 23 listopada http://www.joystiq.com/2010/11/20/dragons-lair-opens-its-doors-november-23-on-psn-for-10/ Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 A cos wiadomo nt. Alien Breed:Assault na psn? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Pierwsza część Tekkena niedługo na PSN: http://www.ppe.pl/news-3999-Pierwszy_Tekken_juz_niebawem_na_PS3_i_PSP.html Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... @przegraj: uderz w Castle Crashers i Trine, moja lubi jeszcze ZenPinball Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Już jest co-op online w Lara Croft and The Guardian of Light ! Już można pobierać patch (1.01, 30MB). Niestety na razie nic nie wiadomo, czy również my w ramach rekompensaty dostaniemy darmowe DLC (All the Trappings), jak xboxowcy. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Już jest co-op online w Lara Croft and The Guardian of Light ! Już można pobierać patch (1.01, 30MB). Niestety na razie nic nie wiadomo, czy również my w ramach rekompensaty dostaniemy darmowe DLC (All the Trappings), jak xboxowcy. Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee news. ZAJE.BIŚCIE ;]. "Zaraz kupuję" - ktoś chętny na co-opa? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Już jest co-op online w Lara Croft and The Guardian of Light ! Już można pobierać patch (1.01, 30MB). Niestety na razie nic nie wiadomo, czy również my w ramach rekompensaty dostaniemy darmowe DLC (All the Trappings), jak xboxowcy. No w końcuuuu. Świetna wiadomość. Do tej pory od zakupu nie odpalałem nowej Lary właśnie ze względu na brak co-opa Online. Teraz się już wszystko zmieni Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... @przegraj: uderz w Castle Crashers i Trine, moja lubi jeszcze ZenPinball Podpisuję się po tytułami Waldusia i dorzucam gierki które spodobały się mojej drugiej połówce: Z żoną zagrywaliśmy się do upadłego w Super Puzzle Fighter 2 turbo - genialne układanie kryształków, genialny tryb VS (w online niestety ciężko kogoś dorwać), wymagający singiel, 3 zupełnie różne i naprawdę pomyslowe tryby gry (inne zasady), gromada postaci do wyboru różniących się schematem spadania klocków ( wbrew pozorom jest to kluczowy element decydujący o taktyce układania kryształków) Age Of Booty - do 4 graczy na jednej konsoli, zdobywamy miasta, "apgrejdujemy" statki i fortyfikacje miasteczek, fajna szybka gra najlepiej w 3 lub 4 graczy hehe PixelJunk Shooter - klimatyczna, stawiająca na współpracę strzelanka, przejść nie aż tak trudno ale aby wymasterować trzeba się pomęczyć Elefunk - tak się żonce spodobał, że cały niedzielny poranek spędziliśmy na ukończenie tej gry oparta na fizyce zabawa w konstruktora mostów (różne materiały - różna wytrzymałość etc.) po których puszczamy słonia by przetestował wytrzymałość naszej budowli. Lekka, miła dla oka i gra logiczna, w sam raz na niedzielny poranek hehe No i na koniec klasyka czyli Flower i Flow. Must have dla tych którzy jeszcze w to nie grali ! Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... @przegraj: uderz w Castle Crashers i Trine, moja lubi jeszcze ZenPinball Podpisuję się po tytułami Waldusia i dorzucam gierki które spodobały się mojej drugiej połówce: Z żoną zagrywaliśmy się do upadłego w Super Puzzle Fighter 2 turbo - genialne układanie kryształków, genialny tryb VS (w online niestety ciężko kogoś dorwać), wymagający singiel, 3 zupełnie różne i naprawdę pomyslowe tryby gry (inne zasady), gromada postaci do wyboru różniących się schematem spadania klocków ( wbrew pozorom jest to kluczowy element decydujący o taktyce układania kryształków) Age Of Booty - do 4 graczy na jednej konsoli, zdobywamy miasta, "apgrejdujemy" statki i fortyfikacje miasteczek, fajna szybka gra najlepiej w 3 lub 4 graczy hehe PixelJunk Shooter - klimatyczna, stawiająca na współpracę strzelanka, przejść nie aż tak trudno ale aby wymasterować trzeba się pomęczyć Elefunk - tak się żonce spodobał, że cały niedzielny poranek spędziliśmy na ukończenie tej gry oparta na fizyce zabawa w konstruktora mostów (różne materiały - różna wytrzymałość etc.) po których puszczamy słonia by przetestował wytrzymałość naszej budowli. Lekka, miła dla oka i gra logiczna, w sam raz na niedzielny poranek hehe No i na koniec klasyka czyli Flower i Flow. Must have dla tych którzy jeszcze w to nie grali ! a na koniec dodam jeszcze nieśmiertelne u nas Mushroom Wars - taka mini taktyczna gierka i zdobywaniu grzybów. proste bardzo controlsy i stos dobrej zabawy w dwójkę Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Nowa gra studia Double Fine - Stacking http://www.vg247.com/2010/11/23/stacking-announced-as-new-double-fine-game/ Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Widać, że oryginalne, ciekawe pomysły nie opuszczają Double Fine. Po Costume Quest przyszedł czas na Stacking - przygodówkę,w której głównymi bohaterami będą matrioszki (w DF faktycznie pracują świry, w sensie pozytywnym ). http://www.youtube.com/watch?v=YsrAIe2xWp więcej szczegółów na IGN Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Pierwse foty z Powrotu do Przyszłości: http://www.ppe.pl/news-4046-Powrot_do_Przyszlosci_na_pierwszych_fotkach.html Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (edytowane) Mam pytanie w poprzednim PSX-ie pisali, że na psstore jest/można kupić Castlevania: Symphony of the Night. Na polskim store też? Jeżeli tak to gdzie niby bo szukałem w przeglądarce i nie znalazło mi. edit: Eeeeeeeeeeeeeee, dzięki. Edytowane 25 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi