Słupek 2 143 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 O cholercia to ładnie obniżyli. W ogóle mały szok zajrzałem właśnie dzisiaj do psstore, ostatni raz tam byłem przed świętami. A tu mała niespodzianka "nowa zakładka" z samymi czasowymi promocjami od konkretnych producentów (EA, Scee, Ubi, Sega) i właśnie między innymi przeceniona Lara o 2 dychy ;]. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Ponawiam pytanie z poprzedniej strony, czy warto inwestować w Challenge Pack 1 i 3 do Lary ? Dobre pytanie. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Święta to zawsze dobry moment na nadrabianie PPSowych zaległości wykorzystując obniżki :] U mnie Joe Danger i chyba Pixel Junk Shooter. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Przed obniżką kosztowała 54 zł, teraz 34 ;] Przed obnizką kosztowała 47 złociszy. Ponawiam pytanie z poprzedniej strony, czy warto inwestować w Challenge Pack 1 i 3 do Lary ? Dobre pytanie. Z tego co się dowiedziałem to nie warto. Packi zawierają podobną zawartość do tego darmowego. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Xenogears wkrótce na amerykańskim PS Store: http://www.ppe.pl/news-4817-Xenogears_na_amerykanskim_PS_Store.html Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 pixeljunk monsters ... Chcę dziś kupić, grałem w demo na psp - no i pytanie. Do czego są te jego myśli ukryte pod klawiszem chyba trójkąta ? One coś wnoszą do gry ? Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 pixeljunk monsters ... Chcę dziś kupić, grałem w demo na psp - no i pytanie. Do czego są te jego myśli ukryte pod klawiszem chyba trójkąta ? One coś wnoszą do gry ? nie mam pojęcia o czym mówisz, może dlatego że na psp jest wersja deluxe... w wersji na ps3 nic takiego nie ma.. przy okazji - nie rozumiem dlaczego nie wydają dodatku deluxe na ps3 - chyba nie lubią łatwo zarabiać kasy... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Kolejna gra o zombiakach na minisach - Left to Die in zombhai http://www.ppe.pl/news-4860-Zostawieni_na_smierc_w_Zombhaju.html Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 pixeljunk monsters ... Chcę dziś kupić, grałem w demo na psp - no i pytanie. Do czego są te jego myśli ukryte pod klawiszem chyba trójkąta ? One coś wnoszą do gry ? nie mam pojęcia o czym mówisz, może dlatego że na psp jest wersja deluxe... w wersji na ps3 nic takiego nie ma.. przy okazji - nie rozumiem dlaczego nie wydają dodatku deluxe na ps3 - chyba nie lubią łatwo zarabiać kasy... Właśnie wróciłem z pracy zaraz zakupię wersję na ps3 - żonka woli na psp bo lepiej jej się gra ale 18 zł a 48 na psp hehe różnica jest. Masz pod klawiszem trójkąta jakieś jego myśli w kółku, i nie mogę pojąć po co to jest. Jeszcze jedno - na psp jest to wydane w wersji pudełkowej ? 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Ale świetna jest ta Lara, miodzio. Chyba najlepsza arcadówka w jaką grałem, fakt, że może grałem-skończyłem z 5 na krzyż no ale... ;p. Nie naprawdę lepiej bawię się niż przy Underworld a jeszcze do tego co-op. Świetnie zróżnicowany gameplay poza tym trochę do zbierania, robienia jest. Tylko trofea przesadnie proste. Btw mam ściągnięte jakieś darmowe challenge i Kane and Lynch pack. Gdzie odpalić te challenge? Ten pack z Kane-m to o co w nim chodzi? To, że mogę nimi grać w singlu zamiast Larą? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 W menu głównym masz zakładke z dodatkową zawartością. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Dobra w sumie tutaj spytam bo gra z psn niby jest a topicu o samej grze znaleźć nie mogę, jak bardzo wadzi to wywalić post. Mam pytanie do ludzi co również zakupili PoPy w HD z psna-czy wam warrior within też tak zawiesza konsole? Raz na 5 prób udaje mi się załadować swój save-w 4/5 albo nieskończony loading screen albo zwiecha, wtf ubisoft. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Mój kumpel kupił ostatnio i nie ma żadnych problemów. Dziwne... Cytuj
dżar 166 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Mój kumpel kupił ostatnio i nie ma żadnych problemów. Dziwne... Jak odpale ww z biegu tzn tuż po odpaleniu konsoli jest ok. Jeśli jednak chce odpalić jak konsola pochodziła powiedzmy z godzine to zaczynają się takie jaja właśnie. Pozostałe 2 części działają ok, poszukałem trochę na forach zagranicznych i ludzie piszą,że też mają podobny problem tylko nikt nie zna przyczyny. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 MONSTERS ! Polecam, kupiłem - gra świetna ! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 W menu głównym masz zakładke z dodatkową zawartością. Dzięki a czy po skończeniu gry będzie opcja NG+ ze wszystkimi, broniami, artefaktami itd.? I czy power upy też się liczą do trophy żeby znaleźć wszystko? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 W każdej chwili możesz wybrać jakiś rozdział i będziesz miał do dyspozycji cały zebrany ekwipunek (nie trzeba przechodzić całej gry), co więcej nie ma podziału na single/multi. Power Up'y nie wliczają się do Tomb Raider'a Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Microbot od jutra na PSN: http://www.joystiq.com/2011/01/03/microbot-wiggling-to-psn-on-january-4/ Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 (edytowane) W każdej chwili możesz wybrać jakiś rozdział i będziesz miał do dyspozycji cały zebrany ekwipunek (nie trzeba przechodzić całej gry), co więcej nie ma podziału na single/multi. Power Up'y nie wliczają się do Tomb Raider'a To ekstra, ponownie dzięki. Btw chyba nie będzie przegięciem jak napiszę, że to najlepszy TR od czasów trójki IMO. Jestem w absolutnym szoku jak ta gra jest kurevsko miodna łączy wszystko co najlepsze za co się kocha TR-y a przy tym smakuje całkowicie inaczej. Druga genialna sprawa, że każdy level to całkowicie inna bajka, doznanie (Rex rlz) nawet przyjemne puzzle są ;]. No i mastering leveli, znajdźki, bronie. To pierwsza produkcja po której uwierzyłem, że w grach z psn/XLA jest ogromny potencjał. Ta gra zawstydza niektóre pudełkowe gry do tego w porównaniu kosztuje "grosze". Edytowane 3 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Nowy filmik z Stacking http://www.vg247.com/2011/01/03/stacking-gameplay-movies-signify-flat-faced-doll-based-win/ Cytuj
rapen 4 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ktos mi powie jak to jest z ta Lara Croft? Mozna grac przez neta? Bo ciagle pusto jak probuje wejsc. Poza tym zawiodlem sie cos... druga "plansza" i ciagle kupa przeciwnkiow, stracone pieniadze Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ktos mi powie jak to jest z ta Lara Croft? Mozna grac przez neta? Bo ciagle pusto jak probuje wejsc. Poza tym zawiodlem sie cos... druga "plansza" i ciagle kupa przeciwnkiow, stracone pieniadze Druga plansza... Radzę Ci pograc więcej niz tylko dwie plansze... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Da się grać przez neta w co-opie. 2 kolejne klasyki na PSN: http://www.ppe.pl/news-4886-Jeszcze_2_klasyki_zmierzaja_na_PSN.html Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ktos mi powie jak to jest z ta Lara Croft? Mozna grac przez neta? Bo ciagle pusto jak probuje wejsc. Poza tym zawiodlem sie cos... druga "plansza" i ciagle kupa przeciwnkiow, stracone pieniadze Druga plansza... Radzę Ci pograc więcej niz tylko dwie plansze... Nie ma co ściemniać, strzelania jest znacznie więcej niż zagadek i elementów platformowych. Demo idealnie oddaje to czym jest ta gra. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 No wlasnie demo mi sie bardzo spodobalo, ta full juz jakos tak niezbyt... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi