Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 468,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano
  W dniu 24.01.2011 o 17:05, Q-Jot napisał(a):

A co w końcu z PJ Shooter 2?

Coming soon :whistling:...

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje kiedy pojawi się Dead Space Extraction na PSN i w jakiej będzie cenie ?

Opublikowano
  W dniu 25.01.2011 o 19:21, creed122 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje kiedy pojawi się Dead Space Extraction na PSN i w jakiej będzie cenie ?

chyba dzis bedzie u nas bo na usa juz jest w cenie 15 dolarow (jak dobrze zapamietalem)

Opublikowano
  W dniu 26.01.2011 o 05:57, vip77 napisał(a):
  W dniu 25.01.2011 o 19:21, creed122 napisał(a):

chyba dzis bedzie u nas bo na usa juz jest w cenie 15 dolarow (jak dobrze zapamietalem)

jest już dostępny w cenie 55zł

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na us store jest już costume quest za 7,5$ i to dla wszystkich, nic tylko czekać aż promocja przyjdzie do nas.

Opublikowano
  W dniu 26.01.2011 o 21:25, oTOMo napisał(a):

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na us store jest już costume quest za 7,5$ i to dla wszystkich, nic tylko czekać aż promocja przyjdzie do nas.

Bo amerykańce mają tą ciekawą promocję. Miejmy nadzieję, że do nas też dotrze.

Opublikowano

Panowie warto kupić Shatter, czy to popierdółka?

Opublikowano

Zdecydowanie warto. Jedna z najlepszych pozycji na PSS.

Opublikowano

w mojej kolekcji jej miejsce jest wśród średniaków :sweat:

pozostałe "arkanoidy" z psstore bardziej mnie wciągnęły

Opublikowano

Mam pytanie w temacie Dead Space: Extraction - najpierw ściągamy trial, a zakup pełnej wersji to tylko unlock? Czy są to 2 różne pakiety? Pytam bo chcę założyć składkę, a nie chcę niepotrzebnie ściągać 3,5 GB danych na trial jeśli pełna gra to coś innego.

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak piszesz. Pełna wersja to tylko unlock który przeważnie waży ze 100 kb.

Opublikowano

Są dwie wersje:

Full Game Unlock - waży pewnie jakieś 100 kb (trzeba mieć ściągniętego triala)

Full Game - waży ponad 3 gb (tyle co trial).

Ja wczoraj się zamotałem i mając zainstalowanego triala kupiłem Full Game <_< I znowu musiałem ściągać ponad 3 gb :mellow:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  W dniu 26.01.2011 o 22:25, MBeniek napisał(a):
  W dniu 26.01.2011 o 21:25, oTOMo napisał(a):

Bo amerykańce mają tą ciekawą promocję. Miejmy nadzieję, że do nas też dotrze.

W sumie u nas jest promocja na Costume Quest tylko gorsza. Za 47 zł. jest bundle CC od razu z dlc.

Opublikowano

Dostępna już chyba na wszystkich możliwych platformach, gra od Popcap, Plants Vs Zombie, doczeka się również portu na PS3 (PSN).

źródło - PS BLOG

Świetna gierka, polecam, ale i tak kto chciał już dawno zagrał na innej platformie, a port na PS3 raczej nie wniesie nic nowego.

Opublikowano

TETRIS - to moje najnowsze odkrycie. mnóstwo trybów multi offline i online.świetny tryb SHARE (układanie planszy naraz przez dwóch graczy) i oczywiście pełne leaderboards. wciąga jak cholera, niesamowite: ten gameplay jest niezniszczalny (cena 36zł)

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano
  W dniu 29.01.2011 o 18:42, waldusthecyc napisał(a):

TETRIS - to moje najnowsze odkrycie. mnóstwo trybów multi offline i online.świetny tryb SHARE (układanie planszy naraz przez dwóch graczy) i oczywiście pełne leaderboards. wciąga jak cholera, niesamowite: ten gameplay jest niezniszczalny (cena 36zł)

Prawda, ale gra Citter Crunch też UŻALEŻNIA gra! Polecam!