sprite 1 787 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Replika - nowa gra na PSN: http://www.ppe.pl/news-5729-Replika__tajemniczy_Hiszpanski_projekt.html Cytuj
adi 189 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Czy AC II z PSS z jest w ver. PL? Ktoś wie? Z góry dzięki za info. E: Dobra, już się dowiedziałem - nvm... Czyli po polsku, czy angielsku? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Galaga Legions na PSN: http://www.ppe.pl/news-5743-Galaga_Legions_dostanie_dopasiona_edycje.html Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Czy AC II z PSS z jest w ver. PL? Ktoś wie? Z góry dzięki za info. E: Dobra, już się dowiedziałem - nvm... Czyli po polsku, czy angielsku? angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański - polskiego brak Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Plants vs Zombies 55 zł lol Dobrze, że jest demo bo patrząc na recenzje (9.0 IGN, 8.5 Gamespot) skusiłbym się i wtopił kasę... Dawno nie widziałem tak prostackiej i nudnej gry tower defence, która nie oferuje prawie żadnych możliwości strategicznych. Jedyne co odróżnia tą grę od Fort Commander z Minis to przyjemna oprawa. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 PixelJunk Shooter 2 - u nas 2 MARCA http://blog.eu.playstation.com/2011/02/10/pixeljunk-shooter-2-will-be-released-march-2nd/ Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ktoś się skusił / dostał za free Stacking? Po pół godzinie z trialem wydaje mi się być bardziej wymagająca niż samograj Costume Quest, a przez to bardziej warta swojej ceny. Chociaż może lepiej poczekać z miesiąc, dwa czy wyjdzie dlc i kupić paczkę Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Modlitwy zostały wysłuchane na US store ukazał się klasyk z PSX-a Harvest Moon: Back to Nature. Ale jaja i szok ;] jestem ciekaw czy u nas też go dadzą. A ja ciągle czekam na Dino Crisis 2 i Hogs of War Może kiedyś się doczekam. 2 lata przeszło czekałem na Harvesta hehe więc nie załamuj się ;]. Ale uczucie gdy wchodzisz i widzisz "wymarzonego klasyka" bezcenne tym bardziej, że żadnej zapowiedzi Harvesta nie było - przecieku. Hogs of War też z chęcią kupiłbym (czemu nigdy nie wydali sequela?), Chrono Cross, Legend of Mana, Sheep, Dog 'n Wolf no jest jeszcze parę klasyków na które czekam. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Strasznie mnie wkurza fakt, że na US PSS są wszystkie odsłony Crasha, kiedy na polskim są tylko nieparzyste części. Nigdy nie interesowałem się groteką amerykańców, lecz ostatnio przeglądając zasób jaki mają za oceanem szlag mnie trafiał średnio co 15 sekund. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 No jesteśmy strasznie pokrzywdzeni. Nie wiem dlaczego PSS nie może być jednakowy (US <-> EU). Argument o jakichś umowach czy innych do mnie nie trafia bo przecież praktycznie wszystkie gry z PSX były wydane na obu rynkach. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Ceny niektórych z tych gierek, to lekka przesada. Ile w przybliżeniu zajmuje przejście Shanka, bo właśnie rozważam zakup, ale z drugiej strony szkoda by mi było wydać 5 dych na grę na 2 godziny? Shank jest świetny ale 5 dych nie jest wart. 50 zl warty jest Trine. Shank pęka za jednym posiedzeniem. Wiadomo, że jeśli polujesz na trofea to zajmie Ci to o wiele więcej czasu. Niemniej jednak odradzam zakup... świetnej gry Dead Nation to kolejny dobry tytuł z debilną ceną tyle, że tam jest z 20 poziomów trudności i wszystko idzie zagrać z ziomkiem w multi. W Shanku do coop'a jest 5 plansz, które pękają w 2,5h. Shank wary jest tej kwoty, a sama gra oferuje zarówno co - op, jak i tryb dla pojedynczego gracza. Warto wspomnieć, że multi ma inny tryb fabularny, zupełnie nowych bossów, et cetera. Kupiłem sobie Metal Slug. To gra na 40 min. Czyli powinna kosztować tyle co baton Snickers. Plants vs Zombies 55 zł lol Dobrze, że jest demo bo patrząc na recenzje (9.0 IGN, 8.5 Gamespot) skusiłbym się i wtopił kasę... Dawno nie widziałem tak prostackiej i nudnej gry tower defence, która nie oferuje prawie żadnych możliwości strategicznych. Jedyne co odróżnia tą grę od Fort Commander z Minis to przyjemna oprawa. Przeszedłem na PC i bawiłem się przednio. Oceny słuszne, a to, że są różne gusta, oczywiste. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Walentynkowy trailer Swarm http://www.ppe.pl/news-5810-Walentynki_z_Portal_2_i_Swarm.html Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Ograłem demo "Powrót do przyszłości" i wcale nie jest takie złe jak czytałem. Z drugiej strony, okropnie zmarnowany potencjał taka sobie to na maksa uproszczona, średnia przygodówka. W sumie gdybym nie lubił filmu-trylogii to nie spojrzałbym na to. Jestem ciekaw ile będzie u nas kosztować pierwszy epizod i cały bundle. Może się skuszę. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Ridge Racer 4 zmierza na PSN: http://www.ppe.pl/news-5845-Ridge_Racer_4_zmierza_na_PSN!.html Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Modlitwy zostały wysłuchane na US store ukazał się klasyk z PSX-a Harvest Moon: Back to Nature. Ale jaja i szok ;] jestem ciekaw czy u nas też go dadzą. A ja ciągle czekam na Dino Crisis 2 i Hogs of War Może kiedyś się doczekam. Oj Hogs of War było za(pipi)iaszcze, żadne wormsy w wersjach 3D świniakom nie podskoczą. A jak macie 2,5m wolnego miejsca przed tv to gorąco polecam Kung Fu Live ! Zakupiłem już jakiś czas temu lecz nie chciało mi się przestawiać kanapy i zagrałem ino chwilkę "po skosie" pokoju, średnio wygodnie się grało. Przedwczoraj wpadł kuzyn, zrobiliśmy miejsce przed tv i tak wsiąkliśmy w tryb Komiks, że 4h minęło jak z bicza strzelił. Graliśmy na zmianę, pijąc hektolitry wody i kilka butelek izotonicznej chemii . Pot lał się strumieniami a zakwasy mam do dziś... Ostatni raz tak dobrze się ubawiłem "ruchowo" przed konsolą za czasów ps2 i DDR'a. Wszelkie gierki z bogatej kolekcji eye toy'a na ps2 wymiękają przy Kung Fu Live. Jest kilka trybów gry, w tym multi na max 4 graczy gdzie jeden gracz wygina ciało przed kamerką a pozostali kontrolują przeciwników za pomocą padów. Całkiem fajnie się to sprawdza w praniu Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Czy ta trylogia PoP'a na PSS to jest ta podciągnięta do hade? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Czy ta trylogia PoP'a na PSS to jest ta podciągnięta do hade? Tak. Telltale Games zapowiada kolejną produkcję filmową (tym razem serialową) "The Walking Dead". Gra tak samo jak Powrót do przyszłości i Jurassic Park ma być w formie epizodów. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Lepiej, żeby kolesie za bardzo nie trzymali się serialu telewizyjnego, bo inaczej dostaniemy symulator łowienia ryb i zbierania grzybów w lesie. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Czy ja gdzieś ominąłem premierę Hoard na naszym psstore, czy ciągle nie jest dostępna w EU. Bo mam trial, ale chyba z US go zassałem. Wydaje się spoko tytułem na szybkiego versusa dla dwóch osób między poważniejszymi tytułami. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) niestety u nas nie ma nawet triala Edytowane 20 lutego 2011 przez xylaz Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Test Yourself http://www.ps3site.pl/playstation-3-powie-ci-kim-jestes/64409/ Wczoraj z ciekawości kupiłem. Cena to tylko 10zł, a w przyszłości należy spodziewać się kolejny testów. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 King's Quest na PSN? http://www.ppe.pl/news-5943-Telltale_wskrzesza_serie_King%E2%80%99s_Quest!.html Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 (edytowane) Xenogears na PSN juz w tym tygodniu ?? http://blog.us.playstation.com/2011/02/20/the-drop-week-of-feb-21st-2011-new-releases/ EDIT: Szkoda ze ominie EU EDIT2: Hope not Edytowane 21 lutego 2011 przez sizacz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi