danielskii 155 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 z tego co widzialem wczoraj wieczorem na europejskim psn jest tylko podstawka i osobno dlc Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Wiadomo jak wygląda port SC: Chaos Theory, który dzisiaj wylądował na PSNie? Z chęcią bym kupił, bo byłem wielkim fanem tej części, ale nie wiem czy przesiadka w HD dobrze wypadła i nie kłuje w oczy a dema nie ma. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 az ciezko uwierzyc w to jak bardzo zabugowany jest prince of persia sands of time z psn,przy zalogowanym psn zwiechy juz w menu,brak muzyki, problemy z dziwkiem. jedynym rozwiazaniem jest wylogowanie sie z psn,i pogodzenie sie z zepsutym dzwiekiem. a i sama konwersja do hd,pozostawia wiele do zyczenia. mam nadzieje ze pozostale czesci z pakietu, beda pozbawione takich dolegliwosci. generalnie w takich chwilach zastanawiam sie kto zezwolil na pobieranie pieniedzy za takie cos?. haha poczekaj aż zagrasz w 2 część tam możesz dostać takiego glitcha, że najnormalniej w świecie musisz zacząć grę od początku. zwiechy muzy to norma do której będziesz musiał się przyzwyczaić. beznadziejna detekcja kolizji oraz trafienia 'z du.py' to kolejne bonusy. miłej zabawy A jak jest w przypadku Two Thrones? Też są bugi? Cytuj
septo 1 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 a ktos sie orientuje czy Dragon Age z psn jest PL? podpinam się pod to pytanie.. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 a ktos sie orientuje czy Dragon Age z psn jest PL? podpinam się pod to pytanie.. Właśnie w niego gram, jest jak najbardziej w wersji PL, napisy, dubbing - wszystko po naszemu Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 (edytowane) no to fajnie, napisz jeszcze Bialutki ile dokładnie miejsca zajmuje na dysku, oczywiście jak będziesz miec czas @down no i gitarka, moja czterdziestka to ogarnie Edytowane 11 sierpnia 2011 przez Yakubu Cytuj
Biały 55 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 no to fajnie, napisz jeszcze Bialutki ile dokładnie miejsca zajmuje na dysku, oczywiście jak będziesz miec czas 7667 mb, sama podstawka 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Kurcze odradzam Team Kill...gra na gora 3h. Liczylem na cos duzo lepszego. 5 etapow w singlowej kampanii + w bonusie survival mode...Jest coop ale nie probowalem. Liczylem na rozgrywke na poziomie podobnym do DN (tylko ze w moim ulubionym uniwersum) a dostalem kupe polana sosem czekoladowym dla zmyly Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Warto kupić Larę Croft? Na długo mi starczy? Cytuj
adi 189 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Warto kupić Larę Croft? Na długo mi starczy? Warto Na długo Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Warto kupić Larę Croft? Na długo mi starczy? Warto Na długo Jeżeli masz na myśli Strażnika Światła to w kooperacji (na hardzie) gra pękła w trochę ponad 6h. Jak najbardziej polecam. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Splinter Cell 1 na PS3 ma trofea ?? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Tak, każda część Splintera z PSS ma trofea (3 platyny). Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Team Kill polecam jak ktos ma z kim grać (tylko lokalnie). Gra zbiera średnie oceny (i słusznie) ale dla fanów W40k dobre przetarcie przed Space Marines. No i jak by nie było jest tania (z tego co pamietam to chyba 29zł). Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 [gamescom 2011] Renegade Ops i wybuchowe możliwości gracza. Dzieje się… i to sporo! 2 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 heh, ja wczoraj kupiłem Flower i cieszyłem się grą jak dziecko... dziś obudziłem się wcześnie rano, spać nie mogłem, a do pracy zostało mi z 2h; do "kawy i tosta" pograłem w Demons Souls, a potem odpaliłem Flowera... no cud, miód i orzeszki ;D (powiedziałem swojej kobiecie, że będę jej go włączał w ramach kuracji łagodzącej PMS; przyznała, że są duże szanse, że jej pomoże ) Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 ja po tej grze miałem straszne nudności. ostatnio takie cos przytrafiło mi się w Spyro jeszcze za czasów psx'a. wspólny mianownik to bijące po gałach kolory+latanie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wiadomo już coś (z targów) na temat (dokładnej) premiery Journey, From Dust i Trine 2?? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Kooperacja w Trine 2 zapowiada się cudnie http://www.youtube.com/watch?v=A5p3MFHuPiQ Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 przegladalem sobie oferte sklepu i trafilem na gre armageddon riders oceny w okolicach 8 wiec wydaje sie byc to pozycja przyzwoita przegladalem forum i niestety nie znalazlem zadnej wzmianki ;p ktos gra/gral warto zakupic ? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 przyłączam się do pytania; też jestem zainteresowany tytułem; to co mnie odwiodło od zakupu to informacja (zdaje się że z któregoś wydania PSXEx), że gra jest bardzo krótka; dlatego stwierdziłem, że poczekam na jakieś promo (to samo z Limbo ) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Zakupilem wczoraj ale szczerze nie miałem czasu grać odpalilem dosłownie na 10 minut i wykonałem jedna misje grafika przyjemna i duża frajdę sprawia przejezdzanie zombie dla kogoś kto uwielbiał carmageddon pozycja obowiązkowa do tego cena jest przyzwoita, a gra z pewnością umili oczekiwanie na nowe carmageddon Edit: Po dłuższym ograniu jest całkowicie na plus. Jeździmy sobie swobodnie po mieście, podejmujemy rożne zadania ( wyscig kto pierwszy, kto zniszczy wszystkich lub arena cos na styl destruction derby) zbieramy hajs i dopalacze jak ktoś się wacha to polecam Edytowane 22 sierpnia 2011 przez kubson Cytuj
blazkowicz 0 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Witam, ktoś się orientuje czy Dead Space na ps store jest w wersji polskiej? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 tak, masz do wyboru kilka wersji w tym polska 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Nową grą od projektantki Portala jest Quantum Conundrum. Jest to gra logiczna z perspektywy pierwszej osoby (kto by się spodziewał ). Główną atrakcją będzie urządzenie, które pozwoli nam "przeskakiwać między wymiarami, co będzie oznaczało zmianę reguł, rządzących planszą". Gra zadebiutuje na początku przyszłego roku. http://www.youtube.com/watch?v=opNpxM8uYjE źródło - Poly P.S. A tu jeszcze wraz z komentarze projektantki. Edytowane 25 sierpnia 2011 przez MBeniek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi