Emtebe 2 524 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To zdecydowanie bug. W tabeli wyników w ogóle nie mam żądnych wyników swoich pozapisywanych. A czytałem na zagranicznych forach, że ludzie maja podobne problemy i czekają na patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Sprawdzę u siebie czy mam wyniki przy wyborze i dam znać. Patch by się przydał bo nie chce zaczynać od nowa i znowu stracić ulepszeń dla jakiejś postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) Dziwne, mi dziala normalnie, wszystko sie zapisuje. EDIT: wroooooc, jestem slepy. mi tez nie wyswietlaja sie high scores. Fuck ;/ Edytowane 23 Października 2011 przez SimonK Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
silent22 0 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam Powiedzcie będzie do kupienia BF3 na PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli? Once I Was Lost (Kurti Files Remix) z Rocketbirds Soundtrack od New World Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Powiedzcie będzie do kupienia BF3 na PSN? Na 99% nie. Może za jakiś czasu (kilka miesięcy) rzucą, ale teraz na pewno nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dziwne, mi dziala normalnie, wszystko sie zapisuje. EDIT: wroooooc, jestem slepy. mi tez nie wyswietlaja sie high scores. Fuck ;/ Sprawdzałem wczoraj i miałem HS przy każdej misji. Wasze wyniki mieszczą sie w Leaderbords ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 W Leaderboards nie mam w ogóle własnych wyników, pusta lista Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mi sie nadal nie zapisuje, mialem wyniki od ok do very good i tak czy siak nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jak rozumiem gracie na normalu ? Przejdźcie jakąś misję na HC, wtedy nie powinno być problemu z wskoczeniem na listę i powinniście widzieć swoje highscore'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Powiedzcie będzie do kupienia BF3 na PSN? Na 99% nie. Może za jakiś czasu (kilka miesięcy) rzucą, ale teraz na pewno nie. A jednak już w piątek BF3 będzie na psstore, za 239zł. http://blog.eu.playstation.com/2011/10/26/heads-up-game-store-update-26th-october-2011/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ja się pytam gdzie jest season pass do Uncharted 3? -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Ja się pytam gdzie jest season pass do Uncharted 3? -_- Jakbyś czytał komentarze pod news'em, to byś wiedział : This is being looked into, we will be getting it in the EU but it will not be a pre-oder deal, thats all. Edytowane 26 Października 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli? Once I Was Lost (Kurti Files Remix) z Rocketbirds Soundtrack od New World Revolution thx m8. naqurviam! Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Widzieliscie promocje na Halloween? Ma ktos link do pelnej listy z promocjI? Tak nawiasem mowiac, chcialbym zeby God Hand juz wyszedl na EU PSN, gra byla mega miodna na PS2 :[ Edytowane 27 Października 2011 przez SimonK Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 dwa pytanka 1. kiedy w koncu wyjdzie ta kolekcja starych mortal kombat? 2. nie wiadomo czy ten goldeneye reloaded ma byc w cyfrowej dystr.? Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Gral ktos juz w Pixel Junk: SideScroller? Mega miodna giera, powrot do starych dobrych shmupow, jak nie znasz levelu to ciezko, ale potem mega miod jak dobijasz high score Juz nie wspominajac o epickiej muzie i mozliwosci nagrywania swojego gameplayu. Epickie~! Edytowane 27 Października 2011 przez SimonK Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Premiera Trine 2 nastąpi w grudniu (a przynajmniej na steamie). Miejmy nadzieję, że na PSN również (albo i szybciej ). Co więcej steam daje możliwość wzięcia udziału w becie multiplayer (ciekawe czy na PS3 też będzie taka możliwość), jeśli się złoży pre-order (cena 13Euro, jakby co). Cytuj Odnośnik do komentarza
elm 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie jak jest z zakupem piosenek do sing star-a. Dokładnie czy jest coś takiego jak z grami z psn, czyli czy po zakupie jest jakiś limit ile razu można je pobrać (w przypadku gier było to 3 razy o ile mnie pamięć nie myli)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Na gry nie ma limitu ilości pobrań. Edytowane 2 Listopada 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie jak jest z zakupem piosenek do sing star-a. Dokładnie czy jest coś takiego jak z grami z psn, czyli czy po zakupie jest jakiś limit ile razu można je pobrać (w przypadku gier było to 3 razy o ile mnie pamięć nie myli)? Zakupy z Singstore działają tylko na jednej konsoli. Jeżeli chcesz przenieść utwory na inną PS3, musisz zadzwonić do Sony - oni to załatwią. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Polecam sprawdzic hydrophobie , fajna gierka, w plusie za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Fifa 12 i BF3 w polskim psn sa zlokalizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi