Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

profanacji serii ciąg dalszy....czemu kur/wa musi to się Motorstorm nazywać...kalka Skidmarks lub Micromachines to jest przecież

Przecież to Re-Volt tylko w nowej oprawie, nawet dzwięki autek są identyczne ;)

Opublikowano

Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą krocie na tym zakichanym interesie.

• Plusik 5
Opublikowano

za tyle o kupisz ją na allegro i zawsze możesz potem odsprzedać i wymienić.

Ja się zastanawiam nad prince of persia...25zł to mega niska cena

Opublikowano

Średni - niski poziom trudności, strzelanie z biodra na Rambo i na bank gra się spodoba. Na wyższym i najwyższym jest strasznie w(pipi)viająca. Skradasz się pół godziny żeby dostać headshota i zrestartować się w domku z 5 kilosów od celu.

Opublikowano (edytowane)

Za tą cenę moim zdaniem zdecydowanie warto. Oprawa audiowizualna, klimat, miejscówki, postacie - wszystko na niezłym poziomie. Jedyne minusy jak dla mnie to dość spory backtracking (tak chyba to się nazywa - że często odwiedzamy znane już miejscówki) oraz to, że jest łatwa (choć nie aż tak jak to niektórzy sądzą, że można ją przejść ze zamkniętymi oczami). Choć ja jako fan gier z Księciem Persji w roli głównej, pewnie na wiele rzeczy przymknąłem oko (np. wiele osób mówi, że jest schematyczna i dlatego nie przeszli gry do końca, ale ja tego nie odczułem i mi to w ogóle nie przeszkadzało i z przyjemnością grę przeszedłem nawet dwa razy - oczywiście nie pod rząd). I w ogóle mówimy tu o 25zł, taniej nie znajdziesz.

P.S. Szkoda, że UBI nie przeceniło również epilogu, przynajmniej w końcu dowiedziałbym się jak na prawdę kończy się gra (choć to zakończenie z podstawki nie jest w sumie złe).

Co do tego poziomu trudności jeszcze - to jakby się nad tym głębiej zastanowić to ta gra jest tak "łatwa" jak wszystkie dzisiejsze gry (na normalnym poziomie trudności). Większość po prostu chyba się przyczepiła do tego, że w grze nie można zginąć, zawsze ratuje nas Elika i to ona nas zaprowadza na ostatni checkpoint (choć nie rozumiem co to za różnica czy jest rozwiązane w ten sposób czy po prostu musi wczytywać grę - jedno i to samo).

Edytowane przez MBeniek
  • Plusik 1