Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie Renegade Ops: do tej gry miał wyjść dodatek z dwoma nowymi pojazdami (a ci co kupili w ramach PSN Play mieli go dostać nawet za darmo), ale jakoś go nie widzę w PSS. On był tylko dla tych co kupili na premierę i w ramach PSN Play? W ogóle wyszedł już ten dodatek? Coś o tym wiadomo?

Opublikowano

Za tę cenę możesz zaryzykować. Osobiście strasznie cierpiałem przy jedynce, ale skoro zacząłem to i skończyłem. Sterowanie i monotonia to największe wady. Seria zyskała by wiele gdyby dynamika poruszania się była większa o chociaż jeden stopień.

Opublikowano (edytowane)

Co prawda cena to nie jest jakaś mega okazja ale polecam From Dust (jest obecnie w promocji za 36zł - normalnie chyba 55zł). Bardzo ciekawa gierka. Mam nadzieję, ze w przyszłości pomysł i system (silnik fizyczny) zostanie jakoś rozwinięty. Może na następnej generacji...

Edytowane przez Emet
Opublikowano

AC1 jak kogoś zjadała monotonia, to raczej nawet jak gra jest tańsza to nagle nie zrobi się interesująco. Sam niestety przeszedłem AC1 i moge tylko od siebie dodać, że tak naprawde to wystarczy zrobić pierwsze "miasto" a zakończenie na YT obejrzeć :)

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie Renegade Ops: do tej gry miał wyjść dodatek z dwoma nowymi pojazdami (a ci co kupili w ramach PSN Play mieli go dostać nawet za darmo), ale jakoś go nie widzę w PSS. On był tylko dla tych co kupili na premierę i w ramach PSN Play? W ogóle wyszedł już ten dodatek? Coś o tym wiadomo?

Hmm, pierwsze słyszę o jakimś DLC dla preorderowców, ale było by miło gdyby jakieś się ukazało. Najlepiej oprócz nowych pojazdów aby dodali też nowe misje, albo całą historie :)

Opublikowano (edytowane)

Hmm, pierwsze słyszę o jakimś DLC dla preorderowców, ale było by miło gdyby jakieś się ukazało. Najlepiej oprócz nowych pojazdów aby dodali też nowe misje, albo całą historie :)

Blog.eu.ps: "When Renegade Ops is purchased through PLAY, purchasers will receive a Vehicle & Character Pack with two new vehicles and special weapons."

I właśnie dziwię się, że tego DLC nigdzie nie ma (i ani Sega, ani Sony się z tego nawet nie wytłumaczyli). Może to przez to, że deweloperzy mieli problemy z wersją PC (której premiera była ciągle przekładana) i nie mieli czasu na to dlc, chociaż od pecetowej premiery też już minął ponad miesiąc. Albo np. darowali sobie takie DLC, a wzięli się za jakieś większe z nowymi misjami (z czego również bym się bardzo cieszył :D ). No ale i tak podejrzane, że Sony/Sega nie wywiązało się z tego bonusu.

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano (edytowane)

hej powiedzcie mi czy te gry ,które sie na trofea złapały to je mają?....czy naprzykład jak ściągne red dead....ten za 119zł z udead nightmare to będą trofea?Bo rozumiem ze to jest pełna gra i dodatek ów?NO przynajmniej tak tam podtym napisano tylko chce potwierdzenia aby niepotrzebne kase wydać jak to było z saints row 2(kaszana)

Edytowane przez m_waszka
Opublikowano (edytowane)

Tak, Red Dead Redemption ma trofea i będziesz mógł je zdobywać. Z gier z PSS trofeów nie mają tylko klasyki z PS1, minisy i te stare gry, które się jeszcze na trofea nie załapały a twórcom nie chciało się ich dodać w patchu ;)

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Czy ktoś z posiadaczy Outland próbował grać kooperacje online ? Wczoraj odpaliłem i niestety tytuł jest niezdatny do gry przez neta oferując lagi na poziomie 2-3 sekund :(

Opublikowano

Teraz w tej promocji grudniowej jest Child of Eden za ~50zł. Opłacą się czy raczej nie bardzo ?

Już jest niestety za 99zł, ale i tak się opłaca bo to tytuł nieziemski i unikatowy. Wersja pudełkowa chodzi po ponad 150zł tak więc wybór oczywisty. A jeśli masz 3DTV orgazm dla zmysłów gwarantowany. POLECAM!

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z posiadaczy Outland próbował grać kooperacje online ? Wczoraj odpaliłem i niestety tytuł jest niezdatny do gry przez neta oferując lagi na poziomie 2-3 sekund :(

Próbowałem z dwiema osobami z listy znajomych. Z pierwszą (kilkakrotnie, ostatnio jakiś miesiąc temu) lagowało jak cholera, nie szło grać. Z drugą (jakiś tydzień temu) wszystko pięknie działało, zero lagów. Z tego co kiedyś szperałem w necie, sporo osób ma problem z online w Outland, niezależnie od łącza. A szkoda, bo razem gra się super.

Edytowane przez Mariusz S.
  • Plusik 1
Opublikowano

Ktoś kojarzy za ilę będzie Oddworld: Stranger's Wrath ?

Myślicie, że zdrapka 100 zł styknie na Trine 2 i Oddworlda ?

nie styknie....trine na bank będzie więcej niż 50zł na premierę kosztować, jedynka też więcje niż pół stówy na dzień dobry kosztowała. A Oddworild wątpie,że będzie np za 36zł

Opublikowano

Oddworld ma kosztować 13 Euro (u nas pewnie gdzieś 55zł), a Trine 2 na steam'ie też kosztuje 13 Euro (więc wątpię, żeby w pss było drożej tym bardziej, że jeszcze czekamy dwa tygodnie dłużej). Więc raczej stówka nie starczy. I jakby ktoś nie pamiętał - to oba tytuły mają premierę 21 grudnia.

teraz pytanie za 100pkt. Sideway New York, jest na PS3/PC, czy też może jest na PSP? :)

Nie, SNY nie ma na PSP.

Opublikowano

Oddworld ma kosztować 13 Euro (u nas pewnie gdzieś 55zł), a Trine 2 na steam'ie też kosztuje 13 Euro (więc wątpię, żeby w pss było drożej tym bardziej, że jeszcze czekamy dwa tygodnie dłużej). Więc raczej stówka nie starczy. I jakby ktoś nie pamiętał - to oba tytuły mają premierę 21 grudnia.

A jest jakaś zdrapka pomiędzy 100 z 200 zł ? :)

Opublikowano

A jest jakaś zdrapka pomiędzy 100 z 200 zł ? :)

Nie, tylko 100zł albo 200zł. Weź sobie 200zł, przecież reszta Ci nie przepadnie, a za jakiś czas na pewno pojawi się kolejny tytuł warty kupna (np. I am alive lub Journey).