MBeniek 3 260 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Ja mam pytanie odnośnie Renegade Ops: do tej gry miał wyjść dodatek z dwoma nowymi pojazdami (a ci co kupili w ramach PSN Play mieli go dostać nawet za darmo), ale jakoś go nie widzę w PSS. On był tylko dla tych co kupili na premierę i w ramach PSN Play? W ogóle wyszedł już ten dodatek? Coś o tym wiadomo? Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Nie, tylko rodowity afrykański język angielski.. 2 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Pierwszego Assassin's Creed nie dane było mi skończyć, zjadła mnie monotonia. Zastanawiam się czy nie powalczyć jeszcze raz, za 36 zł? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Za tę cenę możesz zaryzykować. Osobiście strasznie cierpiałem przy jedynce, ale skoro zacząłem to i skończyłem. Sterowanie i monotonia to największe wady. Seria zyskała by wiele gdyby dynamika poruszania się była większa o chociaż jeden stopień. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Co prawda cena to nie jest jakaś mega okazja ale polecam From Dust (jest obecnie w promocji za 36zł - normalnie chyba 55zł). Bardzo ciekawa gierka. Mam nadzieję, ze w przyszłości pomysł i system (silnik fizyczny) zostanie jakoś rozwinięty. Może na następnej generacji... Edytowane 4 grudnia 2011 przez Emet Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 AC1 jak kogoś zjadała monotonia, to raczej nawet jak gra jest tańsza to nagle nie zrobi się interesująco. Sam niestety przeszedłem AC1 i moge tylko od siebie dodać, że tak naprawde to wystarczy zrobić pierwsze "miasto" a zakończenie na YT obejrzeć Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Ja mam pytanie odnośnie Renegade Ops: do tej gry miał wyjść dodatek z dwoma nowymi pojazdami (a ci co kupili w ramach PSN Play mieli go dostać nawet za darmo), ale jakoś go nie widzę w PSS. On był tylko dla tych co kupili na premierę i w ramach PSN Play? W ogóle wyszedł już ten dodatek? Coś o tym wiadomo? Hmm, pierwsze słyszę o jakimś DLC dla preorderowców, ale było by miło gdyby jakieś się ukazało. Najlepiej oprócz nowych pojazdów aby dodali też nowe misje, albo całą historie Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 (edytowane) Ja mam pytanie odnośnie Renegade Ops: do tej gry miał wyjść dodatek z dwoma nowymi pojazdami (a ci co kupili w ramach PSN Play mieli go dostać nawet za darmo), ale jakoś go nie widzę w PSS. On był tylko dla tych co kupili na premierę i w ramach PSN Play? W ogóle wyszedł już ten dodatek? Coś o tym wiadomo? Hmm, pierwsze słyszę o jakimś DLC dla preorderowców, ale było by miło gdyby jakieś się ukazało. Najlepiej oprócz nowych pojazdów aby dodali też nowe misje, albo całą historie Blog.eu.ps: "When Renegade Ops is purchased through PLAY, purchasers will receive a Vehicle & Character Pack with two new vehicles and special weapons." I właśnie dziwię się, że tego DLC nigdzie nie ma (i ani Sega, ani Sony się z tego nawet nie wytłumaczyli). Może to przez to, że deweloperzy mieli problemy z wersją PC (której premiera była ciągle przekładana) i nie mieli czasu na to dlc, chociaż od pecetowej premiery też już minął ponad miesiąc. Albo np. darowali sobie takie DLC, a wzięli się za jakieś większe z nowymi misjami (z czego również bym się bardzo cieszył ). No ale i tak podejrzane, że Sony/Sega nie wywiązało się z tego bonusu. Edytowane 5 grudnia 2011 przez MBeniek Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 No to ciekawe. Zobaczymy może jednak coś będzie. Cytuj
karmaster 363 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Teraz w tej promocji grudniowej jest Child of Eden za ~50zł. Opłacą się czy raczej nie bardzo ? Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) hej powiedzcie mi czy te gry ,które sie na trofea złapały to je mają?....czy naprzykład jak ściągne red dead....ten za 119zł z udead nightmare to będą trofea?Bo rozumiem ze to jest pełna gra i dodatek ów?NO przynajmniej tak tam podtym napisano tylko chce potwierdzenia aby niepotrzebne kase wydać jak to było z saints row 2(kaszana) Edytowane 8 grudnia 2011 przez m_waszka Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) Tak, Red Dead Redemption ma trofea i będziesz mógł je zdobywać. Z gier z PSS trofeów nie mają tylko klasyki z PS1, minisy i te stare gry, które się jeszcze na trofea nie załapały a twórcom nie chciało się ich dodać w patchu Edytowane 9 grudnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 I za taniej niż w sklepie(czyli119zł) moge kupić całą gre red dead z dodatkeim undead?I Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Czy ktoś z posiadaczy Outland próbował grać kooperacje online ? Wczoraj odpaliłem i niestety tytuł jest niezdatny do gry przez neta oferując lagi na poziomie 2-3 sekund Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Teraz w tej promocji grudniowej jest Child of Eden za ~50zł. Opłacą się czy raczej nie bardzo ? Już jest niestety za 99zł, ale i tak się opłaca bo to tytuł nieziemski i unikatowy. Wersja pudełkowa chodzi po ponad 150zł tak więc wybór oczywisty. A jeśli masz 3DTV orgazm dla zmysłów gwarantowany. POLECAM! Cytuj
Mariusz S. 6 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 (edytowane) Czy ktoś z posiadaczy Outland próbował grać kooperacje online ? Wczoraj odpaliłem i niestety tytuł jest niezdatny do gry przez neta oferując lagi na poziomie 2-3 sekund Próbowałem z dwiema osobami z listy znajomych. Z pierwszą (kilkakrotnie, ostatnio jakiś miesiąc temu) lagowało jak cholera, nie szło grać. Z drugą (jakiś tydzień temu) wszystko pięknie działało, zero lagów. Z tego co kiedyś szperałem w necie, sporo osób ma problem z online w Outland, niezależnie od łącza. A szkoda, bo razem gra się super. Edytowane 10 grudnia 2011 przez Mariusz S. 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Ktoś kojarzy za ilę będzie Oddworld: Stranger's Wrath ? Myślicie, że zdrapka 100 zł styknie na Trine 2 i Oddworlda ? Edytowane 11 grudnia 2011 przez balon1984 Cytuj
leon107 1 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Gdzie można sprawdzić czy gra jest w języku polskim? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Ktoś kojarzy za ilę będzie Oddworld: Stranger's Wrath ? Myślicie, że zdrapka 100 zł styknie na Trine 2 i Oddworlda ? W normalnym świecie powinna. Myślę, że styknie. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 teraz pytanie za 100pkt. Sideway New York, jest na PS3/PC, czy też może jest na PSP? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ktoś kojarzy za ilę będzie Oddworld: Stranger's Wrath ? Myślicie, że zdrapka 100 zł styknie na Trine 2 i Oddworlda ? nie styknie....trine na bank będzie więcej niż 50zł na premierę kosztować, jedynka też więcje niż pół stówy na dzień dobry kosztowała. A Oddworild wątpie,że będzie np za 36zł Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ktoś kojarzy za ilę będzie Oddworld: Stranger's Wrath ? Myślicie, że zdrapka 100 zł styknie na Trine 2 i Oddworlda ? Oddworld ma kosztować 13 Euro (u nas pewnie gdzieś 55zł), a Trine 2 na steam'ie też kosztuje 13 Euro (więc wątpię, żeby w pss było drożej tym bardziej, że jeszcze czekamy dwa tygodnie dłużej). Więc raczej stówka nie starczy. I jakby ktoś nie pamiętał - to oba tytuły mają premierę 21 grudnia. teraz pytanie za 100pkt. Sideway New York, jest na PS3/PC, czy też może jest na PSP? Nie, SNY nie ma na PSP. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Ktoś kojarzy za ilę będzie Oddworld: Stranger's Wrath ? Myślicie, że zdrapka 100 zł styknie na Trine 2 i Oddworlda ? Oddworld ma kosztować 13 Euro (u nas pewnie gdzieś 55zł), a Trine 2 na steam'ie też kosztuje 13 Euro (więc wątpię, żeby w pss było drożej tym bardziej, że jeszcze czekamy dwa tygodnie dłużej). Więc raczej stówka nie starczy. I jakby ktoś nie pamiętał - to oba tytuły mają premierę 21 grudnia. A jest jakaś zdrapka pomiędzy 100 z 200 zł ? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 A jest jakaś zdrapka pomiędzy 100 z 200 zł ? Nie, tylko 100zł albo 200zł. Weź sobie 200zł, przecież reszta Ci nie przepadnie, a za jakiś czas na pewno pojawi się kolejny tytuł warty kupna (np. I am alive lub Journey). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi