sakiu 83 Opublikowano 14 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2011 (edytowane) NFS na PSS: Na razie ratingów NFS The Run na PL sklepie brak, ale jak zobaczę chociaż jeden przy takiej cenie, to stracę wiarę w ludzkość.... Edytowane 14 grudnia 2011 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2011 EA zdrowo posrało z tymi cenami na PSN. Co jest jeszcze śmieszniejsze to to, że EA dzisiaj poinformowało (w informacji prasowej), że sugerowana cena N4S: The Run wynosi 149zł. To ja się pytam za co jest te dodatkowe 90zł w cenie z PSN?? Serio, jak mają dalej robić taki cyrk, to niech lepiej nie zaśmiecają PSStore swoimi grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 14 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2011 239 zł? :rofl2: :rofl2: :rofl2: Może jakiś burżuj bez poczucia wartości pieniądza się skusi, ale idź pan w uj. Gdzie są składki kiedy ich potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 14 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2011 Marvel pinball bardzo dobre flipery, teraz w plusie za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 15 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2011 Zmieniła się cena Alicji na 139zł, ale nadal za dużo omg. Z UK można za 10 funtów sprowadzić wersję na płycie ~_~ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2011 239 zł? :rofl2: :rofl2: :rofl2: Może jakiś burżuj bez poczucia wartości pieniądza się skusi, ale idź pan w uj. Gdzie są składki kiedy ich potrzeba? jest już z 8 typa. Najśmieszniejsze, że jakiś cFaniak umieszcza to w Top Picks - EA posmarowało nawet tu? Bo jaki to top pick skoro gra całe 8 osób? Podobnie jest z Deusem Cytuj Odnośnik do komentarza
m_waszka 0 Opublikowano 16 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2011 ej jaką gre polecacie z PSN do 87zł(moez też być psone'owa),bo tyle mi zostało po kupnie red dead...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 16 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2011 Ja polecam Outland, jak kupowałem w dniu premiery to kosztował 36zł. Sama gra to platformówka 2D, bardzo fajna i starcza na jakieś 9h w singleplayer. Do tego jeszcze Clash of Heroes, starcza na 36h chyba. Giera ma mistrzowski klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 16 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2011 Poczekaj do środy. Wtedy wychodzi Trine 2 i Oddworld. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2011 Ja również polecam Outland, bardzo fajna gra. No i Renegade Ops czyli chyba najepsza gra z PSN w jaką grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mariusz S. 6 Opublikowano 17 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2011 (edytowane) Poczekaj do środy. Wtedy wychodzi Trine 2 i Oddworld. Skąd ta pewność, jeśli chodzi o Trine 2? Przecież nikt nie ogłosił daty premiery dla EU. Są przesłanki, że gra pojawi się bardzo niedługo, ale nie w tym samym czasie co w US, niestety. Edytowane 17 grudnia 2011 przez Mariusz S. Cytuj Odnośnik do komentarza
m_waszka 0 Opublikowano 17 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2011 a jakieś z tych co są droższe w wersji pudełkowej na PS3?Czyli zapytam o te "normalne"gry na PS3 z trofeami najlepiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 Ja podjalem Residenta V za 47PLN - nie gralem jeszcze w REV wiec chyba sie oplacalo ...? - troche zajmuje, ale po platynie sie skasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 Ja podjalem Residenta V za 47PLN - nie gralem jeszcze w REV wiec chyba sie oplacalo ...? - troche zajmuje, ale po platynie sie skasuje... platyna wymaga bardzo dużo czasu (multiplayer) oraz nie obejdzie się bez boostowania by proces przyśpieszyć (nawet wtedy jest strasznie dużo grania). Za taką cene warto bo Co-op jest świetny, masa odkrywania broni, strzelania, zwiedzania, zbierania no i świetny jeden dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 Coś Ci się pomyliło, Versus nie jest wymagany do platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 Coś Ci się pomyliło, Versus nie jest wymagany do platyny. w sumie racje ale skoro jest to wersja GOLD to do zrobienia 100% trzeba masy czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 Gram sobie w betę Gotham City Impostors i muszę przyznać, że gra rządzi! Bardzo szybkie tempo prowadzenia walki (coś jak w Quake), naładowana humorem i niezwykle miodna. Jak tylko będzie kosztować na premierę poniżej 50 złotych, biorę na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2011 po zakupach zostało mi 13 zł , coś ciekawego za tę fortunę można kupić czy zostawić kesz na jakieś rapety , avki itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mariusz S. 6 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 Gram sobie w betę Gotham City Impostors i muszę przyznać, że gra rządzi! Bardzo szybkie tempo prowadzenia walki (coś jak w Quake), naładowana humorem i niezwykle miodna. Jak tylko będzie kosztować na premierę poniżej 50 złotych, biorę na bank. Dokładnie, dawno nie grałem w tak miodne multi. A cena jest już ustalona, co prawda nie w PLN tylko USD, ale powinno wyjść poniżej 5 dyszek: $15/1200MSP Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Gram sobie w betę Gotham City Impostors i muszę przyznać, że gra rządzi! Bardzo szybkie tempo prowadzenia walki (coś jak w Quake), naładowana humorem i niezwykle miodna. Jak tylko będzie kosztować na premierę poniżej 50 złotych, biorę na bank. Ta beta jest ogólnodostępna? PS. WłaŚnie oglądam gameplay z tej gry i muszę przyznać, że zapowiada się świetnie. W końcu jakieś multi ma szanse odciągnać mnie od U3. Edytowane 19 grudnia 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 Renegade Ops za 24zł (w promocji tylko do środy) ! Jeśli ktoś jeszcze nie ma, to teraz jest idealna okazja aby nadrobić sobie ten jeden z lepszych tytułów na PSS (jak dla mnie najlepszy w tym roku). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 Renegade Ops za 24zł (w promocji tylko do środy) ! Jeśli ktoś jeszcze nie ma, to teraz jest idealna okazja aby nadrobić sobie ten jeden z lepszych tytułów na PSS (jak dla mnie najlepszy w tym roku). Dzięki za info, idę na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 Za taka cenę to każdy powinien się zainteresować tym tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 Swoją drogą gdzie jest dodatek do Renegade Ops za pre-order? Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 http://www.gamefaqs.com/boards/625895-renegade-ops/61351568 Niektorzy dostali, inni nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi