Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Wyczytał ktoś, gdzieś, za ile będzię Oddworld ?

Edytowane przez balon1984

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 468,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano
  W dniu 19.12.2011 o 22:03, balon1984 napisał(a):

Wyczytał ktoś, gdzieś za ile będzię Oddworld ?

Na blogu EU pisali, £9.99/€12.99

Opublikowano

Dodatki do Renegade Ops nadchodzą (i to już w najbliższej aktualizacji pss)! :woot:

530x650_28706.jpg

"Pierwszy Coldstrike, będzie swoistym epilogiem kończącym kampanię, który zaoferuje 3 dodatkowe misje oraz nowe typy wrogich jednostek w zupełnie odmiennej akrytcznej miejscówce. Cena to 5 dolarów. Drugie DLC Vehicle Reinforcement zaoferuje dwóch grywalnych rekrutów: Crystal oraz Blazemo, atakiem specjalnym pierwszego z nich będzie zamrażanie, natomiast drugi potraktuje ludzi ogniem za pomocą stosownego miotacza. Cena 3 dolary."

źródło - ppe.pl

Opublikowano

Mówicie, że to Renegade Ops fajne? W sumie to lubię czasami pograć w ciekawe gierki na PSN, a teraz za niską cenę można tą gierkę pobrać więc się zastanawiam.

Opublikowano

nie ma sie nad czym zastanawiac, bardzo przyjemna gierka z ladna graficzna i wlasnie w dobrej teraz cenie. brac nie gadac :)

Opublikowano
  W dniu 19.12.2011 o 22:40, winner napisał(a):

Mówicie, że to Renegade Ops fajne? W sumie to lubię czasami pograć w ciekawe gierki na PSN, a teraz za niską cenę można tą gierkę pobrać więc się zastanawiam.

Fajne to za mało powiedziane. Tu wszystko (gameplay, grafika) stoi na mistrzowskim poziomie (no, dobra, fabuła jest rodem z tanich filmów klasy B, ale i tak nie odbiera samej frajdy z rozrywki). Jedyny "minus" tej gry to taki, że po przejściu kampanii ciągle chce się więcej ;) . Jak już mówiłem - goty jeśli chodzi o pss. W ogóle 24zł i ty się jeszcze zastanawiasz? A tak w ogóle, to jest demo (które i tak będziesz musiał pobrać aby potem zrobić full game upgrade), które można za darmo wypróbować i samemu wydać opinię na temat gry.

Opublikowano

O, fajnie, że demko jest. Ściągnę sobie jutro i jeśli mi się spodoba to kupię upgrade.

Opublikowano
  W dniu 19.12.2011 o 22:33, MBeniek napisał(a):

Dodatki do Renegade Ops nadchodzą (i to już w najbliższej aktualizacji pss)! :woot:

Już się jaram i zacieram ręce. Zastanawia mnie jednak ten specjalny miotacz ognia, bo zwykły palnik jest dostępny normalnie w grze.

No i mam nadzieje że naprawią buga z traceniem ulepszeń.

Opublikowano

Wie ktoś czy nie będzie jakiś "masowych" promocji? bo to z tym co jest teraz, czyli promocja jednej gry na dwa dni to straszna lipa. Drugie moje pytanie to: mam Renegade Ops ze składki w 5 osób, mogę kupić ten dodatek co właśnie wychodzi do niego i grać bez żadnych problemów?

Edytowane przez grabipl

Opublikowano

Najnowszy patch do Renegade Ops naprawia błąd z blokowaniem się ulepszeń (chwała im za to). Nowe postacie nawet ciekawe, a zimową kampanię sprawdzę dzisiaj.

Opublikowano

RDR + UN w promocji świątecznej z zniżką z plusa za 72zł się opłaca?

Opublikowano
  W dniu 22.12.2011 o 22:06, Ficuś napisał(a):

RDR + UN w promocji świątecznej z zniżką z plusa za 72zł się opłaca?

Jedna z lepszych gier i dodatków tej generacji za 72zł? Nie, nie opłaca się.

Opublikowano

kupiłem już wczoraj :P 15gb się ściąga :)

btw. od dzisiaj świąteczne przeceny na ps store, niezwiązane z akcją 12 deals for christmas, co dziennie będą dawać nowe rzeczy aż do początku roku 2012

Opublikowano

bral ktos "milionerow" z pss, sa w wersji angielskiej?

@up

jest juz nowa "wyprzedaz", ale z tego co widac to wrzucili wszystko na raz bo sporo tego

Opublikowano

Przejrzalem wlasnie liste nowych gier na PSN i liste price dropow i nie widze tej promocji o ktorej mowisz.... Gdzie to znalezc?

Polecam demko KOF XIII, mozna grac online :D

Opublikowano

Na stronie głównej masz Festive Sale, nad PS+.

LC and the GoL za 24 PLN, polecam.

Ogólnie kilka ciekawych promocji jest.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Just Cause 2 ze wszystkimi dodatkami za 54 złote. Kupiłem :)

Opublikowano

^co do just cause 2 to sie zgodze - platinum chodzi za minimum 60zl na allegro, a tu sa wszystkie dodatki - wow...

Opublikowano

co oznacza Bundle przy różnych pozycjach ? Full gra z packami jakimis?

Opublikowano

Przy Renegade Ops napis bundle na 99,9% oznacza że jest to trial + unlock, więc sprawdzajcie opisy.

Opublikowano

No tak ale jak pójdzie się do All Games A-Z to są taj jak by dwie gry - Renegade Ops Full za 47zł i Bundle za 29zł :confused: Nie są to czasem DLC w pakiecie? Opis jest do du.py. Fajnie jak by był Full + DLC.

E: DLC jest teraz za 16zł (znalezione przez Search)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

No nie wiem bo już miałem odznaczone jako kupione. DLC kosztuje 25 PLN więc wątpie aby było darmowe 2 dni po premierze.

Sama gra to must have z cyfrowej dystrybucji, a dodatki to 3 nowe misje + dwie postacie.

Opublikowano

dla pelnej jasnosci to misje i postacie do renegatow mozna kupic osobno, bo moze ktos sie zasugerowac cena ktora napisal Square :) odpowiednio 16 i 9zl