Opublikowano 19 grudnia 201113 l Wyczytał ktoś, gdzieś, za ile będzię Oddworld ? Edytowane 19 grudnia 201113 l przez balon1984
Opublikowano 19 grudnia 201113 l W dniu 19.12.2011 o 22:03, balon1984 napisał(a): Wyczytał ktoś, gdzieś za ile będzię Oddworld ? Na blogu EU pisali, £9.99/€12.99
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Dodatki do Renegade Ops nadchodzą (i to już w najbliższej aktualizacji pss)! "Pierwszy Coldstrike, będzie swoistym epilogiem kończącym kampanię, który zaoferuje 3 dodatkowe misje oraz nowe typy wrogich jednostek w zupełnie odmiennej akrytcznej miejscówce. Cena to 5 dolarów. Drugie DLC Vehicle Reinforcement zaoferuje dwóch grywalnych rekrutów: Crystal oraz Blazemo, atakiem specjalnym pierwszego z nich będzie zamrażanie, natomiast drugi potraktuje ludzi ogniem za pomocą stosownego miotacza. Cena 3 dolary." źródło - ppe.pl
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Mówicie, że to Renegade Ops fajne? W sumie to lubię czasami pograć w ciekawe gierki na PSN, a teraz za niską cenę można tą gierkę pobrać więc się zastanawiam.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l nie ma sie nad czym zastanawiac, bardzo przyjemna gierka z ladna graficzna i wlasnie w dobrej teraz cenie. brac nie gadac
Opublikowano 19 grudnia 201113 l W dniu 19.12.2011 o 22:40, winner napisał(a): Mówicie, że to Renegade Ops fajne? W sumie to lubię czasami pograć w ciekawe gierki na PSN, a teraz za niską cenę można tą gierkę pobrać więc się zastanawiam. Fajne to za mało powiedziane. Tu wszystko (gameplay, grafika) stoi na mistrzowskim poziomie (no, dobra, fabuła jest rodem z tanich filmów klasy B, ale i tak nie odbiera samej frajdy z rozrywki). Jedyny "minus" tej gry to taki, że po przejściu kampanii ciągle chce się więcej . Jak już mówiłem - goty jeśli chodzi o pss. W ogóle 24zł i ty się jeszcze zastanawiasz? A tak w ogóle, to jest demo (które i tak będziesz musiał pobrać aby potem zrobić full game upgrade), które można za darmo wypróbować i samemu wydać opinię na temat gry.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l O, fajnie, że demko jest. Ściągnę sobie jutro i jeśli mi się spodoba to kupię upgrade.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l W dniu 19.12.2011 o 22:33, MBeniek napisał(a): Dodatki do Renegade Ops nadchodzą (i to już w najbliższej aktualizacji pss)! Już się jaram i zacieram ręce. Zastanawia mnie jednak ten specjalny miotacz ognia, bo zwykły palnik jest dostępny normalnie w grze. No i mam nadzieje że naprawią buga z traceniem ulepszeń.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Wie ktoś czy nie będzie jakiś "masowych" promocji? bo to z tym co jest teraz, czyli promocja jednej gry na dwa dni to straszna lipa. Drugie moje pytanie to: mam Renegade Ops ze składki w 5 osób, mogę kupić ten dodatek co właśnie wychodzi do niego i grać bez żadnych problemów? Edytowane 20 grudnia 201113 l przez grabipl
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Najnowszy patch do Renegade Ops naprawia błąd z blokowaniem się ulepszeń (chwała im za to). Nowe postacie nawet ciekawe, a zimową kampanię sprawdzę dzisiaj.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l RDR + UN w promocji świątecznej z zniżką z plusa za 72zł się opłaca?
Opublikowano 23 grudnia 201113 l W dniu 22.12.2011 o 22:06, Ficuś napisał(a): RDR + UN w promocji świątecznej z zniżką z plusa za 72zł się opłaca? Jedna z lepszych gier i dodatków tej generacji za 72zł? Nie, nie opłaca się.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l kupiłem już wczoraj 15gb się ściąga btw. od dzisiaj świąteczne przeceny na ps store, niezwiązane z akcją 12 deals for christmas, co dziennie będą dawać nowe rzeczy aż do początku roku 2012
Opublikowano 23 grudnia 201113 l bral ktos "milionerow" z pss, sa w wersji angielskiej? @up jest juz nowa "wyprzedaz", ale z tego co widac to wrzucili wszystko na raz bo sporo tego
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Przejrzalem wlasnie liste nowych gier na PSN i liste price dropow i nie widze tej promocji o ktorej mowisz.... Gdzie to znalezc? Polecam demko KOF XIII, mozna grac online
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Na stronie głównej masz Festive Sale, nad PS+. LC and the GoL za 24 PLN, polecam. Ogólnie kilka ciekawych promocji jest. Edytowane 23 grudnia 201113 l przez Square
Opublikowano 23 grudnia 201113 l ^co do just cause 2 to sie zgodze - platinum chodzi za minimum 60zl na allegro, a tu sa wszystkie dodatki - wow...
Opublikowano 23 grudnia 201113 l co oznacza Bundle przy różnych pozycjach ? Full gra z packami jakimis?
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Przy Renegade Ops napis bundle na 99,9% oznacza że jest to trial + unlock, więc sprawdzajcie opisy.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l No tak ale jak pójdzie się do All Games A-Z to są taj jak by dwie gry - Renegade Ops Full za 47zł i Bundle za 29zł :confused: Nie są to czasem DLC w pakiecie? Opis jest do du.py. Fajnie jak by był Full + DLC. E: DLC jest teraz za 16zł (znalezione przez Search) Edytowane 23 grudnia 201113 l przez Kyo
Opublikowano 23 grudnia 201113 l No nie wiem bo już miałem odznaczone jako kupione. DLC kosztuje 25 PLN więc wątpie aby było darmowe 2 dni po premierze. Sama gra to must have z cyfrowej dystrybucji, a dodatki to 3 nowe misje + dwie postacie.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l dla pelnej jasnosci to misje i postacie do renegatow mozna kupic osobno, bo moze ktos sie zasugerowac cena ktora napisal Square odpowiednio 16 i 9zl