Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej na pewno o to mu chodziło :P dodam że te trzy sztuki to srebro + 2 brązy, przyznawane na tej samej zasadzie co w podstawce, czyli bezpośrednio po wykonaniu jakiegoś zadania w misji.

Opublikowano

Ja mam z ty, ze odpalilem narazie na 5 min, wiec moge jedynie odniesc sie do grafiki. Gra wyglada za.(pipi)iscie naprawde nie widac ze to remastered, bynajmniej w 1 etapie.

Opublikowano

Panowie niech ktoś w końcu wyjaśni jak to jest z tym Renegade Ops bo już się pogubiłem :unknown: Za 47zł dostajemy pełną grę + dodatki ? A ten budle za 29zł to są same dodatki czy promocyjna cena pełnej gry z dodatkami. Będę wdzięczny za pomoc bo mam ochotę zakupić sobie tą grę, a nie chcę nie potrzebnie pieniędzy wydawać. Z góry dzięki.

Opublikowano

47 zl to jest sama gra bez dodadkow i bez promocji, a za 29 zl jest tez sama gra bez dodatkow tyle ze w promocji. bundle oznacza w tym wypadku trial + klucz odblokowujacy pelna wersje. dlc trzeba sobie kupic osobno jak ktos chce

• Plusik 1
Opublikowano

Byla moze ostatnio promocja na Street Fighter 2 HD/3 ? Widze ze na amerykanskim PSNie byla ( i chyba nadal jest) obnizka z 10 na 5 dolcow, swietna okazja zeby sobie kupic, ale wolalbym na moim oryginalnym koncie a fejkowym..

Opublikowano

W niedziele już w zasadzie kupowałem inFamous: Festival of Blood ale mówie sobie, a poczekam jeszcze troche a tu dzisiaj do 11 stycznia znizka 50 procent i do wyrwania za 18 zł. Ale fart :)

Za taka cene to rozumiem az grzech nie brac dla fana inFamousa ;) Gdzies mam fabule, jak w poprzednich grach z uniwersum, ale tu chodzi o ciekawostki gameplayowe i klimat :)

• Plusik 2
Opublikowano

@Ukyo

W poprzednich latach też była przerwa w update'ach w okresie świątecznym.

@Voytec

Świetna wiadomość, też myślałem ostatnio nad kupnem, a po ostatnim trailerze aż byłem pewny.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam głupie pytanie, jakby teraz wyszło Trine 2 na PSS to ile by kosztowało w PLN ? :P

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dzięks. No to za 34 zł się opłaca.

Edytowane przez DonSterydo