Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Frozenbyte zpowiedział pierwszy dodatek do Trine 2, a gry jeszcze nie ma w EU <_< Kpina z kienta. Zapewne i tak grę będziemy mieli dostępną w normalnej cenie.

Edytowane przez Square

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 468,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Na PSS właśnie trafiło Motorstorm RC (PS3 i PSV). Gra kosztuje tylko 22 zł i ma platynę.

Jest trial więc polecam ściągnąć i sprawdzić :)

Gra ma dwa komplety osobny na vite i ps3 czy wspólny?

Bo Top Darts ma dwa komplety.

Edit M:RC

2 platyny ma

Edytowane przez sentryandy

Opublikowano

Ktoś wie ile waży pierwszy Jak & Daxter w PSS ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrecked: Revenge Revisited uderzy za kilkanaście dni z czego bardzo się cieszę. Myślałem że projekt został skasowany bo pierwotnie miał ukazać się w wakacje 2011, a nie było żadnej wzmianki o przesunięciu premiery. Ciekawe za jaką kwotę będzie dostępny.

http://www.ppe.pl/ne...ej_prostej.html

Opublikowano

Co sądzicie o WARP? Warto zakupić i zagrać? Zagrałem w triala i w sumie zapowiada się fajnie bo nie będzie to jakaś bezmyślna gierka. Pytam dlatego, że tak się zastanawiam czy nie kupić właśnie tego tytułu zamiast Journey ze względu na to jak krótka niestety frajda z tej gry się szykuje według opinii graczy.

Opublikowano

Journey to gra na chillout, zupelnie tak samo jak bylo z fl0wer i fl0w. Jest nawet achiev za wrocenie do gry po tygodniu lol. Typowa gra nazywana "gra" tylko dlatego ze interakcja polega na wciskaniu przyciskow. Jak dla mnie jest zaskakujaco wciagajaca, na poczatku troche odrzucilo mnie tak szybkie jej skonczenie, ale tego samego dnia przeszedlem ja jeszcze 2 razy. Tryb co-op to podstawa w tej grze, tak jak i eksploracja i jaranie sie widokami - jak zalezy ci na czystym funie z gameplayu to dlugo w journey nie pograsz.

Opublikowano

Kupował ktoś moze MOH Fronline z polskiego ps store?

Jest po angielsku?Bo nadziałem się na slota po niemiecku i grać się odechciewa.

Opublikowano

Co sądzicie o WARP? Warto zakupić i zagrać? Zagrałem w triala i w sumie zapowiada się fajnie bo nie będzie to jakaś bezmyślna gierka. Pytam dlatego, że tak się zastanawiam czy nie kupić właśnie tego tytułu zamiast Journey ze względu na to jak krótka niestety frajda z tej gry się szykuje według opinii graczy.

Ja polecam. Chyba niedoceniana gra. Póki co zagadki nie są trudne ale aby złoto zdobyć w challenge roomach, to trzeba się wysilić. Mi gra bardzo odpowiada i gram na zmianę z Trine 2.

Opublikowano

Ma ktos top gun: hard lock ? Ogralem demo ikapitalnie sie gra. Pytanie czy sa tez misje nad ladem czy tylko morze,i jak z urozmaiceniem w misjach?

Opublikowano

Jakby ktoś ominął to polecam Shatter - najlepszy arkanoid w jaki grałem od dłuuugiego czasu - chyba od czasu BreakQuesta na PC. Pozdrawiam

Opublikowano

Wow, niezłe przeceny. Darksiders biorę obowiązkowo!

Opublikowano

może ktoświe czy medieval Moves - Wyprawa Trupazego jest w wersji PL? Bo jeśli tak to chętnie bym to łyknął z kimś. Pozdrawiam

Nikt nie wie?

Edytowane przez Square

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie skończyłem Journey. Jestem totalnie zniszczony tą grą, a na końcu się nawet wzruszyłem.

Troszkę nie rozumiem czemu komodo w recenzji sugerował, żeby najpierw przejść tę grę offline. Czyż kooperacja nie jest jednym z głównych aspektów tej gry?

Ja tak to odebrałem.

Nie omieszkam jeszcze raz przeżyć tej przygody, jest to w jakiś sposób magiczne...

Opublikowano

Troszkę nie rozumiem czemu komodo w recenzji sugerował, żeby najpierw przejść tę grę offline.

bo wielu graczy to idioci :) tez jestem zdania, ze pierwszy raz nalezy grę ukończyc samemu (ja tak zrobiłem i nie żałuję)

Opublikowano

Ja Journey przeszedłem za pierwszym razem z innym graczem. Gdybym grał sam to by na mnie nie wywarła takiego wrażenia. Zwłaszcza końcowe etapy są wspaniałe jak się gra we dwójkę.

Opublikowano

Ja Journey przeszedłem za pierwszym razem z innym graczem. Gdybym grał sam to by na mnie nie wywarła takiego wrażenia. Zwłaszcza końcowe etapy są wspaniałe jak się gra we dwójkę.

Dokładnie, ja również sobie nie wyobrażam jakbym miał ukończyć grę w inny sposób niż miałem. Na pewno miałbym trochę inne odczucia

Opublikowano

@Square - daj znać jak pobijesz moje wyniki z mapek DLC ;) .

Spoko da radę zrobić. Ty spróbuj pobić mój rekord w 3 misji z podstawki (sam też to planuje zaatakować bo wypadłem z TOP10) :P

Mówisz i masz :P Na szybko za pierwszym razem pojechałem na 6,5M :P a to wynik z drugiego przejazdu. Jutro może przysiąde do 3 misji bo dzisiaj już mi się nie chce.

35mr3f6.jpg

Opublikowano

oh my gosh, dawno nie grałem w taką skillową ścigałkę jak wipeout hd...

Niszcze mnie prędkość w zone na 20 poziomie + : p