Opublikowano 22 maja 201212 l a RO to co jest? Nie znasz najlepszej gry dostępnej na PSN ? Nie ładnie. Osobiście liczę na zapowiedź kontynuacji na E3.
Opublikowano 22 maja 201212 l Do Soldner X na razie przeraża mnie trochę cena i ocena na PSS, ale jak mówisz że daje radę (widziałem też na filmikach) to pewnie w przyszłości zakupie. Ale na razie głównie chodzi mi o pixeljunk side scroller i beat hazard bo są w przyzwoitych cenach. Edytowane 22 maja 201212 l przez Tidek
Opublikowano 22 maja 201212 l Mimo że bieda z arcadowymi/scrollowanymi shooterami na ps3 (tutaj właśnie szkoda że nie posiadam xboxa) to postanowiłem poszukać czegoś na naszym PSS. Najlepsze chyba w tym stylu SSHD i RO posiadam, zauważyłem że teraz nie drogo jest PixelJunk side scroller oraz Beat Hazard. A próbowałeś już Dead Nation? No i jakby się uprzeć to pod arcadowe shooterki można wliczyć też Lara Croft & Guardian of Light (chociaż wiadomo, że dużą część zajmuje tam też eksploracja/rozwiązywanie zagadek). I co do PJ Sidescroller, to ja osobiście polecam. Jakoś nie jestem fanem tego typu gier, ale w SS grało mi się przyjemnie. I co do poziomu trudności to łatwo zdecydowanie nie jest (przechodziłem grę w co-opie na normalu i sielanka to nie była, a jeszcze jest poziom hard i o ile się nie mylę to potem odblokowuje się tryb hardcore).
Opublikowano 23 maja 201212 l a RO to co jest? Nie znasz najlepszej gry dostępnej na PSN ? Nie ładnie. Osobiście liczę na zapowiedź kontynuacji na E3. A kto powiedział, że nie znam? RO mi nic nie mówiło tylko. Renegade jest świetny ale przyłykam go na 360. Taniej mnie wyjdzie po prostu. Soldnera mam obie części i na dwóch jak bierzesz to polecam - całkiem fajna i mocno amigowa gra. na bezrybiu i rak ryba. 8-/10 jak dla mnie. Szkoda, że na ps3 tak mało shmupów wyłazi, ale od czego ma się 360 i Dodonpachi czy Deathsmilesy - dawać mi kur.wa Raidena Fighters Ace!!!! Mi się marzy wydanie w PSS tej zarąbistej strzelanki z ps1 Zanac X Zanac - to był killer i ładny i przemyślany pod względem powerupów, i nie jakiś straszny bullet hell only for skośnookie skurkojady. Dead Nation bdb mam z Welcome Back, muszę skończyć z kimś bo co zaczynam to ktoś z coopa mi odpada. Na ps3 było Gatling Gears? na 360 całe skończyłem i dobre - też bardzo amigowe mi sięwydawało. fajny coop. Pozdrawiam (chyba musze odkładać 20 zeta miesięcznie na mushimesamę hotari na 360 bo tanie (pipi) nie jest.
Opublikowano 27 maja 201212 l ja bym sie cieszył gdyby europa dostała raystorma hd + te wszystkie shmupy z x360 x) no przynajmniej edycje hd ikarugi, radiant silvergun, radilgy...
Opublikowano 1 czerwca 201212 l wiadomo już kiedy 2 odcinek The Walking Dead? już nowy miesiąc, a tu cisza
Opublikowano 4 czerwca 201212 l A odpowie mi ktoś na takie pytanie: Czy dodatki do gier: Castlevania, Enslaved, RE 5 zakupione z konta wspólnego do zakupów, będą chodzić z grą odpaloną na koncie głównym? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tak, będą działać tylko nie wywalaj profilu z tym kontem z którego ściągałeś dodatki.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dodałbym jeszcze, że jak masz grę w wersji PAL, to oczywiście dodatek musi być z europejskiego konta.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tak, będą działać tylko nie wywalaj profilu z tym kontem z którego ściągałeś dodatki. czy to znaczy, że jeśli miałem wspólny profil z kilkoma osobami gdzie zrzucaliśmy się na gry i skasuję ten profil z konsoli to nie będę już mógł uruchomić zakupionych poprzez niego gier?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie, gry się wtedy nie uruchomią. Konto na którym kupiono gry musi zostać na konsoli żeby działały.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jeśli usuniesz profil nic z co było na nim kupione nie będzie działać. Aby znowu działało trzeba zrobić od nowa profil i zalogować się na konto i ponownie aktywować system.
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Trailer darmowej gry Dust 514: http://www.youtube.com/watch?v=tASM8P6c16c&feature=youtu.be
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Laska skończyła Heavy Rain. Stąd pytanie - czy dodatek - za 14 zeta wart jest brania czy takie tam pitu pitu?
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Splinter Cell byl na 100%, co do MGSa to nie jestem pewien, ale chyba go nie ma. Użyj opcji szukaj w PSS.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Laska skończyła Heavy Rain. Stąd pytanie - czy dodatek - za 14 zeta wart jest brania czy takie tam pitu pitu? pitu pitu
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Batman AC wylądował na PSS - cena 99zł (DLC z Kobietą Kotem w cenie). Tylko zapomnieli dopisać czy są napisy PL Jest także Motorstorm RC za 18zł (wcześniej za 22zł). Edytowane 20 czerwca 201212 l przez Kyo