Łebi 311 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 W Batmanie AC na PSS są polskie napisy - sprawdzone Dziękówka kolego, przyda się taka informacja (szkoda, że zapomnieli o tym odpowiedzialni za opis na psn...) Ps. Swoją drogą coraz więcej opisów do gierek czy dem na psn jest tłumaczonych, chyba, google translatorem... Śmiech na sali... Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 ktokolwiek slyszal, widzial, ktokolwiek wie, czy sa napisy Pl w Walking Dead ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) Nie ma. Edytowane 28 czerwca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 Czy oprócz The Pid i quantum conundrum, szykuje się jeszcze coś ciekawego na PSN w tym roku? I takie jeszcze jedno pytanie: czy jest na psn jeszcze jakaś gra w stylu DN, SSHD, RO czy Lara Croft:GoL? Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 ktokolwiek slyszal, widzial, ktokolwiek wie, czy sa napisy Pl w Walking Dead ? The Walking Dead ma naprawdę prosty angielski. Taki poziom gimnazjum, więc nie powinno być problemów. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 I takie jeszcze jedno pytanie: czy jest na psn jeszcze jakaś gra w stylu DN, SSHD, RO czy Lara Croft:GoL? Alien Breed ? Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 (edytowane) The Walking Dead ma naprawdę prosty angielski. Taki poziom gimnazjum, więc nie powinno być problemów. przyznaje Tobie racje, chodz mi wcale nie chodzilo o prosty, czy trudny angielski, po prostu ciekawość Edytowane 30 czerwca 2012 przez 4 mE Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 I takie jeszcze jedno pytanie: czy jest na psn jeszcze jakaś gra w stylu DN, SSHD, RO czy Lara Croft:GoL? Alien Breed ? Są jeszcze dwie części Zombie Apocalypse. Jedynka ma zamknięte małe poziomy, w dwójkę nie gralem ale robili ją podobną do Dead Nation (coop do 4 graczy w obu częsciach). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 (edytowane) I takie jeszcze jedno pytanie: czy jest na psn jeszcze jakaś gra w stylu DN, SSHD, RO czy Lara Croft:GoL? Alien Breed? Są jeszcze dwie części Zombie Apocalypse. Jedynka ma zamknięte małe poziomy, w dwójkę nie gralem ale robili ją podobną do Dead Nation (coop do 4 graczy w obu częsciach). AB jak dla mnie za mało dynamiczne, takie bez polotu, a w ZA nie pasowały mi te malutkie poziomy. Edit: literówka Edytowane 5 lipca 2012 przez MBeniek Cytuj
damian_s 0 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Witam. Orientuje się ktoś, czy Prince of Persia Zapomniane Piaski z PSS jest w wersji PL. Z góry dzięki. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 oo widzę że znowu będą przeceny klasycznych finali .... tym razem się chyba skuszę Cytuj
dApo 313 Opublikowano 3 lipca 2012 Opublikowano 3 lipca 2012 Final Fantasy VII (Offer ends 18/7/2012) Was €9.99/£7.99 – Now €4.99/£3.99 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Kupił ktos tego Rainbow Moon ? Jak wrazenia ? Cytuj
Mariusz S. 6 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Kupił ktos tego Rainbow Moon ? Jak wrazenia ? To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo Gra ktoś? Bo ja przedłużyłem do 3 nad ranem, ależ za(pipi)iście zrobiona gierka! Jarałem się Vandal Heartsem z PSNu, ale ten do pięt nie dorasta Rainbow Moon. Podstawowa różnica pomiędzy VH (i np. FF Tactics) a Rainbow polega na tym, że w produkcji SideQuest Studios jest duuużo więcej eksploracji (dungeony!), taka namiastka normalnych, japońskich erpegów. No i te walki sprawiające mnóstwo frajdy. Mnóstwo nienudzących się walk, questy, sidequesty, mapki, czary, pochodnie i inne gadżety. Farmienie i te sprawy. Od strony technicznej również pierwsza klasa - bardzo przyjemna dla oka, kolorowa i ostra jak żyleta grafika, super czytelne i ładne menusy, 60FPS, a przede wszystkim niemal zerowe czasy wczytywania - i to wszędzie (nawet jak chcemy wczytać ostatni zapis gry). Jedyne czego mi trochę brakuje, to jakiś skrót do quick save'u (np. L1+R1+L2+R2, cokolwiek), bo grę można zapisywać w dowolnym momencie (poza arenami walk) i trzeba wbijać do menu. Ach, i ta muzyczka - również ekstra (klimat oczywiście inny, ale dziwnie mi przypomina tę z drugiego Soldner-Xa). Na razie jestem wniebowzięty i chcę więcej - coś czuję, że w zapewnianych przez twórców min. 40-tu godzinach się nie zmieszczę, może dobić do 100 jak tak dalej pójdzie. Zacząłem grać na hardzie, "na golasa" (bo jest kilka opcji do wyboru na początku jeśli chodzi o wyposażenie, nawet nie wiem czy są za to pucharki, ale poprzeczkę zawiesiłem sobie najwyżej jak się dało) i choć początkowo non-stop ginąłem, to jakoś nie spękałem i już daję radę. Ciągle dochodzi coś nowego - czyli tak, jak być powinno. To by było na tyle z pierwszych wrażeń, po jakichś sześciu godzinach gry. 3 Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Dzięki za info. Uwielbiam Jeanne D'Arc z PSP i ogólnie bardzo lubię czasem pograć w taktyczne RPG więc ta gra to strzał w dziesiątkę dla mnie (zwłaszcza, że w Plusie jest -20%). Kupuję na wieczór. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Jakby co to na polskim PSN w końcu wylądował drugi epizod Walking Dead (ok 810mb, wymagany pierwszy epizod). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 PSN PLAY 2012 is giving gamers the chance to save huge on four fantastic new games:The Expendables 2 Videogame (PS3™), Sound Shapes (PS3™/ PS Vita), Papo & Yo (PS3™), Counter Strike®: Global Offensive (PS3™). Buy any 2 PLAY games in the PlayStation®Store and get $3 credit back, buy any 3 PLAY games to get $6 credit, or pick up all 4 PLAY titles for a $10 credit to spend on anything you want in the PlayStation®Store. PlayStation®Plus members can save even more money with a PLAYtastic 20% discount on each of the four games when pre-ordering or buying during a game's launch week. Pre-order any PLAY title in the series for a free PS3™ theme of the game. Visit us.playstation.com/psnplay2012 for complete details. http://www.youtube.com/watch?v=aihS6F7IDLE Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 A tu zwiastun Niezniszczalnych 2. http://www.youtube.com/watch?v=uG9FFL2UDws&hd=1 15$ to trochę dużo za tak słaby graficznie twór, ale może gra będzie w miarę długa i ciekawa (taa jasne). Wykończenia na zbliżeniu fajnie wyglądają. No i coop na modłę RO Cytuj
Gość Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 @up: Taaaaak jest, wlaśnie grając w RO miałem wrazenie uczestniczenia w klasykach lat 80. z nieustanną akcją i rozpierduchą, Właśnie - "miałem wrażenie". Teraz kierując Sly'em, Lundgrenem czy resztą kozaków nie będę miał już tylko wrażenia, lecz będzie niezła jazda. Ja to kupuje. Wraz z Tonym poproszę te dwie gry dla Plusowców (wiem, wiem - fikcja) Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 Panowie czy wiadomo już coś na temat daty premiery nowego Tony Hawka? Cytuj
Gość Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 Ponoć X360 ma czasowego exclusive'a na czas Summer Arcade :| Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 a wiadomo kiedy ma być premiera Oddworld: Munch's Oddysee HD ? Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 mam pytanie, ile mniej wiecej zajmuje przejscie I am Alive? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi