Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Po mojej ulubionej części GTA, czyli San Andreas, na psn zmierza Bully !

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 469,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Wyszła ostatnio jakaś fajna gierka do lokalnego co-opa/splitscreen/ ??

Opublikowano

Tokyo Jungle! Gra jest ostro pokręcona,ale jesli lubisz Japońszczyzne to okropnie polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy posiada ktoś grę Everybody's Golf World Tour z PSN na PS3? Obecnie jest w przecenie za małe pieniądze.

Czy ta wersja posiada trofea?

Opublikowano

Czy FIFA 13 zakupuona z ps store bedzie w polskiej wersji językowej z komentarzem Pana W. Szaranowicza?

Opublikowano

Tak będzie. Ja mam z PS Store UK i jest polski komentarz.

Opublikowano

Na US ps store jest mała wyprzedaż gier w której między innymi po promocyjnych cenach można nabyć znajdziemy: racheta, jak & daxter, lbp karting, shank 2, unfinished swan, machinarium I parę innych.

Opublikowano

Sacred Citadel

Sacred Citadel

Wygląda jak mix Golden Axe z Warriors Of Fate, dla mnie bomba :D

Opublikowano

Napiszę 2 słowa o The Cave, bo miałem okazję zagrać na x360.

Najprościej powiedzieć o niej - Dizzy w nowych szatach, czyli gra 2d, w której podnosi się przedmioty, aby je użyć w innym miejscu i otworzyć sobie drogę do kolejnego levelu. Twist polega na tym, że kieruje się 3 postaciami (wybiera się spośród 7 czy 8 bohaterów), każda niby posiada specjalną umiejętność, ale jest ona przydatna tylko na levelu związanym z tą postacią (jaskinia generuje się w ten sposób, że część leveli jest uniwersalna, a część można przejść tylko korzystając z umiejętności jednej z postaci). Narrator niby daje radę (głos i jego teksty), ale mówi tylko w momencie ukończenia levelu, podczas rozwiązywania zagadek (czyli 90% czasu) milczy.

Lekko wiało nudą, po przejściu 5 leveli stało się strasznie schematycznie (najpierw chodzenie po levelu i sprawdzanie co da się podnieść lub użyć, potem rozstawienie postaci w odpowiednich miejscach i przenoszenie przedmiotów, i otwarcie przejścia do kolejnego levelu). Dla mnie to trochę za mało, chętnie obejrzę gameplay na filmie, przewijając tylko do końcówek leveli.

edit: Dizzy, z tego co widzę na yt miał więcej elementów zręcznościowych i ograniczoną liczbę żyć. W The Cave utrata życia to żaden problem (respawn w tym samym miejscu), a zręcznościowo-platformowych elementów jest bardzo mało.

Edytowane przez oTOMo

Opublikowano

'Dizzy w nowych szatach" czyli trzeba mieć :D Ja zalecam promocje styczniową Max Payne 3 za siedem dyszek na pss eu :)

poza tym Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit! Koniecznie!

Opublikowano

Pewnie większość z Was ograła Jetpack Joyride do znudzenia na Androidzie czy iOS, ale na PSN jest wciąż do pobrania za darmo, a dodatkowo mamy 12 trofeów do wbicia ;)

A i mam pytanie do tych co grali. Gdy bierzecie rankingi, to pokazuje Wam wasz rekord poprawnie?

Udało mi się dolecieć na ponad 5000m a w rankingu mam 1735m i nie wiem skąd się to wzięło.

Opublikowano

Wiecie ci mnie wkurza najbardziej w PSN? Jest masa gier do kupienia do których nie ma dem, filmików czy nawet kurna screena!!!! To muszę zawsze na youtube patrzeć z czym mam doczynienia? Tak przeglądałem wczoraj i jakieś Novastrike - shooter czy co? Jakiś Thunder Ex od Square za 29 zeta - co to jest. Kuźwa karygodne, żeby nawet screenów nie dać w sklepie. Kupuj sobie kliencie w ciemno....

A skoro już wspomniałem o tym to może polecicie coś z mniej znanych gier PSN?

Novastrike fajny? Wygląda na youtube jak Time Pilot w przyszłości i się skuszę chyba.

Dyad fajny? Coś jak Tempest?

Topatoi - na filmikach ciekawy - dobre to?

Dark Mist na filmach ciekawe bardzo nawet. Dobre?

Pale Crest Mist???? WTF??

Page Chronica? Filmiki mi nie bardzo mówią z czym to się je?

Ja od siebie polecę Shattera - najlepszy arkanoid w jakiego grałem ze świetną muzą i stylem.

Szukam też dwogałkowych shooterów i ogólnie shooterów wszelakich (te najbardziej znane już mam) - coś ala Mutant Storm bym chciał na ps3.

Edytowane przez adamst85

Opublikowano

mam pytanie odnośnie dodatku do rdr'a a mianowicie na psn są jakieś dwa undead nightmare collection i rdr undead nightmare z tego co doczytałem to ten drugi jest samostujką ten pierwszy natomiast wymaga podstawy. No i właśnie jak mam już rdr z plusa to czy będzie mi ten collection hulał czy lipa? Bo w tym collection są chyba wszystkie dodatki jakie wyszły.

Opublikowano

Gra ktoś w Zombie Driver HD? Dodajcie mnie do znajomych, nick Emtebe, bo z mojej friendlisty nikt w to nie gra jak na razie, a chciałbym mieć z kim rywalizować o wyniki :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I to obnizka na stale :D

To potwierdzone info?

Opublikowano

Wejdź w tamten link to sam zobaczysz. Przy kilku grach jest "permanent drop". To te tytuły THQ, których nikt nie chciał na tej niedawnej aukcji.

Opublikowano

Panowie - Hydrophobia. Dobre to? Ma to coś wspólnego z pierwszymi zapowiedziami czy tępa strzelanina z tego wyszła?

Opublikowano

Słabizna, nie bierz, chyba, że za 5zł to tam niewielka strata. 

Opublikowano

No nie pisz nawet tak bo się narajałem, ale 5 zł mi nawet szkoda jeśli ma być dno. :<

E:
och ty, ale chvje, 23 zł xD A jeszcze miesiąc temu było za niecałe 4 złocisze. No nic, nie było pytania, za 23 zł to mam studencki balet na cały tydzień. <żyd>

Edytowane przez XM.