Opublikowano 19 grudnia 201212 l Po mojej ulubionej części GTA, czyli San Andreas, na psn zmierza Bully !
Opublikowano 19 grudnia 201212 l widzieliscie dzisiejsza promocje w pss, unfinished swan i journey w pakiecie za 47zl( 42,3zl w plusie) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/pakiet-cud%25C3%25B3w-%25C5%259Bwiata-gier/cid=EP9000-NPEA00288_00-GAMINGWONDERS001
Opublikowano 24 grudnia 201212 l Wyszła ostatnio jakaś fajna gierka do lokalnego co-opa/splitscreen/ ??
Opublikowano 25 grudnia 201212 l Tokyo Jungle! Gra jest ostro pokręcona,ale jesli lubisz Japońszczyzne to okropnie polecam.
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Czy posiada ktoś grę Everybody's Golf World Tour z PSN na PS3? Obecnie jest w przecenie za małe pieniądze. Czy ta wersja posiada trofea?
Opublikowano 20 stycznia 201312 l Czy FIFA 13 zakupuona z ps store bedzie w polskiej wersji językowej z komentarzem Pana W. Szaranowicza?
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Na US ps store jest mała wyprzedaż gier w której między innymi po promocyjnych cenach można nabyć znajdziemy: racheta, jak & daxter, lbp karting, shank 2, unfinished swan, machinarium I parę innych.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Sacred Citadel Sacred Citadel Wygląda jak mix Golden Axe z Warriors Of Fate, dla mnie bomba
Opublikowano 24 stycznia 201312 l Napiszę 2 słowa o The Cave, bo miałem okazję zagrać na x360. Najprościej powiedzieć o niej - Dizzy w nowych szatach, czyli gra 2d, w której podnosi się przedmioty, aby je użyć w innym miejscu i otworzyć sobie drogę do kolejnego levelu. Twist polega na tym, że kieruje się 3 postaciami (wybiera się spośród 7 czy 8 bohaterów), każda niby posiada specjalną umiejętność, ale jest ona przydatna tylko na levelu związanym z tą postacią (jaskinia generuje się w ten sposób, że część leveli jest uniwersalna, a część można przejść tylko korzystając z umiejętności jednej z postaci). Narrator niby daje radę (głos i jego teksty), ale mówi tylko w momencie ukończenia levelu, podczas rozwiązywania zagadek (czyli 90% czasu) milczy. Lekko wiało nudą, po przejściu 5 leveli stało się strasznie schematycznie (najpierw chodzenie po levelu i sprawdzanie co da się podnieść lub użyć, potem rozstawienie postaci w odpowiednich miejscach i przenoszenie przedmiotów, i otwarcie przejścia do kolejnego levelu). Dla mnie to trochę za mało, chętnie obejrzę gameplay na filmie, przewijając tylko do końcówek leveli. edit: Dizzy, z tego co widzę na yt miał więcej elementów zręcznościowych i ograniczoną liczbę żyć. W The Cave utrata życia to żaden problem (respawn w tym samym miejscu), a zręcznościowo-platformowych elementów jest bardzo mało. Edytowane 24 stycznia 201312 l przez oTOMo
Opublikowano 24 stycznia 201312 l 'Dizzy w nowych szatach" czyli trzeba mieć Ja zalecam promocje styczniową Max Payne 3 za siedem dyszek na pss eu poza tym Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit! Koniecznie!
Opublikowano 24 stycznia 201312 l Pewnie większość z Was ograła Jetpack Joyride do znudzenia na Androidzie czy iOS, ale na PSN jest wciąż do pobrania za darmo, a dodatkowo mamy 12 trofeów do wbicia A i mam pytanie do tych co grali. Gdy bierzecie rankingi, to pokazuje Wam wasz rekord poprawnie? Udało mi się dolecieć na ponad 5000m a w rankingu mam 1735m i nie wiem skąd się to wzięło.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Wiecie ci mnie wkurza najbardziej w PSN? Jest masa gier do kupienia do których nie ma dem, filmików czy nawet kurna screena!!!! To muszę zawsze na youtube patrzeć z czym mam doczynienia? Tak przeglądałem wczoraj i jakieś Novastrike - shooter czy co? Jakiś Thunder Ex od Square za 29 zeta - co to jest. Kuźwa karygodne, żeby nawet screenów nie dać w sklepie. Kupuj sobie kliencie w ciemno.... A skoro już wspomniałem o tym to może polecicie coś z mniej znanych gier PSN? Novastrike fajny? Wygląda na youtube jak Time Pilot w przyszłości i się skuszę chyba. Dyad fajny? Coś jak Tempest? Topatoi - na filmikach ciekawy - dobre to? Dark Mist na filmach ciekawe bardzo nawet. Dobre? Pale Crest Mist???? WTF?? Page Chronica? Filmiki mi nie bardzo mówią z czym to się je? Ja od siebie polecę Shattera - najlepszy arkanoid w jakiego grałem ze świetną muzą i stylem. Szukam też dwogałkowych shooterów i ogólnie shooterów wszelakich (te najbardziej znane już mam) - coś ala Mutant Storm bym chciał na ps3. Edytowane 25 stycznia 201312 l przez adamst85
Opublikowano 28 stycznia 201312 l mam pytanie odnośnie dodatku do rdr'a a mianowicie na psn są jakieś dwa undead nightmare collection i rdr undead nightmare z tego co doczytałem to ten drugi jest samostujką ten pierwszy natomiast wymaga podstawy. No i właśnie jak mam już rdr z plusa to czy będzie mi ten collection hulał czy lipa? Bo w tym collection są chyba wszystkie dodatki jakie wyszły.
Opublikowano 1 lutego 201312 l Gra ktoś w Zombie Driver HD? Dodajcie mnie do znajomych, nick Emtebe, bo z mojej friendlisty nikt w to nie gra jak na razie, a chciałbym mieć z kim rywalizować o wyniki
Opublikowano 13 lutego 201312 l Kolejne promocje na PSN: http://blog.eu.playstation.com/2013/02/13/new-playstation-store-sale-starts-today/ Darksiders 2 za 36zl:P CHyba wydam dzis troche kasy
Opublikowano 13 lutego 201312 l Wejdź w tamten link to sam zobaczysz. Przy kilku grach jest "permanent drop". To te tytuły THQ, których nikt nie chciał na tej niedawnej aukcji.
Opublikowano 16 lutego 201312 l Panowie - Hydrophobia. Dobre to? Ma to coś wspólnego z pierwszymi zapowiedziami czy tępa strzelanina z tego wyszła?
Opublikowano 16 lutego 201312 l No nie pisz nawet tak bo się narajałem, ale 5 zł mi nawet szkoda jeśli ma być dno. :<E:och ty, ale chvje, 23 zł xD A jeszcze miesiąc temu było za niecałe 4 złocisze. No nic, nie było pytania, za 23 zł to mam studencki balet na cały tydzień. <żyd> Edytowane 16 lutego 201312 l przez XM.