Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

Dno nie jest, ale nie jest to produkcja jaka miała być, jest to raczej średniak. 

Opublikowano

dziś premiera (W USA, ale u nas chyba też)

20130118174734.jpg

na na to czekam bardzo bo jedyna gra jakiej zazdrosciłem xboxwowcom to właśnie trials evolution, mam nadzieje że "nasza" wersja bedzie też fajna (na szczęscie jest demo i mozna sprawdzic)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawił się i znikł :) Chciałem sobie dzisiaj kupić i lipa, szukałem wszędzie i nie ma. A tak się cieszyłem że cena niska. Ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano (edytowane)

Właśnie skończyłem The Walking Dead i czuję niedosyt... (uwaga, bo spoileruję, jeśli nie przeszedłeś gry to nie zaglądaj do poniższego spoilera).

A to za sprawą zakończenia. Strasznie ubogie i nic nie wyjaśnia. Teraz będę się zastanawiał co dalej się stało z Clementine i kim byli ci ludzie, których zauważyła na wzgórzu? Jak usiadła na konarze drzewa i zobaczyła na dole łuski po pociskach, to pomyślałem, że się zastrzeli. A tu spojrzała na ludzi, na wzgórzu i koniec... Ciemny ekran, reszty się trzeba domyślać. Myślicie, że to Omid i Christa? Rozumiem tez, że niezależnie czy wcześniej odetniemy rękę Lee czy też nie, to i tak umrze na końcu?

Myślicie, że będzie jeszcze jakiś epizod?

Edytowane przez Emtebe