Opublikowano 10 lipca 201311 l Od dzisiaj do 24 lipca jest promocja na kilka tytułów. Między innymi MGS 2 i MGS3 w wersji HD po 31 PLN (27,9 gdy mamy PS+).
Opublikowano 27 lipca 201311 l Resident Evil 4 HD nareszcie w promocji Alice: Madness Returns - 79 zł Ape Escape - 25 zł Beyond Good and Evil HD - 19 zł Demon’s Souls - 39 zł F1 2012 - 79 zł F1 Race Stars - 79 zł inFAMOUS Collection - 71 zł Killzone - 29 zł LittleBigPlanet - 29 zł Medieval Moves - 29 zł MotorStorm Apocalypse - 29 zł Ratchet & Clank - 29 zł Resident Evil 4 HD - 39 zł Starhawk - 39 zł Tales From Space: About a Blob - 9,5 zł The Walking Dead-Season Pass - 39 zł WipEout HD - 15 zł ICO and Shadow of the Colossus Classics HD - 49 zł
Opublikowano 30 lipca 201311 l Zapowiada się świetna platformówka, oryginała nie miałem okazji sprawdzić, ale remake obadam raczej na premierę http://www.youtube.com/watch?v=IATcTJ2d1M0
Opublikowano 30 lipca 201311 l Ten Starhawk to chyba singiel i multi, czyli pełna gra? chyba full, nie? kupuj, bo ja już swoją cyfrową kopię mam i szukam trofkarzy do grania ;]
Opublikowano 5 sierpnia 201311 l Pamiętacie może zapowiedzianą na psn, chodzoną nawalankę co to wyglądała jak Golden Axe? Pamięta ktoś jej tytuł i datę premiery?
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l 14 sierpnia lądują w sklepiku Kacze Opowieści , trochę drogie bo pre order ponad 50 zł ale chyba się skuszę na premierę bo mam niedosyt i lekki niesmak po Super Frogu HD Edytowane 6 sierpnia 201311 l przez balon
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Pamiętacie może zapowiedzianą na psn, chodzoną nawalankę co to wyglądała jak Golden Axe? Pamięta ktoś jej tytuł i datę premiery? Dragons Crown ? tak się zastanawiam bo dzisiaj jest premiera w USA ale na PSN US będzie pewnie jutro dopiero ?
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Pamiętacie może zapowiedzianą na psn, chodzoną nawalankę co to wyglądała jak Golden Axe? Pamięta ktoś jej tytuł i datę premiery? Sacred Citadel?
Opublikowano 6 sierpnia 201311 l Dzięki chłopaki, macie u mnie piwo. Chodziło o Dragons Crown ale SC też ciekawie wygląda, jest trial więc obadam bo jakoś przegapiłem.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l When vikings attack - dobra giera na splita Na tzreźwo czy po słowiańskich wspomagaczach? czy może wraz jak i bez nich daje rade? hęęę?
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Ducka Tales już trochę pomęczyłem i jakie wrażenia ? Gra mogła być wspaniałą platformówką, a jest niestety dla mnie nie grywalna, dlaczego ? Przez flustrujący poziom trudności o których piszą w reckach. Na normal jest za trudno, na easy za łatwo, zero wyzwania i przyjemności. Normal jeszcze by uszedł jak by można byłomieć więcej niż 2 życia (jak sobie zbierzeż dodatek, albo serduszka, bo czysto przeszedleś dany level do serduszka), a tak to lipa. Mega mi szkoda, bo mam smaka na tą grę ale nie mogę przejść na normal 2 levelu
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l po ch.uj duck tales jak za niespelna dwa tygodnie wychodzi najlepszy platformer 2d ever ktory na stale zapisze sie w historii tego gatunku?
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Po co? bo to Duck Tales to Jedna z najlepszych bajek naszego dzieciństwa, a Rayman to postać z gierek, ale fakt balans trudności jest tam o niebo lepszy. Edytowane 15 sierpnia 201311 l przez balon
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Można mieć więcej niż dwa życia, w "Amazon" jest jedno ukryte - łącznie miałem 3. Problemem niekoniecznie jest poziom trudności, a raczej zbugowane sterowanie: często pogo nie zaskakuje co w walce z bossem jest równoznaczne ze stratą jednego serca -_- Edytowane 15 sierpnia 201311 l przez karol666
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l No już wyczaiłem ten dodatek w Amazon. Ale fakt sterowanie czasami nie załapie (tzn. pogo), myślałem, że to mój pad ale chyba jednak nie.
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l No niestety to nie wina pada, ale zauważyłem że na "O" chyba lepiej wchodzi pogo. Chyba na każdym levelu jest ukryte dodatkowe życie i serduszko. Skończyłem narazie 2 poziomy i na obu właśnie znalazłem obie rzeczy. Pewnie na pozostałych też są gdzieś poukrywane.
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l Odpuściłem tą Amazonkę i Transylwanię przeszedłem za 1 razem, a w Afryce za 1 podejściem do bossa się do kulałem. Coś mi po prostu ta Amazonka nie leży:)
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l Tyle, że ten Rocket Knight to nie dość, że bardziej frustrujący to niestety nie tak fajny jak kaczki. Nie miałem motywacji.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Wlasnie zaliczylem DuckTales na Poziomie Hard teraz biore sie za Extreme.. problem jest ze sterowaniem mogli by to poprawic. Podoba mi sie trudnosc tego platformera:P A poziom Extreme bedzie tylko dla Hardcorow o stalowych Nerwach.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Trzeba przejsc gre na jednym kredycie bo sejwowac nie mozna a do tego skakanie na lasce robi sie w dol i kwadrat albo kolko. Na innych poziomach tylko przycisk wystarczy wcisnac.
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Na Hard chyba też tak samo z tą laską tylko są save czy nie ? Bo jak na hard jest normalny pogo to czym on się różnie od normal ? Pytam się bo ja na normal gram i amazonka początkowo mnie ostro podkurzyła
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Pogo jest normalnie na Hardzie nie gralem Normalu wiec nie mam porownania miedzy tymi poziomami.