Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Resident Evil 4 HD nareszcie w promocji  :woot: 

Alice: Madness Returns - 79 zł

Ape Escape - 25 zł

Beyond Good and Evil HD - 19 zł

Demon’s Souls - 39 zł

F1 2012 - 79 zł

F1 Race Stars - 79 zł

inFAMOUS Collection - 71 zł

Killzone - 29 zł

LittleBigPlanet - 29 zł

Medieval Moves - 29 zł

MotorStorm Apocalypse - 29 zł

Ratchet & Clank - 29 zł

Resident Evil 4 HD - 39 zł

Starhawk - 39 zł

Tales From Space: About a Blob - 9,5 zł

The Walking Dead-Season Pass - 39 zł

WipEout HD - 15 zł

ICO and Shadow of the Colossus Classics HD - 49 zł

Opublikowano (edytowane)

14 sierpnia lądują w sklepiku Kacze Opowieści , trochę drogie bo pre order ponad 50 zł ale chyba się skuszę na premierę bo mam niedosyt i lekki niesmak po Super Frogu HD

Edytowane przez balon
Opublikowano

Pamiętacie może zapowiedzianą na psn, chodzoną nawalankę co to wyglądała jak Golden Axe? Pamięta ktoś jej tytuł i datę premiery?

Dragons Crown ? tak się zastanawiam bo dzisiaj jest premiera w USA ale na PSN US będzie pewnie jutro dopiero ?

Opublikowano

Ducka Tales już trochę pomęczyłem i jakie wrażenia ? Gra mogła być wspaniałą platformówką, a jest niestety dla mnie nie grywalna, dlaczego ? Przez flustrujący poziom trudności o których piszą w reckach. Na normal jest za trudno, na easy za łatwo, zero wyzwania i przyjemności.

Normal jeszcze by uszedł jak by można byłomieć więcej niż 2 życia (jak sobie zbierzeż dodatek, albo serduszka, bo czysto przeszedleś dany level do serduszka), a tak to lipa. Mega mi szkoda, bo mam smaka na tą grę ale nie mogę przejść na normal 2 levelu :(

• Minusik 1
Opublikowano

po ch.uj duck tales jak za niespelna dwa tygodnie wychodzi najlepszy platformer 2d ever ktory na stale zapisze sie w historii tego gatunku?

Opublikowano (edytowane)

Po co? bo to Duck Tales to Jedna z najlepszych bajek naszego dzieciństwa, a Rayman to postać z gierek, ale fakt balans trudności jest tam o niebo lepszy.

Edytowane przez balon
Opublikowano (edytowane)

Można mieć więcej niż dwa życia, w "Amazon" jest jedno ukryte - łącznie miałem 3. Problemem niekoniecznie jest poziom trudności, a raczej zbugowane sterowanie: często pogo nie zaskakuje co w walce z bossem jest równoznaczne ze stratą jednego serca -_-

Edytowane przez karol666
Opublikowano

No już wyczaiłem ten dodatek w Amazon. Ale fakt sterowanie czasami nie załapie (tzn. pogo), myślałem, że to mój pad ale chyba jednak nie.

Opublikowano

No niestety to nie wina pada, ale zauważyłem że na "O" chyba lepiej wchodzi pogo. Chyba na każdym levelu jest ukryte dodatkowe życie i serduszko. Skończyłem narazie 2 poziomy i na obu właśnie znalazłem obie rzeczy. Pewnie na pozostałych też są gdzieś poukrywane.

Opublikowano

Odpuściłem tą Amazonkę i Transylwanię przeszedłem za 1 razem, a w Afryce za 1 podejściem do bossa się do kulałem.

Coś mi po prostu ta Amazonka nie leży:)

Opublikowano

Wlasnie zaliczylem DuckTales na Poziomie Hard teraz biore sie za Extreme.. problem jest ze sterowaniem mogli by to poprawic. Podoba mi sie trudnosc tego platformera:P A poziom Extreme bedzie tylko dla Hardcorow o stalowych Nerwach.

Opublikowano

Na Hard chyba też tak samo z tą laską tylko są save czy nie ?  Bo jak na hard jest normalny pogo to czym on się różnie od normal ?   Pytam się bo ja na normal gram i amazonka początkowo mnie ostro podkurzyła :)