Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza tym jak nie masz Plusa to nie dostaniesz zniżki 10% na zakupy ;)

Zniżkę dostaną wszyscy. Przedłużenie Plusa o 5 dni dostaną tylko ci co 25 grudnia byli abonentami.

Czyli Sony takie dobre :) Gdyby jeszcze tylko było coś wartego kupna.

Opublikowano

Castle crashers spoko jak ma się 3 kumpli pod ręką choć jeden w sumie też starczy. ;) Można się pobawić jak za szczeniaka na automatach, przyjemna oprawa i klimat. Do browarów na posiadówkę jak znalazł.

Opublikowano

Pewnie znizki sie nie beda dodawac, wiec bedziecie mogli za te 10% kupic sobie Destiny, Dragon Age albo inna gierke za 329zl - 10%, wiec bedzie to nie lada prezent, ponad 30zl!

:Coolface:

Opublikowano

W kazdym razie mi i bratu nie dzialalo :) a jak laczylo to wywalalo po 5 minutach.

10% to malo znizki, ale pomijajac to styczniowa promocja nr1 jest bardzo ok. Nic z niej nie kupilem tylko dlatego ze mam sporo tytulow do ogrania i powiedzialem ze nie kupie nic poki nie skoncze tego co mam.

Opublikowano

ściągam mass effect i staneło na 47%, trwa pobieranie.....ale tak naprawde nie trwa bo od paru godzin jest 5066 MB na zegarze. wznawianie nic nie daje

mass effect 2 ściąga się normalnie, przynajmniej narazie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie pytanko, na pss jest Dragon Age Origins i Dragon Age piczątek. To pewnie te same gry, więc którą wybrać?

Wydaje mi się, że jedna ma tłumaczenie na cebulowo a drugie nie posiada owego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz też kupić zdrapkę na jakąś kwotę i doładować portfel. Przy salonach In Medio czasami są standy ze zdrapkami, przynajkniej u nas w Kauflandzie stoi jeden...

Swoją drogą, to te gry były już nie raz w promocji po dychacza.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

lepiej nie dodawać karty, jeśli hakiery wyciągają dane do logowania psn to z tym może być podobnie

tak jak Zdunek pisze, tylko zdrapki

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można jakoś reklamować gry z PSS? Kupiłem GTA 3, GTA LCS, GTA VC i GTA VCS na PSS i na razie zdążyłem próbować grać w te dwie pierwsze, przecież to chodzi poniżej krytyki. GTA3 jeszcze średnio grywalne, ale LCS to je,bany pokaz slajdów, ja nie wiem jak można takie gów,no sprzedawać.

Opublikowano

Można jakoś reklamować gry z PSS? Kupiłem GTA 3, GTA LCS, GTA VC i GTA VCS na PSS i na razie zdążyłem próbować grać w te dwie pierwsze, przecież to chodzi poniżej krytyki. GTA3 jeszcze średnio grywalne, ale LCS to je,bany pokaz slajdów, ja nie wiem jak można takie gów,no sprzedawać.

A ostatnio własnie pytałem naszych ekspertów z forum czy brać czy nie brać. Każdy odradzał z powodu biednej ilości FPS'ów   :whyyy:

Zadzwoń do supportu najlepiej to się dowiesz czy uwzględniają reklamacje

• Plusik 1
Opublikowano

Ja niestety mam problem z kupowaniem gierek, no powiedzmy, że dość często są to impulsywne zakupy :P. Pół biedy jak działa, ale wciskania mi syfu nie zdzierżę :[.

VC na szczęście tak jak 3, ujdzie po dwóch browarach, VCS z tego wszystkiego działa dobrze.

Ale LCS lubię i trochę ciężko mi przeżyć, że na PSP to lepiej działało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Farcry classic polecam. Są pewne zgrzyty w doczytywaniu tekstur i czasem chrupnie ale gra się całkiem przyjemnie. Pamiętam to z xboxa 1, dla mnie powrót do przeszłości. Polecam starym koniom.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na amerykańskim PSS jest promocja na Mass Effect Trilogy, można dostać trzy części za $5.

Moje pytanie brzmi: jak dużo ważnych fabularnie DLC jest do tej gry i czy te ważne (chyba trójka ma nawet "właściwe zakończenie" w DLC) są przeceniane, dużo na nie trzeba wydać? Bez sensu wydać 15 zł na podstawkę a potem 50zł na pierdołowate DLC żeby obejrzeć kluczowe 5% gry.

Mam już całą trylogię na PC, gdzie wygląda i działa świetnie, ale... nie ma wsparcia dla kontrolerów. Brak mi słów na to, jak zje,bana to jest decyzja, a ja zdecydowanie wolę grać na padzie. Jedynkę próbowałem ograć ze trzy razy, raz nawet 10h w grze byłem i du,pa, nie pasuje mi to. Jak "zła" jest wersja na PS3? Nie mówię już, że ma działać w 60fps, ale jest grywalna? Nie ma jakichś bugów, które psują całą grę? Domyślam się, że ME1 nawet lepiej niż na X360 działa, ME2 powinno być w porządku, boję się tylko trójki, która na PS3 potrafiła spadać do kilkunastu FPS. No nie ma co ukrywać, że jestem trochę uczulony na takie spadki :P.