XM. 10 888 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Na PS3 trzy dodatki do "dwójki" i tak są za darmo "(i również są bardzo ważne) więc wychodzi trochę taniej. Ja bym mimo wszystko brał, przynajmniej kup Arrival do ME2 i przejdź dwie pierwsze części, wtedy na pewno wsiąkniesz, decyzja będzie ułatwiona i będziesz chciał więcej. ME2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 To akurat spoko sprawa, ale wciąż te inne są płatne, i to każdy więcej niż sama ta trylogia. Ostatecznie wyjdzie to grubo ponad 100 zł, no nie wiem, czy chce mi się tyle bulić . Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Te dodatki nie wpływają fabularnie bezpośrednio na wątek główny, a jedynie wyjaśniają dosadniej pewne wydarzenia lub motywy jakiś postaci. Kup podstawkę, i zdecyduj co chcesz lepiej poznać. Jak będziesz chciał lepiej dowiedzieć się, jak wyglądały wydarzenia między dwójką i trójką, to bierzesz Arrival. Jak chcesz poznać dosadną genezę tego całego ambarasu - bierzesz Leviathan. I tak dalej. Jedynym wyjątkiem jest Cytatela, która jest dla tych co wsiąknęli w serię, zbliżyli się do nieuchronnego końca, a nie chcą się jeszcze rozstawać - dlatego stworzono coś w rodzaju koktajlu towarzyskiego z postaciami z serii. No i te darmowe obowiązkowo ściągnij do dwójki. Lair of the Shadow Broker, bo kontynuuje wątek wielkiej nieobecnej postaci w dwójce, oraz Overlord która jest najlepszą misją poboczną w serii. I tak Ci zazdroszczę, bo masz jeszcze przed sobą jedną z najlepszych serii w historii gier 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Prawda jest taka, że jak nie chcesz kląć po skończeniu gry na trylogie bo fabuła(zakończenie) chu.jowa/e, bo to czy tamto wycieli, bo nie wiesz skąd i po co coś jest to te trzy dodatki które wymieniłem to mus i tyle. Ja skończyłem trylogie w ~150h ze wszystkimi dlc i rozszerzonym zakończeniem i byłem bardziej niż spełniony, a osoby które musiały czekać na nie (głównie na leviathan i from ashes) i na dodatkowe scenki w zakończeniu kręciły nosem (choć oczywiście nie wszyscy). Ja wychodzę z założenia że albo przejść cała serie ze wszystkim co się pojawiło albo nie tykać wcale żeby potem nie było niedomówień, ale to zależy w głównej mierze od Ciebie i tego jak czujesz ze musisz poznać te tytuły i od tego czy chcesz wspierać raka jakim są niewątpliwe dlc'ki do ME3. 2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 To w sumie inaczej: jak dużo przenosi się z rozgrywki na rozgrywkę? Może pierwsze dwie części ograłbym na PS3, a może tylko jedynkę, a trójkę (i ew. dwójkę) na PC. Bardzo bez sensu? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) Albo grasz wsio na PS3 albo na PC, innej opcji nie widzę. Lepiej już poczekaj na support dla padów na PC, z tego co kojarzę to do ME2 już jest, a do ME3 i 1 powstaje i też powinny być w niedługim czasie.http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1016179 Edytowane 16 maja 2015 przez XM. 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Dużo się przenosi. Kluczowe wybory zmieniają całe układy sił w kolejnych częściach. Ktoś może być wrogiem, ktoś przyjacielem, lub na odwrót. Może go nawet nie być wcale. Z całą jego rasą Poza tym spotykasz postacie które poznałeś, czasami będzie tylko cutscenka, a czasami coś więcej. Plus to, że moicno zżywasz się ze swoją postacią. Graj jedną postacią przez trzy części i tyle. Mi jest żal, że nowy ME to nowa trylogia. Ja tęsknię za swoim Shepardem... 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Albo grasz wsio na PS3 albo na PC, innej opcji nie widzę. Lepiej już poczekaj na support dla padów na PC, z tego co kojarzę to do ME2 już jest, a do ME3 i 1 powstaje i też powinny być w niedługim czasie. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1016179 Wow, nie miałem pojęcia. Dla mnie to + post wyżej o ciągłości postaci zamyka dyskusję, dziękuję bardzo . Edytowane 17 maja 2015 przez raven_raven Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Mi jest żal, że nowy ME to nowa trylogia. Ja tęsknię za swoim Shepardem... A ja chce grac inną rasą. Jak tego nie będzie to mocno się zawiodę. Tak gadamy o ME i aż do nauki zapuściłem sobie ost z "dwójki" i kur.vens, ale ta cześć jest genialna pod każdym względem. Edytowane 17 maja 2015 przez XM. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 ja dopiero bede ogrywal mass effecta po wiedźku jak platynka wpadnie Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Trzeba mieć Alice: Madness Returns by zagrać w American McGee's Alice także dupa. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Dobra promocja ruszyła, sprawdźcie. Chciałbym kupić 2 gierki z PSN, łacznie jakieś 35 zł, a nie chcę kupować całej akrty za 100 zł. Jest jakaś inna opcja? Nie mam karty kredytowej. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Do zakupów w PSS wystarczy karta do płatności w necie, nie musi to być kredytowa. Coście się tak uparlli na te kredyty? 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 I normalnie przez konsolę zakupie? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) No ja chciałem dziś kupić Bordery jeszcze z poprzedniej promocji, ale jak zobaczyłem to "Popularne w Japonii" to coś czuję powyżej 100 spokojnie zejdzie i będzie grania na 2 miechy. Nie wiem czy dobrze zrobiłem nie biorąc Borderów: PS za 60 dyszek, ale czytałem że są gorsze od dwójki i ogólnie mniej ludzi gra. Na pewno pójdzie w końcu remake Residenta, MGS: GZ, Killer is Dead, Lost Planet 3. Zastanawiam się nad może klasycznym MGS z PSX-a (grałem i przeszedłem wiele razy, jakby ktoś kutwa noga zapytał), Naruto, RE 6 i Suikodenem 2. Ogólnie mocna promocja... Edytowane 25 czerwca 2015 przez Mendrek Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Ja na pewno biorę Vagrant Story - tylko ciekawe jak ta gra będzie wyglądała na 40 calach Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 To sobie na PS3 w opcjach w XMB możesz do optymalnego okna zmniejszyć, by nie rozciągało obrazu. Będziesz miał czarne ramy dookoła, ale ekran będzie najbardziej optymalny dla rozdzielczości gier z PSX-a 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 @Banny Tak, normalnie na konsoli, albo w sklepie w wersji PC. @Mendrek TPS to taka dwójka z niską grawitacją. Jeżeli Ci się nie pali, a będziesz planował nabyć Przystojną Kolekcje to różnica jest dość spora w grafice. 1 Cytuj
yab 572 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Ja na pewno biorę Vagrant Story - tylko ciekawe jak ta gra będzie wyglądała na 40 calach Grałem w 32 i było ok, nawet 2 razy przeszedłem Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Superfrog HD do sciagniecia za darmo na psn. Trzeba wybrac wersje na vite i ja pobrac a sciagnie sie tez wersja na ps3. 2 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Za pośrednictwem Twittera udostępniono właśnie DLC "Metal Gear Solid – Level Kit", które wykorzystamy w grach: LittleBigPlanet™ (PS3) LittleBigPlanet™ Karting (PS3) LittleBigPlanet™ PlayStation®Vita (PS Vita) LittleBigPlanet 3 (PS3) LittleBigPlanet 3 (PS4) Dodatek zawiera (nie w każdej grze dostępne będą wszystkie elementy): pistolet na farbę Paintinator Gun, 5 poziomów w klimacie Metal Gear Solid, 11 trofeów, nowe stroje, materiały, dekoracje, przedmioty, zabawki, naklejki i ścieźki audio. A ja na dniach własnie nabyłem dodatek http://www.pssite.com/news/46660/mgs-owy-dodatek-do-littlebigplanet-za-darmo-w-ps-store.html Cytuj
Homie 1 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Obcy izolacja, Far Cry 4, Dishonored, Bulletstorm,Borderlands: The Pre-Sequel Ultimate Edition, Metro Last Light. Ktoś kupił jakąś z tych gier z PSN? Jeśli tak, to czy któraś z nich jest w wersji PL? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Dishonored i Metro: LL raczej bankowo będą w PL. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Jesli nie grales w FC3 to wez czworke. Troche czasu minie nim wszystko tam zrobisz. Na plycie byly napisy PL wiec cyfrowka pewnie tez je ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi