MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 To znacznie taniej od jedynki, a po demówce widać, że nie ma tej monotonni z pierwszej części. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Pomocy! Kupiłem wczoraj na PSS jakąś paczkę minisów, a przynajmniej tak mi się wydawało. Nazywa się to "minis Pick & Mix" i kosztowało 14,00 zl, ale po zakupie nie pojawiła mi się opcja ściągnięcia, tylko w/w produkt po prostu zniknął. Było napisane, że po zakupie mam wrócić do kategorii minisów i wybrać gry, ale nie wiem jakby gdzie Kasa z konta zniknęła dlatego kupiłem to na pewno... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 http://blog.eu.playstation.com/2011/12/22/playstation-store-festive-sale/ Tam jest napisane co i jak robić Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Problem polega na tym, że nie widzę tego nawet w historii pobierania! Nie wiem co robić... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Bo Ty nie masz iść do historii pobierania tylko do Services List: Go to PlaystationNetwork on the XMB Go to Account Management Go to Transaction Management Go to your Services List select the minis Pick & Mix title Select the minis Pick & Mix entitlement again You will then view how many picks you have remaining on screen Click on ‘Select Content’ – this will take you back to the minis Pick & Mix catalogue where you can browse 50 minis Make your minis selection Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Działa! Dzięki za pomoc. Trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 Festival of Blood w bardzo atrakcyjnej cenie http://www.ps3site.pl/festival-of-blood-w-bardzo-atrakcyjnej-cenie/96170 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 Patrz kilkanaście postów wyżej, no i temat o inF 2. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Jak się nie grało w dwójkę Infamous to można spokojnie łykać tego Festiwala Krwi? Jakiś spoilerów w fabule nie będzie czy coś? Pozdrawiam Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Jak się nie grało w dwójkę Infamous to można spokojnie łykać tego Festiwala Krwi? Jakiś spoilerów w fabule nie będzie czy coś? Pozdrawiam Mozna, ja nie grałem w dwójke (jeszcze) i świetnie sie przy FK bawiłem. Generalnie to taka nie związana historyjka zlekkimi elementami horroru (still better love story than Twilight ) Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 A to dziekuje i zakupię dzisiaj może. Pozdrawiam Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 A to dziekuje i zakupię dzisiaj może. Pozdrawiam Promocja trwa do 10 stycznia. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Dziś do sklepiku EU zostanie wrzucona gra Darksiders za 15 euro Myślę, że przy takie cenie to zaryzykuję jak mi się tylko miejsce na dysku zrobi EDIT: jest też 20 % zniżki dla PS+ Edytowane 11 stycznia 2012 przez pawelgr5 Cytuj
Gość Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Ktoś już bawił się Amy? Gameplaye wyglądają interesująco, no i to styukanie butami jej opiekunki zupełnie jak Claire z RE 2 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Ktoś już bawił się Amy? Gameplaye wyglądają interesująco, no i to styukanie butami jej opiekunki zupełnie jak Claire z RE 2 Eurogamer ocenił grę na 2/10 (), pozostałe serwisy też niewiele więcej, więc wygląda na to, że Amy tylko na obrazkach wygląda obiecująco (a szkoda bo pograłbym w jakiegoś dobrego survivala). Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Demo Asura's Wrath juz dostepne na EU czy tylko NA? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 5 min temu jeszcze nie bylo Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Killzone (1) zmierza do PSN. Cena 10$ (u nas pewnie standardowe 36zł), premiera 24 stycznia. źródło - GameInformer Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) U nas to najpierw muszą się zacząć pojawiać gry z PS2 na PSS. Miały być do końca 2011 heh. Promocje na PSS (ważne przez tydzień): http://blog.eu.playstation.com/2012/01/11/playstation-store-january-sale/ Na przykład Crysis za 36 zł. Edytowane 11 stycznia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 No i są chyba 4 tytuły z PS2 w sklepiku. Co do promocji to chyba skuszę się na Shanka, bo czaje się na niego od dłuższego czasu. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Za taka cenę chyba można spróbować ten "kryzys". Po polsku jest jak się nie mylę, tak? Drugie pytanie, jak z długością gry, ktoś się orientuje? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Tak, jest polsku (napisy). Co do długości gry: http://howlongtobeat.com/gamebreakdown.php?gamename=Crysis 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Ktoś już bawił się Amy? Gameplaye wyglądają interesująco, no i to styukanie butami jej opiekunki zupełnie jak Claire z RE 2 Eurogamer ocenił grę na 2/10 ( :confused:), pozostałe serwisy też niewiele więcej, więc wygląda na to, że Amy tylko na obrazkach wygląda obiecująco (a szkoda bo pograłbym w jakiegoś dobrego survivala). Meh i ja tej recki nie widziałem? właśnie wydałem 36zł na to Gra jest średnia i stwierdzam to po przejściu całego pierwszego chaptera eeehhhhh, damn cholera jasna kolejna nieudana inwestycja fuuk.... Choć może później zrobi się troszkę lepiej..... Średnio polecam.... tylko komuś kto naprawdę ma posuchę w tego typu grach.... Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 No tak, ja też się pośpieszyłem z zakupami. Jeszcze nie grałem bo nie mam czasu ale mam nadzieje, że chociaz 2 godziny bedzie mi się chciało przy tym siedzieć Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Dobra, pograłem.... nie dam rady tego przejść nawet na normal... może easy? Anyway... Minusy do tej pory... * Checkpoint co połowę etapu - wyjście z gry, cały etap od nowa * Śmierć lub wyjście do menu = cały ekwipunek wyzerowany, co prowadzi do takich sytuacji, że biega się po całej mapie, gdy przy tym goni cię zombie.... nie ma się czym obronić, a NPC, który jest zaraz obok krzyczy... RUN FOR YOUR LIFE GIRL KYAAAAA * Puzzle - haha oh my god.... większość puzzli to pomieszczenie z otworami od wentylacji tak dużymi, że Lana sama by tam weszła, ale wysyła Amy.... po wykonaniu przez Amy czynności, Lana jej gratuluje a ta się cieszy jak jakieś dziecko nieszcz..... ugh... albo skacze i klaszcze.... * Chowam się przed jakimś mutantem w szafce, ale to centralnie prawie pod samym jego nosem jak biegnie w moją stronę i mnie nie widzi.... * Przerywnik.... Lana i Amy chowają się pod stołem, ale tak, że jakby ktoś wyszedł z za zakrętu to by je widział jak na dłoni... nikt ich nie widzi.... * Puzzle z windą.... haha.... ok ok, mamy windę, która wjeżdża na taką kładkę wyżej, gdzie jest przycisk otwierający drzwi na drugim końcu pomieszczenia... przycisk do windy jest na innym końcu pomieszczenia, gdzie można się dostać tylko drabiną i Amy na nią nie potrafi wejść... Jest tego więcej, ale już nie mam sił. Ogólnie chcąc zasupportować twórców po tym całym promowaniu na blogu zostałem ztrollowany w zakup... jak to się mówi, "fool me once, shame on you" .... kolejnej gry od tych ludzi nie kupię.... Peace! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi