Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Czy wiadomo już ile ostatecznie będzie kosztować Gotham City Impostors?

15$ czyli zapewne u nas coś w okolicach 55zł. BTW gra wymiata klimatem :D

Opublikowano

mam wrażenie, że od pewnego czasu większym faux pas jest pisanie o tym, że nie ma Trine 2 niż sam fakt, że sony europa tak okrutnie daje dupy. byłem przekonany, że już w tym tygodniu pogram. i szok :( 2 miesiące oczekiwania już.

Opublikowano

mam wrażenie, że od pewnego czasu większym faux pas jest pisanie o tym, że nie ma Trine 2 niż sam fakt, że sony europa tak okrutnie daje dupy. byłem przekonany, że już w tym tygodniu pogram. i szok :( 2 miesiące oczekiwania już.

I jeszcze "najlepsze" jest to, że w przyszłym tygodniu też na 90% nie będzie Trine 2, cały czas od dwóch miesięcy powtarzają "Trine 2 is coming".

W ogóle mógłby mi ktoś wytłumaczyć co oni tam tak ciągle testują i sprawdzają przy tym Trine 2. O ile wiem na us pss, xbla czy na steam'a nie trafiła jakaś zabugowana wersja T2, więc czemu tylko SCEE ma jakieś problemy z wypuszczeniem tej gry na europejski pss? Normalnie, za chwilę kupię grę na steam'ie byleby tylko nie dać zarobić tej bandzie nierobów (SCEE).

Opublikowano

Nie ma jeszcze? Kurcze, jakiś czas temu zastanawiałem się czy zassać z Marketplace'u, a tu takie klocki u Sony. Czym jest to spowodowane?

Opublikowano

Widze placz i zale, a nikt nie pomysli zeby sobie po prostu kupic z NA PSN? Tak trudno? Lepiej ponarzekac, c'nie?

Opublikowano

Te klasyki z PS2 działają na PS3 bez wstecznej kompatybilności? Ciekawy jestem czy to są obrazy płyt jak gry dla PSX i Sony postanowiło zrobić użytek z softowego emulatora (albo czy wymagane są GS, EE+GS), czy (w co wątpię) przepisywano je na PS3.

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Wiadomo coś o wydaniu Machinarium? Miało wyjść w 2011r. i nic. Korci mnie zakup z App Store, ale jak mam wybrać 13", a 46" to wolę to drugie :)

Opublikowano

Blade Kitten za niecale 5 dolcow na amer. PSN, podczas gdy na brytyjskim wciaz ponad 7 funtow. Mysle, ze warto, bo to zacny, choc nieznany platformer.

Opublikowano

mam pytanie co do Hustle King czy ludzie jeszcze grają online?

Opublikowano

Na PSS właśnie trafiło Motorstorm RC (PS3 i PSV). Gra kosztuje tylko 22 zł i ma platynę.

Jest trial więc polecam ściągnąć i sprawdzić :)