Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Wklejam to co napisałem w kąciku MGS'a w odpowiednim temacie:

@darkknight podesłał mi dzisiaj taką ciekawą informację :)

Metal Gear Solid HD Collection has been out for a while now, but you'll be able to grab each game from the compendium later this month as separate downloads from the PlayStation Network.

August 21st will see the Metal Gear Solid HD Collection itself heading to PSN in North America, while it's tentatively tagged for a February 2013 release in Europe at present. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty and Metal Gear Solid 3: Snake Eater will also be available to purchase separately from the PS Store for PS3 and PS Vita.

Metal Gear Solid: Peace Walker will then be available a week later on August 28th, hitting the PlayStation Network, meaning the whole MGS HD Collection will be out individually. A PS3-exclusive bundle comprising of Peace Walker, MGS2, and MGS3 will be out on the same day as well

http://www.ps3trophi...ely-to-PSN.html

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Sprawdzałeś demo ? Jeżeli tak i dalej czekasz to szacun ;) Na trailerze wyglądało to fajnie, ale jak chwyciłem pada to mmnie odrzuciło momentanie.

Opublikowano

a jakże, demo ograne, czekam teraz na pełną wersję w Europie, ale jak tak dalej będzie, to kupie zdrapke dolarową...

Opublikowano

a właśnie przed chwilą widziałem na gamerankings jakąs potężna ocene 20% i było to właśnie te expendables xd

Opublikowano

22 Sierpnia ma być premiera w naszym PSNie

Opublikowano

WITAM MAM PYTANIE CZY GRY (MAM NA MYSLI TE ZA FREE DLA PLUSOWICZÓW) SĄ PO POLSKU

Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDZ

Opublikowano

WITAM MAM PYTANIE CZY GRY (MAM NA MYSLI TE ZA FREE DLA PLUSOWICZÓW) SĄ PO POLSKU

Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDZ

To wszystko zależy od gry. Np. LBP2 jest po polsku gdzie np. Dead Space 2 jest po angielsku (ta gra nigdy nie miała polskiego języka).

Opublikowano

wiadomo cos o 3 epizodzie The Walking Dead? chwila moment sierpien sie konczy a odcinka ani widu ani slychu

Opublikowano

Mam pytanie...czy gra Deus Ex na polskim PS Store,do kupienia teraz w bardzo dobrej cenie, jest z polskimi napisami?Bo nie moge doszukac sie tej informacji przed jej zakupem...i drugie pytanie: jeśli jakaś gra została zlokalizowana w wersji pudełkowej to automatycznie bedzie w języku polskim jeśli jest na polskim PS Store?Za odpowiedż z góry dziękuje.

Opublikowano

wszelkie napisy "in-game" również są tłumaczone? mam na myśli nazwy broni, wszczepów, lokacji itd. czy tylko dialogi?

Opublikowano

Tony, Tony, Tony - to już chyba dziś?!

Opublikowano

Znając tych partaczy ze SCEE (patrzę na CS:GO i Walking Dead ep 3) nie byłbym tego taki pewien :P

@23kowal - wszystko jest przetłumaczone. No i samo tłumaczenie jest naprawdę bardzo dobre.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Na US PSS wczoraj wskoczył Tony, więc czekam na sygnał do odpalenia naszego sklepiku.

Opublikowano

Panowie, mam pytanie, na Polskim PSS są 2 wersje Deus Ex Complete Edition, jedna za 36 zł, druga za 39 zł, czymś się różnią ??

Opublikowano

Jedna jest wersją angielską a druga PL/RU ?

Opublikowano

wszelkie napisy "in-game" również są tłumaczone? mam na myśli nazwy broni, wszczepów, lokacji itd. czy tylko dialogi?

Tylko dialogi a samo tłumaczenie powinno być wzorem dla innych.

Opublikowano

Kyo - ale która jest PL, ta za 39 zł ??

Opublikowano

Kyo - ale która jest PL, ta za 39 zł ??

Tak. Możesz to też sam sprawdzić przed zakupem w opisie :)

Opublikowano

A dzisiaj Tony Hawk na PSS. Gra jest fajna ma to "coś" co miały pierwsze części, ale brak split screen'a to brak 50% zabawy z tej gry.