Opublikowano 29 sierpnia 201212 l czy po wygaśnięciu abonamentu ps+ trofea, które zdobyłem w trialach (1h gry) pozostają? kładę na trofki, pytam z ciekawości.
Opublikowano 5 września 201212 l zen pinball 2 jest za friko na amerykanskim sklepiku edit: sorry to trial. wcale nie bylo podpisane Edytowane 5 września 201212 l przez frankfuter
Opublikowano 6 września 201212 l Zen Pinball 2 urywa dupsko w 3D przy widoku numer 3. masakrator, głębia stołów świetna i do tego wcześniej niegrywalne stoły - Ninja Gaiden /dla mnie za bardzo napaćkany i czerwony przez co mało czytelny był/ teraz nabierają potrzebnego wymiaru i są równie fajne co reszta, nawet pustawy Mars się świetnie prezentuje. Zen Pinball 2 jest za free jeśli ktoś ma poprzednią cześć lub Marvel Pinballa importuje sięwszystkie stoły za friko. Oczywiście import robimy na koncie z którego kupowaliśmy. Gra naprawdę pokazuje moc 3D i nigdy wcześniej tak fajnie nie grało się we flippery.Widok numer 3 albo prezenntacje stołów masakra!!! Epic Quest, Excalibur, Sorcerers Lair, Hulk War, Infinity Gauntlet heh piękne stoły!!! Polecam każdemu. Edytowane 6 września 201212 l przez adamst85
Opublikowano 6 września 201212 l Orientuję się ktoś czy po zakupie MGS3 na PS3 za 54zł, będę też mógł pobrać wersję na Vitę ? Bo w opisie jest napisane że obsługuję transfaring. Ale co z tego skoro ponoć trzeba płacić osobno za tą samą grę ? Edytowane 6 września 201212 l przez Panczi
Opublikowano 6 września 201212 l Orientuję się ktoś czy po zakupie MGS3 na PS3 za 54zł, będę też mógł pobrać wersję na Vitę ? Bo w opisie jest napisane że obsługuję transfaring. Ale co z tego skoro ponoć trzeba płacić osobno za tą samą grę ? Tutaj już o to ktoś pytał: http://www.psxextreme.info/topic/95929-metal-gear-solid-collection-hd/page__st__260#entry2681039
Opublikowano 6 września 201212 l Wielkie Dzięki Trochę głupota ze strony Konami... płacić dwa razy za to samo, i szczycić się transfaringiem...
Opublikowano 9 września 201212 l Polecam Machinarium, point&click z niesmamowitym klimatem. Wiele gier wysoko budzetowych potrafilo mnie znudzic, a czekam tylko na wolna chwile by wrocic do Machinarium... wiecej takich produkcji na PS3 ! Sybiera 1&2 HD !
Opublikowano 10 września 201212 l Odpalilem Shank 2 ktorego mam z Plusa i mega mi sie spodobal Mozliwe, ze kupie tez jedynke, tyle ze za ile ona teraz stoi? Nie mam jak sprawdzic bo konserwacja PSN trwa...
Opublikowano 11 września 201212 l Terraria zmierza na PSN (i XBLA). Premiera odbędzie się na początku przyszłego roku, a wersja konsolowa będzie wzbogacona o parę dodatkowych 'ficzerów'. źródło Ja ze swojej strony bardzo polecam Jeśli ktoś nie wie co to za gra (w skrócie: Minecraft w 2D) w spoilerze trailer z wersji PC (która swoją drogą rozeszła się w 1,6mln nakładzie): http://www.youtube.com/watch?v=Azq5IOrFtEI
Opublikowano 13 września 201212 l Pograłem chwile wczoraj w Jet Set Radio Wspomnienia z DC powróciły. Grafika naprawde ok (jak na tak starą grę). Dodatkowo cena świetna (ze zniżką PS+ dałem 28zł). Teraz niech Sega jeszcze wrzuci Shenmue
Opublikowano 14 września 201212 l Pograłem chwile wczoraj w Jet Set Radio Wspomnienia z DC powróciły. Grafika naprawde ok (jak na tak starą grę). Dodatkowo cena świetna (ze zniżką PS+ dałem 28zł). Teraz niech Sega jeszcze wrzuci Shenmue Za miesiąc będzie Nights Into Dreams. Edytowane 14 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 14 września 201212 l Który potwornie się zestarzał, niestety. Ale kiedyś kopał dupsko i w pojedynku wszechczasów Mario64 vs Nights vs Crash ustępował tylko Marianowi
Opublikowano 14 września 201212 l No cóż, zawsze dobrze, że Sega daje młodzieży okazję się zapoznać z podstawowymi klasykami. Czekam teraz jeszcze na Panzer Dragoon Saga <grałemzanimtobyłomodne>.
Opublikowano 14 września 201212 l Panzer Dragon Saga? Raz w życiu widziałem tą grę na żywo Oczywiście nigdy nie grałem. Ale nie sądzę, żeby to było grywalne teraz. Jak zresztą większość gier z Satka. Ja raczej czekam faktycznie na Shenmue. Ciekawe, czy się doczekam
Opublikowano 20 września 201212 l Hello, tak nie za bardzo wiem, czy to tu pasuje, ale... Wczoraj był update sklepiku? Gdzie ten Double Dragon? Nie ma w plusie nic, ani w "searchu".
Opublikowano 20 września 201212 l DD został usunięty w dniu dzisiejszym. Oczywiście nikt nie poinformował dlaczego i kiedy gra pojawi się ponownie. Go Sony Europe!!! Edytowane 20 września 201212 l przez Timmy