Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 W PS Store jest Hitman Absolution za 25 pln'a Chwytam Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Gdzie można zakupić PSOne Classics w PSS? Nie mogę znaleźć działu z tym Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Chyba to było w Gry->klasyczne Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Od jakiegoś czasu nie można ich wybrać z poziomu menu, tylko trzeba je wyszukiwać. Jest to jakiś błąd, który jak pisali mi gdy o to zapytałem, miał być szybko naprawiony. Chyba jednak zapomnieli, a może to celowe zagranie? Na hamburgerowym PSS są spokojnie klasyki, nie wiem jak na UK , być może tylko Polska ma niestety ten błąd... Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Kontrowersyjna Castlevania LOS 2 na PSN za 6 dyszek! Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) Hej kupiłem Diablo 3 Reaper of Souls i w pobieraniu wyświetlają mi się dwa pliki jeden 22GB drugi 12GB. Który mam ściągnąć czy może trzeba obydwa? Na razie ciągnę ten 22GB. edit. Dla ciekawskich. Okazało się, że plik z 12GB to wersja PL gry i pewnie do jej działania nie trzeba było ściągać 22GB wersji ANG Edytowane 13 października 2014 przez Plugawy Cytuj
czapa 677 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Chętnie wymienie kod na Fat Princess na coś ciekawego Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 e-koledzy, zaciolem sie w grze Fez. Wodospad nie chce mi sie otworzyc( ten na poczatku), a wiem, ze za nim kryje sie przejscie. Co robic? Prosze o pomoc(+ czekaja) :-) ! 1 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 takie pytanko - czy w internetach można zobaczyć gdzieś wcześniej gry na ps+ czy człowiek dopiero dowiaduję się tak na prawdę o tym jak pojawia się to na psn'nie? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Tutaj oficjalnie ogłaszają: http://blog.eu.playstation.com, zazwyczaj tydzień przed updatem w PSN. Ale w listopadzie mają opóźnienie jak na razie z oficjalnymi ogłoszeniami. Na stronie cały czas info o ofercie na październik. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 A na www.ps-plus.pl masz spis wszystkiego co było. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Szukam jakiegoś tytułu w stylu Ninja Gaiden/Spelunky na PSNie - 2D w boczek, easy to learn hard to master z dużym replayability. Polećcie coś. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Strider? Oba bionic commando rearmed,hard corps Eh co ja gadam,przecież to do spelunky nie podobne. Err jak pasuje to jak coś sobie przypomnę to napiszę Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Nie mówię że musi być klon spelunky czy NG, po prostu mechanika w stylu tych gier czy tez starych 2D (choć copypaste NG chętnie bym przywitał). Bionic Commando miałem i średnie, ale Stridera chyba sprawdzę. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/castlevania-harmony-of-despair/cid=EP0101-NPEB00563_00-CVHDZDLCZUNLOCKZObecna cena to tragedia, ale jak spadnie o jakieś 50-60% to bierz w ciemno. W wypisane przez ciebie wymagania wpisuje się znakomicie. Nawet chyba demko było, więc na spokojnie możesz obadać. Edytowane 7 grudnia 2014 przez columbo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Shank na kozaku gra. Chodzona nawalanka strzelanka i rąbanka, mega klimat komiksowy z voice actingiem z wyższej półki. Final exam też warto sprawdzić. Obydwie gry mają pomysł na siebie, własny styl i zaskakują. 2 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Mam nadzieje że w dobrym temacie zadam pytanie. W ramach tej rekompensaty za niedziałające serwery psn. Sony ma podarować 10% zniżki przez jakiś tam czas na gry, dlc itp. Od kiedy to będzie obowiązywać? Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Nie wiem od kiedy, ale sie wypowiem. Wg mnie cala ta akcja z padnietymi serwerami i niemoznoscia gry online bylo Sony na reke. Teraz w ramach rekompensaty dostajemy 10℅ znizki na zakupy, co jest mega smieszne. 10℅ znizki to jest jak splunac dla nich a ludzie porobia z tej okazji dodatkowe zakupy i nabija kabze Sony. Brawo. Sam nie mam zamiaru nic kupowac dopoki nie pokoncze gier co czekaja w kolejce. Wracajac do calej akcji jest ona smieszna zwyczajnie, ale nie narzekam bo plusa nie mam a online jest darmowy na ps3 i nic nie place wiec nie placze bo nie moglem pograc. Bylo to w(pipi)iajace nie ukrywajac. Rekompensata dla osob ktore graja na ps4 i musza placic za online powinna byc wieksza a nie ze oddadza dni w plusie w ktore grac nie mozna bylo. Nie dajcie sie nabrac na te "promocje". Edytowane 6 stycznia 2015 przez Plugawy Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Na PS3 można było grać online, PSN działał cały czas, jedynie na PS4 były problemy. Poza tym jak nie masz Plusa to nie dostaniesz zniżki 10% na zakupy Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Square, co Ty gadasz? Przeciez w czasie swiat nie mozna bylo grac na psn, wiekszosc osob nie mogla i nie tylko Ci co maja ps4 na tym ucierpieli. Na ppe wystarczajaco duzo osob narzekalo, sam tez nie moglem, brat podobnie. Na ps3 nie mozna bylo grac bo wywalalo notorycznie z psn. Nie wiem moze Tobie dzialalo albo mowimy o innych awariach. Poza tym to jeszcze smieszniejsze ze do skorzystania ze znizki trzeba miec plusa. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Mowa o tej przerwie w święta, tak? No to na PS3 wszystko działało u mnie i z tego co wiem u większości osób PSN śmigał na chlebaku, na PSV też coś działało. Z PSN mnie wylogowało chyba dwa razy przez te kilka dni, ale od razu mogłem się ponownie zalogować. Co do zniżki to chyba logiczne, że tylko Ci co posiadali Plusa (wymaganego do online PS4) dostaną te 10%. Jakby w ogóle PSN padł na wszystkich platformach, to wtedy dali by każdemu. Nie czytam PPE to nie wiem, ale na forumku było okej na trójce. Co więcej gdy weźmiesz pod uwagę wszelkie narzekania na online na PS4 to w tych wszystkich momentach na PS3 wszystko zawsze działa Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 MI w swieta dzialal PSN na ps3 i vicie. Na ps4 i przez strone internetowa nie. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Mi nic nie działało dobrze, do dziś nie działa. Ale to Sony Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Poza tym jak nie masz Plusa to nie dostaniesz zniżki 10% na zakupy Zniżkę dostaną wszyscy. Przedłużenie Plusa o 5 dni dostaną tylko ci co 25 grudnia byli abonentami. Edytowane 6 stycznia 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi