nightrunner 8 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 No ja się zastanawiam, ale z trailerów swego czasu gra wydała mi się zbytnio niestrawna jakaś taka Jak ktoś już będzie w posiadaniu tej gry, bardzo proszę o małą recenzję Cytuj
drk2 7 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Zakupilem Everyday Shooter juz jakis czas temu ,jak tylko sie pojawil na amerykanskim.Warto ta gierke kupic ,nie latwa i przyjemna ,kazdy lvl jest zupelnie inny graficznie i ma inny system chainowania punktow ktory trzeba odkryc samemu .Do tego jest sporo rzeczy do odblokowania co motywuje .Jedyne czego mi brakuje to jakichs upgradow broni .Polecam Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 wie ktos kiedy bedzie echochrome na psn? i jak wie to moze wie tez za ile? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 14 lutego 2008 Autor Opublikowano 14 lutego 2008 wie ktos kiedy bedzie echochrome na psn? i jak wie to moze wie tez za ile? Japonia w marcu, w przeliczeniu na zł ok 50 za wersje z PSN. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 No ja się zastanawiam, ale z trailerów swego czasu gra wydała mi się zbytnio niestrawna jakaś taka Jak ktoś już będzie w posiadaniu tej gry, bardzo proszę o małą recenzję no właśnie jakoś biednie to wygląda na screnach/ zwiastunach "Everyday Shooter, a game developed by Jonathan Mak and published by Sony Computer Entertainment, puts you in control of a single, pixel-like unit on the screen. Your goal is to clear a series of eight stages that vary drastically from level to level" - ta część opisu brzmi jak z czasów małego atari ;] mnie na razie nie kusi zakup tej gierki... Cytuj
Katana 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 (edytowane) Everyday Shooter - Podobno autor dostał trzy nagrody za tą grę (zrobił podobno lepszą grę niż czasem robią kilku osobowe zespoły ) Edytowane 14 lutego 2008 przez Katana Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Yo yo Jakie gry z PSN Classic i te arcade polecacie. Mam jakieś PixelJunk Monsters, Star Dust HD. Co jeszcze jest godne polecenia i przede wszystkim dlaczego? Czy wszystkie te Classic i PSN games moge mieć jednocześnie na PS3 i PSP i save'y także synchronizować. PSP nie mam, ale kto wie czy z tego powodu bym nie kupił. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 (edytowane) Gry z PSX (Classic) możesz grać na PS3 i PSP. Reszta tytułów jak PixelJunk Monsters czy Riff: Everyday Shooter tylko na PS3. Edytowane 15 lutego 2008 przez YETI Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Gry z PSX (Classic) możesz grać na PS3 i PSP. Reszta tytułów jak PixelJunk Monsters czy Riff: Everyday Shooter tylko na PS3. lub Remote play, tak? Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Z tego co wiem to Remote'a póki co obsługuje tylko PixelJunkMonsters i wcześniej podobno Lair (ale w nie go nie dało się sensownie grać). Gry z PSX nie posiadają funkcji Remote bo i po co? (mozna przeciez zgrać całą grę na memory sticka). A z gier wartych polecenia to zależy co lubisz - np. taki Flow nawet mi podszedł, ale wiem że ktoś inny mógłby kręcić nosem.... Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Z tego co wiem to Remote'a póki co obsługuje tylko PixelJunkMonsters i wcześniej podobno Lair (ale w nie go nie dało się sensownie grać). Gry z PSX nie posiadają funkcji Remote bo i po co? (mozna przeciez zgrać całą grę na memory sticka). A z gier wartych polecenia to zależy co lubisz - np. taki Flow nawet mi podszedł, ale wiem że ktoś inny mógłby kręcić nosem.... Ja pytalem o remote w sprawie gier PSN. Bo widziałem na trailerze, że jest Remote. Ale widzę, że to programista musi zakodować. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Kupiłam dzisiaj Every Day Shooter i gra jest całkiem niezła. Ale graficznie.. no cóż, widać, że robił to jeden człowiek. Gdyby tam była grafika z Geometry Wars Evolved z xO albo tego odpowiednika na PSN to by była pełnia szczęścia. Ogólnie gra do odpalenia jak się nudzi totalnie. Za 29zł to trochę mało. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 15 lutego 2008 Autor Opublikowano 15 lutego 2008 Ale graficznie.. no cóż, widać, że robił to jeden człowiek. Gdyby tam była grafika z Geometry Wars Evolved z xO albo tego odpowiednika na PSN to by była pełnia szczęścia. E tam, taka grafika właśnie miała być, specyficzna, jeśli miałaby być grafika a'la Geometry Wars, to by ludzie krzyczeli że to nieudany klon 'wspaniałej' gry. Trzeba będzie skądś wysłupać kaskę na gierkę, bo warta ściągnięcia. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 (edytowane) Grał ktoś już w High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition? Warto wydawać pieniądze? Edytowane 15 lutego 2008 przez rkBrain Cytuj
szeni 114 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Dzisiaj kupiłem kaczuszki, świetna pozycja jak dla mnie, grałem pół dnia w to. Trochę mi to uzupełnia brak Wii. Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Dzisiaj kupiłem kaczuszki, świetna pozycja jak dla mnie, grałem pół dnia w to. Trochę mi to uzupełnia brak Wii. Fajna w kaczuchach to jest walka o najlepszy wynik ze znajomymi . Leaderboardsy powinny być w każdej grze na PSNie, a nie garstce. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Jakis czas temu napisałem do Sony czy kiedykolwiek w Store PL bedzie MKII to tak mi odpisali... "Jeśli gra jest dostępna na stronie sklepu UK, to powinna także być dostępna w naszym sklepie – materiały są te same. " to albo my wszystcy jestesmy ślepi i nie mozemy znaleść albo oni niewiedzaco maja w sklepie.. oczywisice juz ich uświadamiam Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Jakis czas temu napisałem do Sony czy kiedykolwiek w Store PL bedzie MKII to tak mi odpisali... "Jeśli gra jest dostępna na stronie sklepu UK, to powinna także być dostępna w naszym sklepie – materiały są te same. " to albo my wszystcy jestesmy ślepi i nie mozemy znaleść albo oni niewiedzaco maja w sklepie.. oczywisice juz ich uświadamiam Równie dobrze można zrozumieć ich odpowiedź, "kiedy wyjdzie MKII w UK będzie i w PL" typowe spławienie... ja czekam na Pain, ile można Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 A czy ktoś słyszał o konwersji patapona na ps3? Myślę, że po loco roco czas na niego! Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 A czy ktoś słyszał o konwersji patapona na ps3? Myślę, że po loco roco czas na niego! Jeżeli mają takie plany to pewnie za rok, pierw muszą dobrze sprzedać wersje PSP. Co do Loco Roco, no niby jest, ale albo ja za mało z tym tytułem siedziałem albo ta gra taka jest. A chodzi o całą rozgrywkę, tu się całkiem inaczej gra, steruje jakimś bączkiem Tak tu jest czy ja wybieram jakieś dziwne opcje? Wersja z PSP lepiej rozwiązana Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Być może... Sam jesze nie grałem, ale za taką ( 11zł ) cenę chyba się skuszę... Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 jaką grę polecacie, ostatnio grałem w kaczuszki demo, no i jakoś domownikom się spodobało, wie ktoś ile pełna wersja kosztuje?? Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 jaką grę polecacie, ostatnio grałem w kaczuszki demo, no i jakoś domownikom się spodobało, wie ktoś ile pełna wersja kosztuje?? 20 zl. fajna gra, szczegolnie wlasnie dla casuali i do bicia rekordow kumplii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi