maxi 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 (edytowane) Fat princess naprawde fajna gra po pograniu troszeczke ,wkreca ;] Apropo dzielenia na konsole ,to na luzaku da się... Edytowane 30 lipca 2009 przez maxi Cytuj
ATG 1 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Call of Duty Classic Coming To PSN, XBLA 'Eventually' http://ps3.ign.com/articles/100/1009367p1.html :D Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Stalingrad z jedynki wymiatał!! Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Stalingrad z jedynki wymiatał!! Ogólnie cała jedynka jest genialna. Czwartą część zjada na śniadanie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Ciekawi mnie jak będzie wyglądać ten port . Cytuj
.... 2 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Stalingrad z jedynki wymiatał!! Ogólnie cała jedynka jest genialna. Czwartą część zjada na śniadanie. no ja tez dzisiaj pilem jednak nie az tyle Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 (edytowane) Akurat ja tez uwazam ze PC'owa jedynka wysrywa czworke. Dokopala MoH, dokopala niejednej grze, nawet do dzis (scena poscigu w samochodzie, niebo pelne pociskow i zlot spadochroniarzy w 1 misji). Fajnie gdyby wydali remake'a, epizod ze Stalingrada zwalal na ryj. W ogole chetnie zagram w starego COD'a przede wszystkim dlatego, ze to bylo inne pojecie hardkoru (w porownaniu do nastepcow), w ogole inaczej w to sie gralo. Edytowane 1 sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Dokladnie trzy kropeczki - widze, ze dzisiaj ci sie na usilna ironie zebralo. Pierwsze Call of Duty a jego nastepcy to praktycznie rzecz biorac zupelnie inne gry. Serie mozna podzielic na dwie czesci: CoD, oraz CoD 2 = CoD 4 = CoD WaW = CoD MW2 (te wszystkie czesci roznia sie jedynie osadzeniem miejsca akcji, bo sam gameplay pozostaje identyczny). Cytuj
.... 2 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Dokladnie trzy kropeczki - widze, ze dzisiaj ci sie na usilna ironie zebralo. Pierwsze Call of Duty a jego nastepcy to praktycznie rzecz biorac zupelnie inne gry. Serie mozna podzielic na dwie czesci: CoD, oraz CoD 2 = CoD 4 = CoD WaW = CoD MW2 (te wszystkie czesci roznia sie jedynie osadzeniem miejsca akcji, bo sam gameplay pozostaje identyczny). ja tylko nie zgodzilem sie, ze stwierdzeniem Ogólnie cała jedynka jest genialna. Czwartą część zjada na śniadanie. imo czworka jest najlepsza, najbardziej grywalna, najwiecej przyjemnosci mi sprawilo obcowanie z ta czescia nie wiem jak to jeszcze inaczej wyrazic zadnej ironi czy negowania poziomu hardkoru w czesci pierwszej nie bylo Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Subiektywnosc panie kolego . Nikt tu na pewno nie jest uposledzony, fakt przejscie COD4 to niebotycznie byl prawdziwy kop w (_)_) - ale przygoda sie skonczyla i juz sie do niej nie wracalo (tzn ja nie wracalem) i pozostawalo swietne multi. A tymczasem w jedynce bylo adekwatnie na odwrot - Multi bylo to bani (malo ciekawe, wprowadzalo nowosc jaka byla kamera z oczu naszego mordercy) ale kampania to inne kalosze, kiedy przeszedlem calosc (ostatnia misja kopala, dobrze ze w pore odskoczylem )czym predzej zabieralem sie za veterana, prawdziwy pure hardkor ! Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Jesli chodzi o multi, to tez jest to kwestia gustu - mam kumpla, ktory jest do dzisiaj gra w multi w pierwszym Call of Duty. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 pod koniec roku na PSN pojawi się Castle Crashers i podobno w przyszłości Braid w końcu coś ciekawego Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Szkoda że się z Braid'em o ponad rok spóźnili. Ja się cieszę ,że w ogóle jest. Tak samo z CC. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 (edytowane) Lipcowe top 10 Kolejny odcinek magazynu Pulse (amerykańskie PSS), kolejne notowanie najchętniej ściąganych gier z PlayStation Store. Tym razem zestawienie obejmuje miesiąc lipiec. http://www.ps3site.pl/ps-store-lipcowe-top-10/19934/ Palenie zombiaków jest trendy Burn Zombie Burn! zostało pobrane już przez 70 tysięcy osób, co jest wynikiem bardzo dobrym jak na grę "bez pudełka". Doublesix (developer) jest oczywiście zadowolony z takiego stanu rzeczy i obiecuje, że gra będzie wspierana licznymi dodatkami... http://www.ps3site.pl/palenie-zombiakow-rosnie-w-sile/19899/ Edytowane 2 sierpnia 2009 przez YETI Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Ciesze sie, ze zapowiedzieli CC na PSN, ale co ja bym dal za Plants vs Zombies ^_^ (na XO wychodzi, wiec i moze na Ps3 wyjdzie) Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Greed Corp, czyli strategia turowa na PSN. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6921...rticle_comments Nawet fajnie wygląda, może być sporo zabawy. Cytuj
dmk 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 nie wiem czy dobre miejsce na zadanie pytania, ale czy są jakieś plany wydania REZ HD na psn? lub może już jest? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 gral ktos w tv show kiing z PL store? to jest po angielsku? troche dziwne ze to dali a innych teleturniejeow nie ma w polskim sklepie ( jeopardy i kolo fortuny ) Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 gral ktos w tv show kiing z PL store? to jest po angielsku? troche dziwne ze to dali a innych teleturniejeow nie ma w polskim sklepie ( jeopardy i kolo fortuny ) nie bierz tego, dno totalne, po pijaku nawet nie idzie grac Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Fajne to Fat Princess w końcu ? Bo jak wychodziło byłem na wakacjach i nie na bieżąco jestem. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Fajne to Fat Princess w końcu ? Bo jak wychodziło byłem na wakacjach i nie na bieżąco jestem. bardzo fajne. ma małe problemy z łączeniem się i lagami, wczorajszy patch dużo nie naprawił, ale ogólnie jest wypas. szkoda tylko że kosztuje 55zł bo powinno być za max 36zł Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Na amerykańskim PSS pojawił się Tomb Raider (według US PS Blog) Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Zastanawiacie się jakiej gry możecie się spodziewać w PS Store przy okazji kolejnej aktualizacji? Scott Hyman potwierdził na łamach PlayStation Blog, że będzie nią Smash Cars http://www.ps3site.pl/a-w-nastepny-czwarte...197/#more-20197 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 ja polecam MvsC2-nawet postaci nie przypisali w HD,kijowy balans postaci dalej obecny ale tła prezentują się fajnie,online jest stabilny a fun z gry dalej przeolbrzymi.Warto sobie przypomnieć największego button mashera w historii bijatyk 2d . Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Ja ze swojej strony polecam, BA! wrecz zalecam nabyc SHATTER wszystkim, ktorzy jeszcze tego nie uczynili. Za 22zl dostaniecie tytul ociekajacy miodem, w dodatku z NAJLEPSZYM soundtrackiem sposrod gier na PSN. Ta gra to niesamowite przezycie, idealne zespolenie obrazu, DZWIEKU i wibracji w dloniach. Jesli macie 22 zl na zbyciu mysle, ze nie macie sie nad czym zastanawiac, tylko czym predzej uderzac do sklepiku. To jest jedna z malych perelek, ktorej ominac nie wypada. Rzeklem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi