ziemia1 685 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 jutro Metal Gear Solid Coming To Euro PSN http://www.thesixthaxis.com/2009/11/16/metal-gear-solid-coming-to-euro-psn-this-week/ Cytuj
88Borek 1 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 activision zakazalo, bo ta gra w zamysle ma byc tylko dostepna z odpowiednia wersja MW2. eee chłopaki nie fair Gra była w sprzedaży przez tydzień i teraz ja po prostu ściągnęli? Ja pier.... nie kupie hardened MW2 tylko dla COD1 toż to rabunek w biały dzień Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 CoD Classic - 4:3 czy 16:9 HD? 16:9 720p Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Na US psstore wylądował Legacy of Kain: Soul Reaver i Resident Evil 2 po 6 dolców. A na polskim psstore pojawił sie Metal Gear Solid za 36 zł. (w końcu) Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Na US psstore wylądował Legacy of Kain: Soul Reaver i Resident Evil 2 po 6 dolców. 8) Zakup obowiązkowy, czas odkurzyć PSP. Cytuj
88Borek 1 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 wie ktoś kiedy dadzą Braid na EU PSS Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Polecam wszystkim Critter Crunch gierka jest tania, nawet jak na downloadable (19 złotych!), ma fajny zestawik trofeów, świetny gameplay i przeuroczy design, a do tego multiplayer, w ktorym rozegrałem jeden meczyk (skopano mi tyłek :<) i jest na prawdę satysfakcjonujący. Dla mnie PSNowy must-have Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Polecam wszystkim Critter Crunch gierka jest tania, nawet jak na downloadable (19 złotych!), ma fajny zestawik trofeów, świetny gameplay i przeuroczy design, a do tego multiplayer, w ktorym rozegrałem jeden meczyk (skopano mi tyłek :<) i jest na prawdę satysfakcjonujący. Dla mnie PSNowy must-have Tak, bardzo wciąga gra! Cytuj
Berion 207 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) Na US psstore wylądował Legacy of Kain: Soul Reaver i Resident Evil 2 po 6 dolców. A ten RE2 to DS Ver czy zwykły? Trochę bez sensu byłoby wrzucać starą wersję jak przy RE1 dali wersję DC. Ale raczej nie jest, skoro nie widnieje to w opisie przedmiotu. BTW: zauważył ktoś, że manuale w PSXowych grach z US są skanami oryg. ksiażeczki, a te w EU wyglądają jak bsod windowsa? K* skandal. Edytowane 22 listopada 2009 przez Berion Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 wiadomo kiedy bedzie i czy bedzie vagrant story albo final fantasy 8? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) wiadomo kiedy bedzie i czy bedzie vagrant story albo final fantasy 8? VS i FFVIII są juz na japońskim PSS, więc prędzej czy później trafią do Stanów i Europy. PS. VS już został zapowiedziany http://www.ps3site.pl/modlitwy-zostaly-wysluchane/22848/ Edytowane 22 listopada 2009 przez YETI Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) dzieki za info, czyli skonczy sie na tym ze znowu bede latał po Iron Maiden w poszukiwaniu arturosow zamiast grac w nowe gry ;] Edytowane 22 listopada 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Berion 207 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 thx za info. To kupuje zatem. - - - Xenogears jest na japońskim już od ponad roku gdzieś i do dziś ani widu, ani słychu po nim. Także ja bym się tym zbytnio nie sugerował. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Bardzo wszystkim (a w szczególności nowym albo młodym stażem w grach video aby zobaczyli jaki poziom trudności jeszcze parę lat temu miały gry zręcznościowe) polecam Oddworld: Abe's Oddysey i Abe's Exodus, gry do tej pory posiadają genialny i wymagający gameplay, a oprawa nawet w obecnych czasach i na TV HD nie odrzuca, ba może się bardzo spodobać. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 (edytowane) Bardzo wszystkim (a w szczególności nowym albo młodym stażem w grach video aby zobaczyli jaki poziom trudności jeszcze parę lat temu miały gry zręcznościowe) polecam Oddworld: Abe's Oddysey i Abe's Exodus, gry do tej pory posiadają genialny i wymagający gameplay, a oprawa nawet w obecnych czasach i na TV HD nie odrzuca, ba może się bardzo spodobać. Dokładnie, ja akurat wróciłem do tej gry na pc, i widzę że jest też na ps store? Fakt że gra jest niesamowicie miodna, co tam jakiś uncharted czy inne (s)hity... Siedziałem dziś jakieś 5 godzin nad Oddysey, i pomimo że ciągle ginałem (to w tej grze normalne) cały czas świetnie się bawiłem i byłem niesamowicie wkręcony. Tylko że to nie jest gra zręcznościowa, tylko raczej logiczna - musisz co do kroku dopracować plan działania, i to jest o wiele trudniejsze niż jego wykonanie. Gdy już wiesz co masz zrobić, jest prosto A co do grafiki to też jest świetna, aż trudno uwierzyć że to 256 kolorów. Jakość teł oraz pomysłowość grafików jest niesamowita, szkoda tylko że rozdzielczość żałosna przez co gra źle wygląda na większych wyświetlaczach, ale wtedy innych rozdziałek nie było... w każdym bądz razie jeśli ktoś lubi logiczno-zręczniościowe gry, polecam. Edytowane 26 listopada 2009 przez Deadeye Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 A ja właśnie męczę Soul Reaver, następne w kolejce RE2 i właśnie Abe. PS. Dawać to Vagrant Story i FFVIII! Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Bardzo wszystkim (a w szczególności nowym albo młodym stażem w grach video aby zobaczyli jaki poziom trudności jeszcze parę lat temu miały gry zręcznościowe) polecam Oddworld: Abe's Oddysey i Abe's Exodus, gry do tej pory posiadają genialny i wymagający gameplay, a oprawa nawet w obecnych czasach i na TV HD nie odrzuca, ba może się bardzo spodobać. Dokładnie, ja akurat wróciłem do tej gry na pc, i widzę że jest też na ps store? Fakt że gra jest niesamowicie miodna, co tam jakiś uncharted czy inne (s)hity... Siedziałem dziś jakieś 5 godzin nad Oddysey, i pomimo że ciągle ginałem (to w tej grze normalne) cały czas świetnie się bawiłem i byłem niesamowicie wkręcony. Tylko że to nie jest gra zręcznościowa, tylko raczej logiczna - musisz co do kroku dopracować plan działania, i to jest o wiele trudniejsze niż jego wykonanie. Gdy już wiesz co masz zrobić, jest prosto A co do grafiki to też jest świetna, aż trudno uwierzyć że to 256 kolorów. Jakość teł oraz pomysłowość grafików jest niesamowita, szkoda tylko że rozdzielczość żałosna przez co gra źle wygląda na większych wyświetlaczach, ale wtedy innych rozdziałek nie było... w każdym bądz razie jeśli ktoś lubi logiczno-zręczniościowe gry, polecam. Prawda, Abe jest grą wybitną jak dla mnie, już nawet nie o sam gameplay chodzi, ale także o klimat. Najbardziej wyczekiwana kontunuacja jeśli kiedys wyjdzie. Abe Exoduss od zawsze w mojej pierwszej dziesiątce gier wszechczasów. Wszystkie gry oddworld inhabitians były bombowe, Strangers Wrath na starego xa i munchs oddysee ociekały miodem. Może to nic, ale przy wejściu na oficjalną strone oddworld jest info "new site coming soon", czyżby sie coś święciło? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Final Fight zmierza na PSS! http://www.ps3site.pl/final-fight-powraca/24965/ PS. Premiera dopiero w kwietniu. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Bardzo wszystkim (a w szczególności nowym albo młodym stażem w grach video aby zobaczyli jaki poziom trudności jeszcze parę lat temu miały gry zręcznościowe) polecam Oddworld: Abe's Oddysey i Abe's Exodus, gry do tej pory posiadają genialny i wymagający gameplay, a oprawa nawet w obecnych czasach i na TV HD nie odrzuca, ba może się bardzo spodobać. Dokładnie, ja akurat wróciłem do tej gry na pc, i widzę że jest też na ps store? Fakt że gra jest niesamowicie miodna, co tam jakiś uncharted czy inne (s)hity... Siedziałem dziś jakieś 5 godzin nad Oddysey, i pomimo że ciągle ginałem (to w tej grze normalne) cały czas świetnie się bawiłem i byłem niesamowicie wkręcony. Tylko że to nie jest gra zręcznościowa, tylko raczej logiczna - musisz co do kroku dopracować plan działania, i to jest o wiele trudniejsze niż jego wykonanie. Gdy już wiesz co masz zrobić, jest prosto A co do grafiki to też jest świetna, aż trudno uwierzyć że to 256 kolorów. Jakość teł oraz pomysłowość grafików jest niesamowita, szkoda tylko że rozdzielczość żałosna przez co gra źle wygląda na większych wyświetlaczach, ale wtedy innych rozdziałek nie było... w każdym bądz razie jeśli ktoś lubi logiczno-zręczniościowe gry, polecam. Prawda, Abe jest grą wybitną jak dla mnie, już nawet nie o sam gameplay chodzi, ale także o klimat. Najbardziej wyczekiwana kontunuacja jeśli kiedys wyjdzie. Abe Exoduss od zawsze w mojej pierwszej dziesiątce gier wszechczasów. Wszystkie gry oddworld inhabitians były bombowe, Strangers Wrath na starego xa i munchs oddysee ociekały miodem. Może to nic, ale przy wejściu na oficjalną strone oddworld jest info "new site coming soon", czyżby sie coś święciło? W 2007 albo 2008 szefowie OI wspominali o nowych projektach także trzeba być cierpliwym i czekać. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Osobiście zakupiłem Residenta 2 i Dino Crisis jako wielki fan tych gier w czasach psx. Polecam RE2, wersja ma już na starcie dodatkowy tryb rozgrywki, w którym dostajemy parę broni na starcie, ale zombiaki troszkę wolniej padają od strzałów (wg manuala są jeszcze jakieś ekstrasy w tym trybie, ale nic jeszcze nie widziałem, albo poprostu nie pamiętam co było w wersji na psx i nie potrafię wskazać tego co było na 100% xd Dino Crisis kosi jak dawniej, teraz tylko dajcie mi DC2 i będę cieszył się jak dziecko... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 (edytowane) To Dino Crisis jest, na jakim koncie? Ja nic nie widzę. Klasyki z psx-a to zaj.ebisty pomysł. Edytowane 26 listopada 2009 przez SłupekPL Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Gravity Crash bardzo dobra gra. Link - http://blog.eu.playstation.com/2009/11/20/ground-control-to-droid-13-come-in-droid-13-your-time-is-up-%E2%80%A6/ Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Dino Crisis narazie tylko US/Kanada. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Będąc drobiazgowym przyczepię się do tych 256 kolorów. To nie zupełnie prawda, choć królują 4 i 8bit tekstury to niekiedy są i 16 czy nawet 24bit. Głównie w menu w grach. Co do rozdziałki: w GT był HiFi mode, gdzie śmigało się w 640x448/640x512 (szkoda, że tylko time trial). Były też i inne hybrydowe rozdziałki. W każdym razie standardem faktycznie były 320x240/320x256. Taka ciekawostka. ;] - - - Nie zgodzę się. Gry na PSXa na LCD wyglądają po prostu opłakanie. Może komuś to nie przeszkadza, ale ja tam nie mogę patrzeć na to nawet. - - - RE2 DSVer z bonusów miał jeszcze coś na wzór mercenaries z RE3/4/5, czyli misje Hunk'a, Tofu (to akurat mogli sobie darować ), Ade'y i jeszcze chyba kogoś. W Arrage mode się nie gra bo raz, że na starcie w skrzyni leży gatling to dwa dupa z dodatkowych misji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi