YETI 10 992 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Edytowane 29 listopada 2009 przez YETI Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Pewno nie ale nie zaszkodzi spytać. Na US store pojawił się Command & Conquer: Red Alert i tu moje pytanie jest opcja multliplayer przez psn? Cytuj
HunKYZ 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Może masz włączona blokade rodzicielską czy cos takiego? może o to chodzi.!? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Mam to samo, ale ja myślałem, że to raczej wina tego iż mam teraz zhackowany soft wgrany..... Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Mam to samo, ale ja myślałem, że to raczej wina tego iż mam teraz zhackowany soft wgrany..... No to nie radze kupować dwóch części Oddworlda. W grze pod R2+kierunek mamy ciche poruszanie się, niezbędne do ukończenia gry. Jak wiadomo, PSP nie posiada R2. Miły prezent (niedopatrzenie) ze strony Sony Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 no ale przeciez mozna ustawic sobie krzyzak Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Ja tam nie wiem bo gram na Ps3 ale można tam ustawiać guziki? Krzyżakiem z tego co zdążyłem się przekonać sterujemy Abem, a nie analogiem (chyba, że można to w opcjach). Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 no ale przeciez mozna ustawic sobie krzyzak Jak? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Mam to samo, ale ja myślałem, że to raczej wina tego iż mam teraz zhackowany soft wgrany..... No to nie radze kupować dwóch części Oddworlda. W grze pod R2+kierunek mamy ciche poruszanie się, niezbędne do ukończenia gry. Jak wiadomo, PSP nie posiada R2. Miły prezent (niedopatrzenie) ze strony Sony No przecież jak nacieśniesz Home to możesz zadecydować gdzie to R2 będzie, domyślnie jest na ruch gałki w prawo, jak masz taki kaprys to może być na R. Uwierz mi, nie ma problemu ze skończeniem jakiejkolwiek gry na PSX'a na PSP . Cytuj
.... 2 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Mam to samo, ale ja myślałem, że to raczej wina tego iż mam teraz zhackowany soft wgrany..... No to nie radze kupować dwóch części Oddworlda. W grze pod R2+kierunek mamy ciche poruszanie się, niezbędne do ukończenia gry. Jak wiadomo, PSP nie posiada R2. Miły prezent (niedopatrzenie) ze strony Sony No przecież jak nacieśniesz Home to możesz zadecydować gdzie to R2 będzie, domyślnie jest na ruch gałki w prawo, jak masz taki kaprys to może być na R. Uwierz mi, nie ma problemu ze skończeniem jakiejkolwiek gry na PSX'a na PSP . a ape escape? Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Matt Hazard powraca http://www.ps3site.pl/matt-hazard-powraca/25861/ Call of Duty Classic wraca na PSN http://www.ps3site.pl/call-of-duty-classic-wraca-na-psn/25904/ Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Mam to samo, ale ja myślałem, że to raczej wina tego iż mam teraz zhackowany soft wgrany..... No to nie radze kupować dwóch części Oddworlda. W grze pod R2+kierunek mamy ciche poruszanie się, niezbędne do ukończenia gry. Jak wiadomo, PSP nie posiada R2. Miły prezent (niedopatrzenie) ze strony Sony No przecież jak nacieśniesz Home to możesz zadecydować gdzie to R2 będzie, domyślnie jest na ruch gałki w prawo, jak masz taki kaprys to może być na R. Uwierz mi, nie ma problemu ze skończeniem jakiejkolwiek gry na PSX'a na PSP . Sprawdzę. PS. RE2 nie ukończysz na PSP, nawet nie rozpoczniesz gry. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Kupił ktoś RE2 i wgrał na PSP? Bo mam z tym tytułem problemy, pojawia się ostrzeżenie przed krwawymi scenami (czy cos w tym stylu) i na tym się kończy moja gra w RE2 na PSP. Na PS3 wszystko chodzi normalnie. Mam to samo, ale ja myślałem, że to raczej wina tego iż mam teraz zhackowany soft wgrany..... No to nie radze kupować dwóch części Oddworlda. W grze pod R2+kierunek mamy ciche poruszanie się, niezbędne do ukończenia gry. Jak wiadomo, PSP nie posiada R2. Miły prezent (niedopatrzenie) ze strony Sony No przecież jak nacieśniesz Home to możesz zadecydować gdzie to R2 będzie, domyślnie jest na ruch gałki w prawo, jak masz taki kaprys to może być na R. Uwierz mi, nie ma problemu ze skończeniem jakiejkolwiek gry na PSX'a na PSP . Sprawdzę. PS. RE2 nie ukończysz na PSP, nawet nie rozpoczniesz gry. Dlaczego nawet nierozpocznie się ? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Bo wisi na ekranie ostrzeżenia o brutalności? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Jakiś czas temu czytałem, że da się i działa, ale trzeba zmienić nazwę pliku licencyjnego i oczywiście wpis w SYSTEM.CNF na jakieś z innej gry. Z tego wniosek taki, że emulator Sony sprawdza tą nazwę i ustawia "jakieś czary mary" pod konkretne tytuły. Oczywiście ofiary oryg. fw muszą obejść się smakiem. A przy okazji: Kupiłem trzeciego Gex'a i nie mogę dojść jak się wybijało na tunelach powietrznych w Mythology Channel. Na gamefaqs dupa, a na yutubie są tylko wersje z N64, gdzie ten level wygląda akurat zupełnie inaczej... Ludzie help! Nawet z desperacji do manuala zajrzałem... Niby coś tam żółw mówi jak to zrobić z tail kickiem, ale nie mogę jego do końca zrozumieć (mówi szybko i nie wyraźnie). Edytowane 3 grudnia 2009 przez Berion Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Wie Ktoś może kiedy będzie Military Madness w naszym sklepie ? Czekam i czekam i nie ma Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Resident Evil 3 pojawił się w US store, dzisiaj kupuję, zobaczę czy jakieś ekstrasy są w tej wersji czy tylko czysty rip z psx'a Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Nie rozumiem ludzi, którzy liczą na Bóg wie co w grach z PSXa kupionych z PSS. To są OBRAZY PŁYT z grami z PSXa spakowane z ikonkami i manualem. Nie ma online, trofeów, dodatków, niczego co by nie było wydane na PSXie. Online mogłoby być zrobione po stronie emulatora, ale tego ja chyba nie dożyję od Sony. ;D Edytowane 4 grudnia 2009 przez Berion Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Resident Evil 3 pojawił się w US store, dzisiaj kupuję, zobaczę czy jakieś ekstrasy są w tej wersji czy tylko czysty rip z psx'a Sprawdź czy działa na PSP, jeżeli dasz radę. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Nie działa ...czarny ekran zaraz po intrze, ale np dino crisis działa bez zarzutów >.> Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Nie działa ...czarny ekran zaraz po intrze, ale np dino crisis działa bez zarzutów >.> Sony kolejny raz... fail. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 taa... wielka szkoda, bo res2 i 3 wygladaja nijako na LCDku, a dino, w który da się pograć na ps3 działa... oh okrutny losie xd Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Czy w Rag Doll Kung Fu jest multiplayer online? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Czy w Rag Doll Kung Fu jest multiplayer online? Niestety nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi