Łebi 311 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 No Super Street Fighter Puzzle 2 mam demo, strasznie fajne, ale 36zł za wersję arcade trochę szkoda Śmiało inwestuj, SFP2T to jedna z najlepszych party games z PSN. Sama gra oferuje 3 różne tryby gry (coś jak style walki w orginalnym SF). Każdy tryb oferuje zupełnie inne zasady zrzucania i likwidowania kryształków z planszy ! Mój ranking najlepszych tanich gier z PSN (bez zachowania kolejności bo każda gra jest na swój sposób zaj.ebista): SFPuzzle, Piyotama(czy jak tam to się pisze), Super Stardust HD, Pixel Junk Monster (oraz jako przyjemny odmózdżacz, Flow ) Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Wiadomo kiedy wyjdzie Super Street Fighter II HD? Zapowiada sie swietnie (ahh te good old times ) Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 na JPN STORE pojawił się Xenogears-fanom japońskich z rpg z psx chyba nie trzeba przedstawiać tej pozycji-mnie ta gra kilkanaście lat temu zmieżdżyła i obok FFVII to najlepszy jrpg w historii(a fabularnie the best).Wie ktoś czy Sony łaskawie umieści go aby na US STORE by można było go kupić w zrozumiałym języku? Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Xenogears IMO to najlepszy jrpg w jakiego dane mi bylo grac i mimo, ze go posiadam to takze chetnie bym go zakupil z PSS Swoja droga to na Jap PSS jest jeszcze kilka fajnych tytulow(m.in. RE1 i 2 ) i przydaloby sie by je takze udostepnili na Us czy Eu PSS(w zrozumialym jezyku ) Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 To niestety nie takie proste i te gry mogą w ogóle nie wyjść w naszym regionie. Kwestie licencjonowania są niemiłosierne i stąd też Japończycy mają tak dużo fajnych staroci z PS One, a my nie mamy praktycznie nic ciekawego . Tak samo z chęcią przygarnąłbym pierwszego MGSa. Swoją drogą z najnowszych gier zapowiedzianych na PSN czekam na Elefunk oraz PixelJunk: Eden oraz oczywiście Wipeout HD, ale to już troszkę podchodzi pod inną kategorię (niż gra za 20zł ) Cytuj
KOMODO 66 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Do neta trafilo zdjecie ekranu PS Store zawierajace starfe hity z PS2! M.in. SSX i MGS2. Byloby ciekawie. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 No fajnie, tylko bezsensu ściągać taką grę która waży kilka giga. Jednakże wynika z tego, że na 40gb wersji PS3 będzie w końcu możliwość odpalania gier z PS2 \m/ Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 http://www.psu.com/No-plans-for-PS2-downlo...a0004117-p0.php "byłoby" fajnie .... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Przeciez w PS3 jest mozliwosc zmiany dysku na znaczni wiekszy, wiec ne widze problemu , qrcze jesli dadza tytuly z PS2 ( ICO.... ! ) moze nawet spreparowane tak by dzialaly na wszelkich PS3... . Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 http://www.psu.com/No-plans-for-PS2-downlo...a0004117-p0.php "byłoby" fajnie .... nie łykaj wszystkiego co powie/zaprzeczy Sony Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Wie moze ktos kiedy wyjdzie commando na Polskim ps store bo demko juz jest ale pelnej wersji niema. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Wie ktoś może ocokaman z Qore ? Ściągłem pierwszą część i chciałem sobie ściągnąć z działu download Calling All Cars, ale du-pa dostaje komunikat, że albo już mam gre na HDD (nie możliwe - nie mam ) albo, że czasowo jest nie dostępna możliwość sciągnięcia (tak już mam z tydzień) Jest tam jeszcze zaproszenie do bety SOCOM-a - nie da się sciągnąć ok. bo bety jeszcze nie ma, jest jeszcze jakieś śmieszne theme i takim sam przypadek jak z Calling All Cars du-pa. Próbowałem już ściągać z konta US nawet - to samo. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Wie ktoś może ocokaman z Qore ? Ściągłem pierwszą część i chciałem sobie ściągnąć z działu download Calling All Cars, ale du-pa dostaje komunikat, że albo już mam gre na HDD (nie możliwe - nie mam ) albo, że czasowo jest nie dostępna możliwość sciągnięcia (tak już mam z tydzień) Jest tam jeszcze zaproszenie do bety SOCOM-a - nie da się sciągnąć ok. bo bety jeszcze nie ma, jest jeszcze jakieś śmieszne theme i takim sam przypadek jak z Calling All Cars du-pa. Próbowałem już ściągać z konta US nawet - to samo. Kuba,Calling All Cars dostajesz jak kupisz caly pakiet Qore za 25 dolcow,a do bety trzeba poczekac;) Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Wie ktoś może ocokaman z Qore ? Ściągłem pierwszą część i chciałem sobie ściągnąć z działu download Calling All Cars, ale du-pa dostaje komunikat, że albo już mam gre na HDD (nie możliwe - nie mam ) albo, że czasowo jest nie dostępna możliwość sciągnięcia (tak już mam z tydzień) Jest tam jeszcze zaproszenie do bety SOCOM-a - nie da się sciągnąć ok. bo bety jeszcze nie ma, jest jeszcze jakieś śmieszne theme i takim sam przypadek jak z Calling All Cars du-pa. Próbowałem już ściągać z konta US nawet - to samo. Kuba,Calling All Cars dostajesz jak kupisz caly pakiet Qore za 25 dolcow,a do bety trzeba poczekac;) Witam Faranell, no to się dałem złapać w "sztuczke" Pakietu Qry nie brałem bo nie lubię kupować w ciemno, 1 odsłonę oceniam średnio zobaczymy co będzie dalej może już dziś pojawi się 2 część. Ale z tym download to przygrali. Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Witam Orientuje się ktoś kiedy na polskim PSS pojawi się Elefunk i echochrome? Gier logicznych nigdy dość, a te tytuły mnie bardzo interesują Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 (edytowane) Wie ktoś może ocokaman z Qore ? Ściągłem pierwszą część i chciałem sobie ściągnąć z działu download Calling All Cars, ale du-pa dostaje komunikat, że albo już mam gre na HDD (nie możliwe - nie mam ) albo, że czasowo jest nie dostępna możliwość sciągnięcia (tak już mam z tydzień) Jest tam jeszcze zaproszenie do bety SOCOM-a - nie da się sciągnąć ok. bo bety jeszcze nie ma, jest jeszcze jakieś śmieszne theme i takim sam przypadek jak z Calling All Cars du-pa. Próbowałem już ściągać z konta US nawet - to samo. Kuba,Calling All Cars dostajesz jak kupisz caly pakiet Qore za 25 dolcow,a do bety trzeba poczekac;) Witam Faranell, no to się dałem złapać w "sztuczke" Pakietu Qry nie brałem bo nie lubię kupować w ciemno, 1 odsłonę oceniam średnio zobaczymy co będzie dalej może już dziś pojawi się 2 część. Ale z tym download to przygrali. Powiedz wydaje Ci się to sensowne, jeśli grę, która kosztuje 7 dolarów mógłbyś dokupić w zestawie z Qore (czyli jeszcze inne filmiki itd.) za 3 dolary? Nie dałeś się złapać w sztuczkę, tylko chyba nie czytałeś co pisali i jak reklamowali Qore. Co do drugiego epizodu, to nic szczególnego. Jest demko gratis, ale hmm płacić żeby mieć demo dwa tygodnie przed czasem, to trochę głupie: http://polygamia.pl/drugi-numer-qore Edytowane 4 lipca 2008 przez Emiel Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 mozecie kupowac w PSstore PL bo mi od tygodnia wyskakuje error i nie moge dodac kasy , a w US jest ok. Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Mi tam wszystko działa bez problemu. W sobotę kupowałem grę na PL PSS i wszystko było w porząsiu. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 PAIN: Park. Nowy trailer - http://blog.us.playstation.com/2008/07/08/...er-and-preview/ Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 lipca 2008 Autor Opublikowano 13 lipca 2008 (edytowane) Nie wiem czy to dobry temat, ale nie wymieniłby się ktoś grami z PSN? Interesowałby mnie Nucleus i Dark Mist. Edytowane 19 lipca 2008 przez Musiolik Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 bardzo dobra rzecz odkrylem - otoz nie dzialaja juz ograniczenia na warhawka i gt5: P. teraz mozna je sciagnac uzywajac jednego konta na 5 konsol, i pozniej uzywac uzywajac roznych kont, i nie ma juz ograniczenia ze mozna wlaczyc 24 godziny po tym jak ktos na innej konsoli gral. jednym slowem - tymi dwoma grami mozna tez sie wymieniac juz prawdopodobnie zmiane wprowadzilo 2.40. sprawdzalem na europejskich wersjach gier, ale mysle ze dotyczy to wszystkich. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 uuu fajno:D kto mi odpali po tanioszce GT5 prologue? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 a ja się pisze na Warhawka mogę za niego zapłacić lub też wymienić się na inne gierki z ps store,ktore posiadam Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 List of PlayStation Network games Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Polecam Efelunk ,oczywiście lepiej z US Store gdzie wychodzi ok 12zł (w PL Store 29zł).Przyjemna gra i na 100% spodoba się ludziom co lubią gry logiczne. Multiplayer ciekawy...pamiętacie zabawę w której należy wyciągać karty na przemian by nie zburzyć budowli z kart,ewentualnie bierki?tu multi wygląda podobnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi