Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 472,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Już jest Jim.

Ejjj no to jest gra warta kupienia a raczej Remake przez duże R ;]

No kapitalnie odświeżyli i tak świetną grę.

Na razie ograłem demko ale chyba kupię fulla (strasznie szkoda mi kasy jeżeli chodzi o gry z PSN ;p).

No i cena też zachęca 36 zł.

Opublikowano

Ja na razie pograłem w triala Earthworm Jima HD i muszę przyznać, że poważnie zastanawiam się nad zakupem ;) . Byłem trochę zniechęcony po zagranicznych recenzjach (dużo narzekania w nich na archaiczne rozwiązania i sterowanie), a gra okazuje się niesamowicie przyjemna :D . Choć może to dlatego, że mam w pamięci jeszcze czas spędzony z oryginałem i jestem nieobiektywny ;) .

Edytowane przez Sarge

Opublikowano

Earthworm Jim - nigdy wcześniej w to nie grałem, wygląda jak połączenie Global Gladiators i Cool Spot, ale prawdę mówiąc około 1994 roku na Amigę 500 (i inne konsole) było dużo lepszych platformówek, których bardziej mi brakuje w przeciwieństwie do Jima. Ale co tam, nie narzekam ;) Dobrze oddaje klimat gierek tamtych czasów :)

Opublikowano

Już jest Jim.

Na razie ograłem demko ale chyba kupię fulla (strasznie szkoda mi kasy jeżeli chodzi o gry z PSN ;p).

Swojego czasu ostro pogrywałem w Dżdżownicę Jim'a, a teraz pogrywam w HD :)

Nad zakupem za 36,00 zł bym się jednak zastanowił... :whistling:

Opublikowano

Czy ktos moze sie wypowiedziec w temacie premier manager'a ktory wlasnie wszedl na psn??

Jesli jest warty swieczki to bym sie gleboko zainteresowal jako milosnik FM z pieca :P

Opublikowano

Już jest Jim.

Swojego czasu ostro pogrywałem w Dżdżownicę Jim'a, a teraz pogrywam w HD :)

Nad zakupem za 36,00 zł bym się jednak zastanowił... :whistling:

Hehe bo ja to mam całkowicie inne, chore podejście do gier na psn. Po prostu nie trawię większości tych gierek (nie licząc oczywiście klasyków z PSX-a) i czasami jak widzę ceny crapów; 50 zł za grę którą można za darmo mieć na pc itd. to oczy przecieram ze zdumienia.

A dżdżownica jest świetna i o dziwo kosztuje "tylko" 36 zł. więc imo jestem pozytywnie zaskoczony ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czy ktos moze sie wypowiedziec w temacie premier manager'a ktory wlasnie wszedl na psn??

Jesli jest warty swieczki to bym sie gleboko zainteresowal jako milosnik FM z pieca :P

Zwiastun można obejrzeć tutaj.

Moim zdaniem wygląda to biednie, ale nie wiadomo jak jest z możliwościami samej gry. Pomysł z menu w stylu PS3 xmb zupełnie mi się nie podoba. Ciekawe jak wypada ten manager w porównaniu do innych. Jednak cena 65 zł za download to zdzierstwo, grałem w ciekawiej wyglądające managery w wersji pudełkowej za kilkakrotnie mniejsze pieniądze. I jeszcze chcą żeby w ciemno kupować...

Opublikowano

@xylaz

Wlasnie nie ma bata zebym kupil managera w ciemno, a trailer tez zbytnio mnie nie nakrecil.

Opublikowano

jakie są na psn platformówki w stylu earthowrm jim'a,ktore mozecie polecić, zaznaczam że nie interesują mnie gry z psx'a?

Opublikowano

jakie są na psn platformówki w stylu earthowrm jim'a,ktore mozecie polecić, zaznaczam że nie interesują mnie gry z psx'a?

W stylu Earthworm Jim'a nie ma żadnej - to wyjątkowa seria. Jako fan platformówek mogę Ci natomiast polecić Trine (staroszkolny gameplay + baśniowy klimat) :thumbsup:

Opublikowano

Braid też daje radę, choć tam się nie strzela, a skacze po głowach przeciwników.

Opublikowano

odnośnie Death Spank

DeathSpank skończony - to było naprawdę przednie ~530min, w ciągu których wykonałem ponad 100 quest'ów, zabiłem blisko 900 kurczaków oraz otworzyłem 75 skrzyń ze skarbami 8) "Jajo" serwowane w grze, od początku mi podeszło i szczerze powiedziawszy aż do samego końca nie poczułem znużenia. Oprawa audio/video stoi na naprawdę wysokim poziomie - widząc takie gry, człowiek zastanawia się czemu 2D tak szybko odeszło do lamusa. Końcówka zapowiada pojawienie się w przyszłości DLC (gdzie do cholery jest Scurvy Ville i set pirata?!) także nie mogę się doczekać. Jakby ktos miał jakieś problemy (mało złotych kluczy? :> ) to chętnie pomogę :thumbsup:

Opublikowano

Shank mam nadzieję będzie takim Metal Slugiem na miarę tej generacji :) A 10 sierpnia Scott Pilgrim Vs. The World który też się nieźle zapowiada. Mam tylko nadzieje że długość gry będzie na odpowiedni wysokim poziomie. Nie mam zamiaru płacić prawie 5 blach za 2h gry...

Opublikowano

Może nie jest to gra a OST, ale ciężko przejść obojętnym obok Stardust HD OST za jedyne 7zł :)

Opublikowano

Ja mam pytanie co sadzicie o nowym Monkey Island bo powaznie zastanawiam sie nad kupnem ( demo chociaz bardzo krotkie wzielo mnie od razu, chociaz jak wszyscy wiemy lepiej sie nie sugerowac demem tylko opiniami graczy :))

Opublikowano

Mam obie części i obie są fajne z naciskiem na drugą część, która ma lepsze sterowanie, arty i ogólnie płynność działania.

Opublikowano

Też mam obie części i polecam na 100% ;). Ale wiadomo.. zacznij od pierwszej, poźniej druga.

Opublikowano

Arty? Jakość teł jest taka sama, ten sam styl itd. Za to pomysły lepsze (bo i druga część jest lepsza - oferuje więcej) i lepiej dostosowane menu itemów do pada. Jakoś szczególnie to z 'jedynki' mi nie przeszkadzało, jednak zastosowane w 'dwójce' bije na głowę poprzednika.

Opublikowano

Ja osobiscie bardzo polecam Mushroom Wars. Godzinny trial bardzo mocno mnie wciagnal w ta gre. Jest niesamowita i na dobre Local Multi tez sie nadaje :)