Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Co-op Online w nowej Larze zadziała dopiero podczas jej premiery na psstore:

http://www.joystiq.c...e-online-co-op/

Posiadacze X360 będą musieli czekać na nas cały miesiąc, heh :P.

Edit:

Data premiery nowej Lary 28 wrzesień.

Crystal Dynamics zapowiedziało już 5 rożnych DLC.

Pierwsze 3 będą zawierały nowe puzzle i miejscówki do odkrycia, a ostatnie 2 nowe grywalne postacie.

http://www.joystiq.com/2010/08/06/lara-croft-and-the-guardian-of-light-plunders-ps3-steam-on-sep/

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 472,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Demko Scott Pilgrim Vs. The World jest świetne. Pewnie kupię. Co-op, fajna oprawa i muzyka w stylu retro, niezły system walki, humor. Poczekam tylko na recenzje, boję się gra może być krótka i monotonna.

Opublikowano

narazie pograłem godzine i ogarnąłem 2 levele - ukryte plansze są smiechowe, malunki na scianach i itemy nawiązujące do innych gier, ciekawy system walki, nowe ciosy, wymagający bossowie, muza, grafika - no wszystko jest mega.

za 36 zł to nie ma co się dwa razy zastanawiać ;]

Opublikowano

Już posiadam. Gra świetna, nawiązująca ostro do retro scrollowanych młócek :) Gra jest wymagająca. Na drodze do miłości, której poszukuje bohater ( gania za dziewczyną ) stanie zwykłe mięsko armatnie jak i ciekawie zaprojektowani bossowie, którzy mogą poddać umiejętności gracza próbie. Podobają mi się także elementy rodem z RPG - sklepik czy możliwość upgrade'owania postaci. Do tego dochodzi bardzo dobra muzyka i klimatyczna muzyka oraz niezły klimat. No i należy wspomnieć o humorze i wielu nawiązaniach do innych produkcji.

Reasumując, nic tylko brać, bo cena atrakcyjna.

Gra nakręciła mnie mocno na film, który jednak w Polsce do kin wchodzi dopiero w listopadzie, czyli niemal 3 miesiące od światowej premiery. Powodem tego jest wydanie komiksu właśnie w tym okresie. Jak zwykle dystrybutorzy się nie popisali i w listopadzie dostępne już będzie DVD i Blue Ray z filmem.

Opublikowano

Co do scotta - w skrócie opisanie tego "Kunio" tej generacji nie będzie kłamstwem (dla czopów co nie ogarniają - Kunio to bohater serii gier popularnej swojego - nes - czasu głównie za sprawą No nekketsu soccer aka Goal3, czy Downtown Nekketsu Monogatar aka River City Ransom - i wielu innych) . bo na dobrą sprawę SP jest klonem gier z KK - mechanika gry, sklepiki z jedzeniem i statsami(nawet ich wygląd jest taki sam :D) i klimat.

smiechowe tytuły są w sklepikach jak np. "Speedy The Porcupine" czy "Never-Ending Fantasy" :D

Opublikowano

Jest w tym multi online czy tylko da sie grac na przy jednej konsoli? ;>

Tylko przy jednej konsoli do 4 graczy ;]

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi, to recenzja również pod tym adresem. Oczywiście, jest i video.

Różnicą w wersji PS3 będzie instantowo wprowadzony tryb kooperacji online. W czasie premiery na PSN maszyna Microsoft'u dostanie stosowną łatkę.

Opublikowano

Różnicą w wersji PS3 będzie instantowo wprowadzony tryb kooperacji online. W czasie premiery na PSN maszyna Microsoft'u dostanie stosowną łatkę.

Jakbyś spojrzał parę postów wyżej to byś zauważył, że już o tym pisałem ;)

Opublikowano

Hydrophobia - Walkthrough

http://www.youtube.com/watch?v=4HYppmgKbL8&playnext=1&videos=D10Qf0NDuDc&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-3-HM

Nowe screeny:

http://www.vg247.com...ater-mechanics/

Gierka jest czasowym exclusivem na XLA, ale już potwierdzono, że trafi także na PSS ;]

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Scott Pilgrim Vs. The World gdzie się w tej grze serwuje przeszłem 1 level myślałem że mi za sejwowało a tu zonk

Opublikowano

Po półtora roku od zapowiedzi, CASTLE CRASHERS w końcu wyląduje na PSN! A będzie to 31 sierpnia!

http://devblog.thebehemoth.com/?p=3002

Niestety, jest to data dla USA, Kanady i Meksyku. Miejmy nadzieję, że Europa dostanie tylko dzień później.

P.S. Cena to 15$.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Scott Pilgrim Vs. The World gdzie się w tej grze serwuje przeszłem 1 level myślałem że mi za sejwowało a tu zonk

Po twoim poście aż bałem się gre wyłączać is zukałem opcji save :D A poprostu dalem quit game i potem weszłem i było zasejwowane. Może inną postacią gre włączyłeś?

Opublikowano

Za tydzień na europejskim PSN Alien Breed Impact

W produkcji jest drugi i trzeci epizod, zapewne też trafią na PSN.

Opublikowano

Za tydzień na europejskim PSN Alien Breed Impact

W produkcji jest drugi i trzeci epizod, zapewne też trafią na PSN.

Czyli podczas tej samej aktualizacji dostaniemy Alien Breed i Shank, a tydzień później Castle Crasher, ale tylko na US PSS, a z tego co wiem już nie można kupować na US PSS (zmieniło się coś?).