stabik 3 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 (edytowane) Co w tym edenie niby tak fajnego jest? Tak samo jak nie rozumiem chęci grania we flow. Przecież to, space impacto podobne były ambitniejszymi grami dającymi więcej fanu Edytowane 31 lipca 2008 przez stabik Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Ja nie żałuje wydanej kasy, gra się przyjemnie, lekko, czuć ten motyw abstrakcyjności. Ogólnie gry na PSS są dziwne xD, co nie znaczy, że złe. Jak widać, nie każdemu przypadną do gustu ' [pewnie za mało 'szczelania'] xD Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Quest for Booty - znamy datę premiery! http://www.ps3site.pl/quest-for-booty-znamy-date-premiery/ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 21 sierpnia, sweet. W te wakacje gierki PSN przeżywają złoty okres. Był by platynowy, gdyby nie przesuniecie premiery WipEout HD. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 raczej US store przezywa zloty okres, nova strike, 1942 i pare innych gierek w ktore chcę zagrac, pewnie w EU store pojawi sie w 2010 roku. konto us zalozylem tylko po to zeby sciagac dema i nie zapisalem hasla, na takim koncie raczej gierek kupowac nie bede nie wspominajac ze nie wiem jak placic na us store pier$*^#@ podzialy, sklep powinien byc jeden w roznych jezykach, nie rozumiem tego. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 raczej US store przezywa zloty okres, nova strike, 1942 i pare innych gierek w ktore chcę zagrac, pewnie w EU store pojawi sie w 2010 roku. konto us zalozylem tylko po to zeby sciagac dema i nie zapisalem hasla, na takim koncie raczej gierek kupowac nie bede nie wspominajac ze nie wiem jak placic na us store pier$*^#@ podzialy, sklep powinien byc jeden w roznych jezykach, nie rozumiem tego. Także się zastanawiam po co są jakieś dziwne podziały i czemu polski ps store jest takim śmietnikiem, w USA wszystko jest ładnie ułożone, podzielone na kategorie, addony do gier pudełkowych, ściągalnych, wszystko ma swoją kategorię i błyskawicznie można znaleźć co trzeba. Ceny również są bardzo piękne, jak widzę taki "summer sale" i Pain za 4,99$, a potem wchodzę do polskiego sklepu i widzę 30 złotych cenę to ja dziękuję.Wchodząc do sklepu w USA czuję także przepych towaru i bogactwo. Zresztą ja kupuję tylko z US Store ze względu na ceny, które zawsze tam będą korzystniejsze. W US Store płaci się tak samo jak w polskim ps store jak i każdym innym. PS. Ja także założyłem konto na US by demka ściągać xD, ale te ceny są piękne i wiem, że będę kupować tylko tam. Tobie także polecam jak i wszystkim innym. Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Czy wiadomo kiedy gry z PSN (nowy Ratchet i Siren) pojawią się na płytach BR? Interesują mnie te gry, a 9 GB na Siren i kolejne kilka GB na Ratchet to mi szkoda trochę miejsca na dysku. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Siren ma się pojewić chyba we wrześniu. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Ratchet raczej na 90% zostanie tylko na wersji dla PS Store-jest po prostu za małą grą jak na koszty wypuszczenia na płycie-szacowany czas rozgrywki to ok 3-4h.Choć z drugiej strony jak się dobrze sprzeda i będzie zainteresowanie to na 100% będzie na płycie. BTW dziwi mnie,że taki killer jak Wipeout HD,który szykuje się na najbardziej rozbudowaną grę na PS Store jest zapowiedziany jako PS Network exclusive-choć pewnie to się zmieni bo ta seria to jedna z legend PSX i ma wielu fanów Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Trochę o Flower http://www.ps3site.pl/flower/ Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 The Last Guy - kilka słów od “twórców” gry http://www.ps3site.pl/the-last-guy-kilka-s...od-tworcow-gry/ prawie się popłakałem Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Ratchet raczej na 90% zostanie tylko na wersji dla PS Store-jest po prostu za małą grą jak na koszty wypuszczenia na płycie-szacowany czas rozgrywki to ok 3-4h.Choć z drugiej strony jak się dobrze sprzeda i będzie zainteresowanie to na 100% będzie na płycie. BTW dziwi mnie,że taki killer jak Wipeout HD,który szykuje się na najbardziej rozbudowaną grę na PS Store jest zapowiedziany jako PS Network exclusive-choć pewnie to się zmieni bo ta seria to jedna z legend PSX i ma wielu fanów Quest for Booty w Europie wyjdzie na płycie Blu-Ray. Nie wiadomo tylko czy w tym samym czasie co trafi do PS Store. Źródło: http://polygamia.pl/ratchet-clank-quest-fo...wniez-na-plycie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 The Last Guy - kilka słów od “twórców” gry http://www.ps3site.pl/the-last-guy-kilka-s...od-tworcow-gry/ prawie się popłakałem Stare. Jeszcze przed E3 2008 można było looknąć na ten filmik. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) nie wspominajac, ze owszem zabawne to jest i pomysl niezly, ale zeby plakac ze smiechu... _-_ btw. kupilem eden wczoraj... crapiasta i irytujaca gierka. Moglem demo najpierw sprawdzic. Bardziej mi się podoba N+ na x360. Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Zeratul Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 W końcu założyłem odpowiednie konto na usstore i kupiłem gry na które czekałem. Novastrike - pozytywne zaskoczenie, spodziewałem się totalnego crapu po przeczytaniu kilku recenzji, a gra okazała się dosyć grywalna. Od samego obrazka w menu wyboru gier, poprzez muzykę w menu gry i grę właściwą czuje się fajny, stary styl. Po paru podejściach stwierdziłem że gra jest trudna nawet na najłatwiejszym poziomie - dostaję lanie już na 2 etapie. 1942 - jak i inne gry capcom/backbone to podrasowany stary hit. Lepsza grafika, muzyka, dynamika... ale grywalność taka sama, co jak dla mnie jest dużym minusem bo 20 lat temu może fajnie się w to grało, ale teraz przydałyby się znaczne usprawnienia w grywalności. Super Stardust jest jak dotąd niedoścignionym wzorem tego, jak powinny wyglądać odświeżone gry. Kto grał w Super Stardusta na Amidze 1200 ten wie o czym mówię Mój ranking gier PSN: 1. Pixeljunk Monsters 2. Super Stardust 3. Novastrike/1942 4. Wszystkie pozostałe Jakie macie osiągnięcia w Pixeljunk Monsters? Na podstawowej wyspie ogólnie jestem na miejscu 236, a nie zrobiłem jeszcze jednego etapu na hard. Najlepszy wynik to 72 miejsce na etapie Easy 1. Nie wiem jakim cudem ludzie wyciskają z tego etapu jeszcze 600 punktów więcej Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 nie wspominajac, ze owszem zabawne to jest i pomysl niezly, ale zeby plakac ze smiechu... _-_ btw. kupilem eden wczoraj... crapiasta i irytujaca gierka. Moglem demo najpierw sprawdzic. Bardziej mi się podoba N+ na x360. Mi sie eden podoba grafika klimatyczna doskonale dopasowana muzyka.Co do tego ze irytujaca to sie zgodze nie ma to jak spasc z samej gory na sam dol najprosciej mowiac:) no i troche trofeow mozna wyrwac. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 nie wspominajac, ze owszem zabawne to jest i pomysl niezly, ale zeby plakac ze smiechu... _-_ btw. kupilem eden wczoraj... crapiasta i irytujaca gierka. Moglem demo najpierw sprawdzic. Bardziej mi się podoba N+ na x360. Mi sie eden podoba grafika klimatyczna doskonale dopasowana muzyka.Co do tego ze irytujaca to sie zgodze nie ma to jak spasc z samej gory na sam dol najprosciej mowiac:) no i troche trofeow mozna wyrwac. Trofea w tej grze wyrwac ciezko, i znacznie ich mniej niz w przypadku Uncharted... trophy whores teraz graja tylko w uncharted az do zdobycia calaka Choc eden daje chyba wieksza frajde, bo trofea sa naprawde wymagajace. Zeratul - daj tej gierce jeszcze jedna szanse albo dwie - mi za pierwszym razem tez sie nie podobala (glownie dlatego ze nie do konca wiedzialem o co chodzi), ale jak sie wkrecilem to gra jest genialna. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars http://www.ps3site.pl/supersonic-acrobatic...-zapowiedziane/ Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Pain - recenzja http://www.ps3site.pl/pain-recenzja/ Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Quest for Booty na UE PSS będzie ważył więcej. http://www.ps3site.pl/dzis-premiera-quest-for-booty/ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Panowie juz po updacie........... i co moge powiedziec nt Force Unleasched ?....... NIC bo nie dane nam zagrac w niego teraz, grrrr !!! (......chcialem to napisac w temacie z gra, ale jak juz tu jest to trudno O_O), czekamy na USA. Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Michal_gti 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Jak to jest że gra w Europie kosztuje 10 euro a u nas w Polsce na PSS 55zł? Kto ustala te ceny? Czy nie wie że Euro stoi po 3.3? Złodzieje... Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Kurde bo tak nas traktuje, po prostu paranoja. Zamiast mieć taniej, powiedzmy, że po kursie byłoby 33zł to za 29zł przedawac czy tam 29,99zł to taką wioche (pipi)ają. Szkoda słów na taką politykę. Cytuj
Michal_gti 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 To już nawet żeby policzyli euro po 3,5 albo 4 ale nie 5,5! To nie jest kraj trzeciego świata... Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Może napiszemy jakiś mail do Sony Computer Entertainment Europe w tej sprawie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi