Opublikowano 17 listopada 201014 l bylem, nawet na internecie znalazlem piosenke ale za nic kobieta niechce mnie puscic Mam problem z DeathSpank 2, wie jak brzmi piosenka urodzinowa? U mnie za nic w świecie żadna niechce działać Nie pamietam jak brzmi, byles u tej laski co sprzedaje Taco?Musi dzialac, a jak nie, to jakis bug, ja mam chyba taki z ostatnim questem i nie moge ukonczyc gry;D
Opublikowano 17 listopada 201014 l Funky Lab Rat - Trailer Gierka będzie też wspierać Ps Move Edytowane 17 listopada 201014 l przez sprite
Opublikowano 18 listopada 201014 l Ciekawe. Ten zwierzyniec, również niczego sobie. Miałbym 4ro letnia siostrę, zapewne bym kupił. Ogólnie, wyczekuje DN. Dobrze jakby ukazało się dodatkowo coś równie wybornego.
Opublikowano 18 listopada 201014 l Spelunker HD na PSN! http://www.ppe.pl/news-3936-Spelunker_HD_nadciaga_na_PSN!.html Ja łykam tą gierkę dla samego co-opa
Opublikowano 19 listopada 201014 l http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/11/18/costume-quest-expands-into-winter.aspx zimowe dlc do Costume Quest Ale ekstra ;p.
Opublikowano 19 listopada 201014 l Intro z Under Siege: http://www.ppe.pl/news-3961-Obejrzyjcie_intro_Under_Siege.html
Opublikowano 19 listopada 201014 l No i kupiłem Castle Crashers. Napiszę tak - rewelacja. I to pod każdym względem. Świetna zabawa w doborowej oprawie A/V. Dodatkowo (ogromny bonus) szalenie uniwersalna - podoba się nawet kobietom.
Opublikowano 20 listopada 201014 l No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam.
Opublikowano 20 listopada 201014 l No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A jak się spodoba i żonie i dziewczynie to ma +2 do oceny? Ale fakt, CC podoba sie kobietom;)
Opublikowano 20 listopada 201014 l A jak się spodoba i żonie i dziewczynie to ma +2 do oceny? Wątpię byś miał czas na granie mając żonę i dziewczynę ;]
Opublikowano 20 listopada 201014 l Castle Crashers - po demie spodziewałem się, że będzie dłuższa i bardziej rozbudowana. Ilość broni i animal orbs dawała do myślenia... niestety gra jest dosyć krótka, a wszystkie te bronie i orbs raczej bezużyteczne. Mimo to jest bardzo fajna i pewnie dużo zyskuje w coopie. Schemat mapa i upgrade postaci podobne jak w Scott Pilgrim, jednak tutaj bardziej mi się podobało bo po przejściu gry nie miałem nawet w połowie dopalonej postaci. Gdyby nie cena, pewnie bym się nie czepiał...
Opublikowano 20 listopada 201014 l No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co...
Opublikowano 21 listopada 201014 l No to już mamy potwierdzenie. Dragon's Lair pojawi się na PSN 23 listopada http://www.joystiq.com/2010/11/20/dragons-lair-opens-its-doors-november-23-on-psn-for-10/
Opublikowano 22 listopada 201014 l Pierwsza część Tekkena niedługo na PSN: http://www.ppe.pl/news-3999-Pierwszy_Tekken_juz_niebawem_na_PS3_i_PSP.html
Opublikowano 22 listopada 201014 l No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... @przegraj: uderz w Castle Crashers i Trine, moja lubi jeszcze ZenPinball
Opublikowano 22 listopada 201014 l Już jest co-op online w Lara Croft and The Guardian of Light ! Już można pobierać patch (1.01, 30MB). Niestety na razie nic nie wiadomo, czy również my w ramach rekompensaty dostaniemy darmowe DLC (All the Trappings), jak xboxowcy.
Opublikowano 22 listopada 201014 l Już jest co-op online w Lara Croft and The Guardian of Light ! Już można pobierać patch (1.01, 30MB). Niestety na razie nic nie wiadomo, czy również my w ramach rekompensaty dostaniemy darmowe DLC (All the Trappings), jak xboxowcy. Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee news. ZAJE.BIŚCIE ;]. "Zaraz kupuję" - ktoś chętny na co-opa?
Opublikowano 22 listopada 201014 l Już jest co-op online w Lara Croft and The Guardian of Light ! Już można pobierać patch (1.01, 30MB). Niestety na razie nic nie wiadomo, czy również my w ramach rekompensaty dostaniemy darmowe DLC (All the Trappings), jak xboxowcy. No w końcuuuu. Świetna wiadomość. Do tej pory od zakupu nie odpalałem nowej Lary właśnie ze względu na brak co-opa Online. Teraz się już wszystko zmieni
Opublikowano 23 listopada 201014 l No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... @przegraj: uderz w Castle Crashers i Trine, moja lubi jeszcze ZenPinball Podpisuję się po tytułami Waldusia i dorzucam gierki które spodobały się mojej drugiej połówce: Z żoną zagrywaliśmy się do upadłego w Super Puzzle Fighter 2 turbo - genialne układanie kryształków, genialny tryb VS (w online niestety ciężko kogoś dorwać), wymagający singiel, 3 zupełnie różne i naprawdę pomyslowe tryby gry (inne zasady), gromada postaci do wyboru różniących się schematem spadania klocków ( wbrew pozorom jest to kluczowy element decydujący o taktyce układania kryształków) Age Of Booty - do 4 graczy na jednej konsoli, zdobywamy miasta, "apgrejdujemy" statki i fortyfikacje miasteczek, fajna szybka gra najlepiej w 3 lub 4 graczy hehe PixelJunk Shooter - klimatyczna, stawiająca na współpracę strzelanka, przejść nie aż tak trudno ale aby wymasterować trzeba się pomęczyć Elefunk - tak się żonce spodobał, że cały niedzielny poranek spędziliśmy na ukończenie tej gry oparta na fizyce zabawa w konstruktora mostów (różne materiały - różna wytrzymałość etc.) po których puszczamy słonia by przetestował wytrzymałość naszej budowli. Lekka, miła dla oka i gra logiczna, w sam raz na niedzielny poranek hehe No i na koniec klasyka czyli Flower i Flow. Must have dla tych którzy jeszcze w to nie grali !
Opublikowano 23 listopada 201014 l No tak, gra która spodobała się żonie lub dziewczynie zawsze ma +1 do oceny ;] Wiem bo sam to przerabiam. A właśnie,jakie według Waszego doświadczenia gry podobają się żonom,kochankom,siostrom i matkom?Moja uwielbia Pixel Junk i Wormsy i truje mi żebym coś nowego jej kupił,a nie mam pojęcia co... @przegraj: uderz w Castle Crashers i Trine, moja lubi jeszcze ZenPinball Podpisuję się po tytułami Waldusia i dorzucam gierki które spodobały się mojej drugiej połówce: Z żoną zagrywaliśmy się do upadłego w Super Puzzle Fighter 2 turbo - genialne układanie kryształków, genialny tryb VS (w online niestety ciężko kogoś dorwać), wymagający singiel, 3 zupełnie różne i naprawdę pomyslowe tryby gry (inne zasady), gromada postaci do wyboru różniących się schematem spadania klocków ( wbrew pozorom jest to kluczowy element decydujący o taktyce układania kryształków) Age Of Booty - do 4 graczy na jednej konsoli, zdobywamy miasta, "apgrejdujemy" statki i fortyfikacje miasteczek, fajna szybka gra najlepiej w 3 lub 4 graczy hehe PixelJunk Shooter - klimatyczna, stawiająca na współpracę strzelanka, przejść nie aż tak trudno ale aby wymasterować trzeba się pomęczyć Elefunk - tak się żonce spodobał, że cały niedzielny poranek spędziliśmy na ukończenie tej gry oparta na fizyce zabawa w konstruktora mostów (różne materiały - różna wytrzymałość etc.) po których puszczamy słonia by przetestował wytrzymałość naszej budowli. Lekka, miła dla oka i gra logiczna, w sam raz na niedzielny poranek hehe No i na koniec klasyka czyli Flower i Flow. Must have dla tych którzy jeszcze w to nie grali ! a na koniec dodam jeszcze nieśmiertelne u nas Mushroom Wars - taka mini taktyczna gierka i zdobywaniu grzybów. proste bardzo controlsy i stos dobrej zabawy w dwójkę
Opublikowano 23 listopada 201014 l Nowa gra studia Double Fine - Stacking http://www.vg247.com/2010/11/23/stacking-announced-as-new-double-fine-game/
Opublikowano 23 listopada 201014 l Widać, że oryginalne, ciekawe pomysły nie opuszczają Double Fine. Po Costume Quest przyszedł czas na Stacking - przygodówkę,w której głównymi bohaterami będą matrioszki (w DF faktycznie pracują świry, w sensie pozytywnym ). http://www.youtube.com/watch?v=YsrAIe2xWp więcej szczegółów na IGN
Opublikowano 24 listopada 201014 l Pierwse foty z Powrotu do Przyszłości: http://www.ppe.pl/news-4046-Powrot_do_Przyszlosci_na_pierwszych_fotkach.html
Opublikowano 25 listopada 201014 l Mam pytanie w poprzednim PSX-ie pisali, że na psstore jest/można kupić Castlevania: Symphony of the Night. Na polskim store też? Jeżeli tak to gdzie niby bo szukałem w przeglądarce i nie znalazło mi. edit: Eeeeeeeeeeeeeee, dzięki. Edytowane 25 listopada 201014 l przez SłupekPL