Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponoc jeden z najlepszych na psxa, ale mnie odtracil. poczatek spoko, ale motyw z mechami dla mnie padaka. zaliczylem wszystkie najpopularniejsze i najlepsze rpgi oprocz wlasnie xeno i vagranta.

Opublikowano

Interesujący ten Swarm, zaiste.

ponoc jeden z najlepszych na psxa, ale mnie odtracil. poczatek spoko, ale motyw z mechami dla mnie padaka. zaliczylem wszystkie najpopularniejsze i najlepsze rpgi oprocz wlasnie xeno i vagranta.

Ominąłeś zatem istne tuzy gatunkowe. Wg mnie, nie warto teraz ich odgrzewać. Co innego Suikoden 2, co innego VS/X.

Opublikowano

no właśnie - nareszcie coś naprawdę ciekawego na psn... jak to napisali na IGN "It's a mix of third-person action, strategic planning and tower defense" w dodatku fajnie wygląda... szkoda tylko, że data wydania nieznana...

Opublikowano

Polecam Flight Control HD (18 zł). Po raz kolejny potwierdza się, że proste patenty są najlepsze. W grze sterujemy ruchem samolotów i helikopterów wyznaczając trasy na przypisane im miejsca lądowania tak aby nie doszło do żadnej kolizji. To czysty arcade, który wciąga.

Opublikowano

Czy ten rimejk Prince of Persia Classic na psstore fajny jest? Opłaca się go kupić, są trofea?

I z innej beczki czy można jakoś ustawić żeby klasyki z PSX-a były na full ekranie. To znaczy wiem, że podczas grania po naciśnięciu ps button pojawiają się opcje i właśnie między innymi ustawienia ekranu. Tam zaznaczam żeby obraz był rozciągnięty-na cały ekran (czy jakoś tak) ale i tak nie jest to cały ekran. Po bokach, u góry i na dole mam czarne paski jakieś 3-5 cm. ;] to normalne?

Opublikowano

Nie ma pucharków. Co do reszty to nie wypowiadam się bo nie chciało mi się w tą grę grać...

Opublikowano

Ja tak samo - kupiłem PoP classic, ale grać już mi się nie chciało... raczej dla miłośników starej wersji. Ładniejsza grafika, ale animacja już niekoniecznie - zwłaszcza skok w biegu wygląda jakoś dziwnie.

a co do pasków w grach z psx - to chyba normalne, w jednych są w innych nie ma... dla przykładu syphon filter mam bez czarnych pasków, a theme hospital z paskami..