Kris77 434 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) Mam to samo co Emet - cena będzie bliższa 100 zł niż 50 zł, więc wolę ściągnąć na dysk. Czy gra z PSN czy na płycie - gra się tak samo SUPER. W wersji z PL sklepu nie ma problemów z synchronizacją dźwięku i napisów. Edytowane 25 sierpnia 2008 przez Kris77 Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 w uk bluray ma kosztowac 10 funtow, wiec okolo 40 zl - gdzie tam do 100 Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Jeśli cena to rzeczywiście będzie 10 funtów to jednak wciągne wersję BD Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Jeśli cena to rzeczywiście będzie 10 funtów to jednak wciągne wersję BD w uk to potwierdzone oficjalnie, ciekawy jestem ile bedzie w Polsce. Cytuj
Katana 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 W Polsce nie będzie i tyle Pewnie będzie minimum 60ZŁ w PL Cytuj
.... 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 W Polsce nie będzie i tyle Pewnie będzie minimum 60ZŁ w PL 60zl mi odpowiada a jak krzykna sobie 100 to na allegro pewnie pojawia sie egzemplarze po 80-70 moze 60 Cytuj
adaroth 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Jeśli ktoś ma zamiar ją kupić z PL Store za 55zł ,a nie zaliczył ToD to zdecydowanie odradzam!!ToD nie dość ,że lepszy to spokojnie starcza na 20h gry F*** za późno już kończy mi się sciagać z PL Store, a ToD kupuje od 2 tygodni i jak zobaczyłem nową wersje na PSN to stwierdzilem że jednak nie będe kupował poprzedniej. A tu taki zonk gra na 4 h. Hmm mam nadzieję że będą to na prawdę dobre 4 h. Dont worry to będą naprawdę dobre 4h w Twoim growym życiu.Jednakże mając do wyboru QfB za 55zł ,a ToD do kupienia za 80zł wybór jest oczywisty.ToD jest większy,ma tonę sekretów,masę planet i broni,etapy strzelankowe w kosmosie,skill pointy do robienia(szkoda,że nie połączone z Trophy) itp.Ja za mojego QfB płaciłem 30zł(US Store) i jako,że ToD swojego czasu wymasterowałem na 99%,dwókrotne przejście gry,pakowanie broni itp-na bank ok 50h spędzone z grą(brakowało tylko skilla w którym każdy typ przeciwnika musiał tańczyć-kto grał ten wie o co chodzi ) więc byłem spragniony nowych przygód Ratcheta-są dobre ale zdecydowanie za krótkie i za mało rozbudowane Sciagłem i grałem - jeszcze nie skończyłem bo jak juz mi się browar skończył to ja byłem skończony Gra jest na prawde dobra, chyba skuszę się jeszcze na pierwszą część na PS3. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) Nie CHYBA się skuszę,a NA PEWNO się skuszę Adaroth ToD to najlepszy platfoformer tej generacji jak do tej pory i jeśli podoba Ci się QfB to będziesz wręcz zachwycony ToD - więcej planet,sekretów,zadań,większe plansze,więcej broni,więcej godzin zabawy,etapy w kosmosie i mimo wszystko o wiele ładniejszy design plansz(w QfB jedynie ta kolorowa plansza z wiatrakami mi się podobała). QfB jest dobry,ba jest świetny ale to tak naprawdę króciutki mission pack do ToD Edytowane 25 sierpnia 2008 przez Ficuś Cytuj
.... 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Nie CHYBA się skuszę,a NA PEWNO się skuszę Adaroth ToD to najlepszy platfoformer tej generacji jak do tej pory i jeśli podoba Ci się QfB to będziesz wręcz zachwycony ToD - więcej planet,sekretów,zadań,większe plansze,więcej broni,więcej godzin zabawy,etapy w kosmosie i mimo wszystko o wiele ładniejszy design plansz(w QfB jedynie ta kolorowa plansza z wiatrakami mi się podobała). QfB jest dobry,ba jest świetny ale to tak naprawdę króciutki mission pack do ToD naprawde nie zlosliwosc, ale ciekawosc mna kieruje: wymienilbys jakas konkurencje, ok? (chodzi mi o ps3 i x360) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) szczerze to brak jest poważnej konkurencji na PS3 i x360 bo w dobie szału na fps ten gatunek gier jest zapomniany.X360 ma w sumie tylko Kameo i w przyszłości dostanie Banjo Kazooi.Na ps3 w gruncie rzeczy prócz Ratcheta nie ma nic podobnego,oczywiście w kolejce czeka nowy Jak and Dexter.No i pamiętajmy,że ten gatunek jako taki już nie istnieje-tak naprawdę każda z tych gier to hybrydy różnych gatunków. Mimo wszystko nawet gdyby była konkurencja to duże prawdopodobieństwo ,że ToD i tak by wyszedł z niej zwycięsko-to zdecydowanie najlepsza część tej sagi i ma jedną jedyną wadę-że to tak naprawdę dalej identyczny schemat rozgrywki jak w ratchetach z PS2(dosłownie kalka) podany w oprawie rodem z bajer z Pixara Edytowane 25 sierpnia 2008 przez Ficuś Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 A jaka jest sensowna konkurencja w platformerach na tą generację? Praktycznie żadna. Cytuj
.... 2 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 no wlasnie troche dziwne to bylo jak przeczytalem "najlepszy platfoformer tej generacji" i nie moglem sobie zadnego innego oprocz mario przypomniec (o kameo zapomnialem) btw. zawsze razi mnie tez napis najwiekszy w Polsce magazyn o konsolach biorac pod uwage, ze sa tylko dwa w Polsce koniec ot Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Red Baron Arcade na PSN Cytuj
diolek 43 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 wie ktos kiedy dokladnie ma wyjsc unas quest for booty na plycie? jak dobrze kojarze to cos kolo 12 wrzesnia... ale niejeestem pewien Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Reka Last Guy: http://ps3.ign.com/articles/905/905778p1.html Wysoko, jedna z najlepszych gier na PSN. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 no demko niczego sobie, tylko nie rozumiem aż tak wysokiej oceny dla tego tytułu. Ot pewna wariacja węza z komórek. Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 ktos wie kiedy pelna wersja 1942 bedzie na polskim PSStore dostepna? Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) The Last Guy (demo) - nie nazwałbym tego wariacją węża. Jedyne podobieństwa to widok z lotu ptaka i wydłużający się korowód ludzi. W przypadku The Last Guy jest to logiczne bo w rzeczywistości im więcej ludzi biegnie po ulicy tym korowód jest dłuższy. Żadne zasady z węża tu nie istnieją, można biegać w dowolnym kierunku, zetknięcie ze ścianą nie zabija, również "ogon" nie jest zabójczy. W demo grało się przyjemnie, na pewno kupię pełną wersję. Czy gra jest warta oceny 9/10? Nie wydaje mi się, ale ocenię to po zagraniu w pełną wersję. Bionic Commando Rearmed (demo) - dobra gierka, najbardziej przypomina mi Lethal Weapon z Amigi500. Ma fajny klimat w starym stylu. Też łykam. Edytowane 30 sierpnia 2008 przez xylaz Cytuj
Burth 2 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Właśnie kupiłem The Last Guy, jestem po godzinnej sesyjce. Gorąco polecam, chyba najlepsza gra z pss ostatnich miesiecy. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Właśnie kupiłem The Last Guy, jestem po godzinnej sesyjce. Gorąco polecam, chyba najlepsza gra z pss ostatnich miesiecy. Zgadza się, swietna gierka, a sama muzyka w tej grze rządzi! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Yokohama w LG to jakiś koszmar. Łapię ~1000 ludzi i przechodzę przez most. A właściwie próbuję przez niego przejść. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Lumines na PSN (premiera 15 października 2008) http://www.1up.com/do/gameOverview?cId=3169073 Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Ściągnąłem damo The Last Guy'a. Gra wydaje się ciekawa, ale niestety u mnie na TV CRT 21 cali praktycznie nic nie widać Rozumiem, że nie da się na to nic poradzić? I bynajmniej nie mówię o zakupie nowego telewizora Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 W LG nawet na HDTV nie ma co się rozwalać na kanapie, tylko lepiej podejść bliżej telewizora. A w przypadku CRT, kosmos o_O Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 (edytowane) a kiedy nowe levele do last guy'a ?? bo stare wykatalem juz na maxa:). nie spodziewalem sie ze tak mnie ta giera wciagnie:) Edytowane 19 września 2008 przez CELL7777 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi