Opublikowano 23 października 201113 l To zdecydowanie bug. W tabeli wyników w ogóle nie mam żądnych wyników swoich pozapisywanych. A czytałem na zagranicznych forach, że ludzie maja podobne problemy i czekają na patch.
Opublikowano 23 października 201113 l Sprawdzę u siebie czy mam wyniki przy wyborze i dam znać. Patch by się przydał bo nie chce zaczynać od nowa i znowu stracić ulepszeń dla jakiejś postaci.
Opublikowano 23 października 201113 l Dziwne, mi dziala normalnie, wszystko sie zapisuje. EDIT: wroooooc, jestem slepy. mi tez nie wyswietlaja sie high scores. Fuck ;/ Edytowane 23 października 201113 l przez SimonK
Opublikowano 23 października 201113 l ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli?
Opublikowano 25 października 201113 l ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli? Once I Was Lost (Kurti Files Remix) z Rocketbirds Soundtrack od New World Revolution
Opublikowano 25 października 201113 l Powiedzcie będzie do kupienia BF3 na PSN? Na 99% nie. Może za jakiś czasu (kilka miesięcy) rzucą, ale teraz na pewno nie.
Opublikowano 25 października 201113 l Dziwne, mi dziala normalnie, wszystko sie zapisuje. EDIT: wroooooc, jestem slepy. mi tez nie wyswietlaja sie high scores. Fuck ;/ Sprawdzałem wczoraj i miałem HS przy każdej misji. Wasze wyniki mieszczą sie w Leaderbords ?
Opublikowano 25 października 201113 l Mi sie nadal nie zapisuje, mialem wyniki od ok do very good i tak czy siak nic
Opublikowano 26 października 201113 l Jak rozumiem gracie na normalu ? Przejdźcie jakąś misję na HC, wtedy nie powinno być problemu z wskoczeniem na listę i powinniście widzieć swoje highscore'y.
Opublikowano 26 października 201113 l Powiedzcie będzie do kupienia BF3 na PSN? Na 99% nie. Może za jakiś czasu (kilka miesięcy) rzucą, ale teraz na pewno nie. A jednak już w piątek BF3 będzie na psstore, za 239zł. http://blog.eu.playstation.com/2011/10/26/heads-up-game-store-update-26th-october-2011/
Opublikowano 26 października 201113 l Ja się pytam gdzie jest season pass do Uncharted 3? -_- Jakbyś czytał komentarze pod news'em, to byś wiedział : This is being looked into, we will be getting it in the EU but it will not be a pre-oder deal, thats all. Edytowane 26 października 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 26 października 201113 l ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli? Once I Was Lost (Kurti Files Remix) z Rocketbirds Soundtrack od New World Revolution thx m8. naqurviam!
Opublikowano 27 października 201113 l Widzieliscie promocje na Halloween? Ma ktos link do pelnej listy z promocjI? Tak nawiasem mowiac, chcialbym zeby God Hand juz wyszedl na EU PSN, gra byla mega miodna na PS2 :[ Edytowane 27 października 201113 l przez SimonK
Opublikowano 27 października 201113 l dwa pytanka 1. kiedy w koncu wyjdzie ta kolekcja starych mortal kombat? 2. nie wiadomo czy ten goldeneye reloaded ma byc w cyfrowej dystr.?
Opublikowano 27 października 201113 l Gral ktos juz w Pixel Junk: SideScroller? Mega miodna giera, powrot do starych dobrych shmupow, jak nie znasz levelu to ciezko, ale potem mega miod jak dobijasz high score Juz nie wspominajac o epickiej muzie i mozliwosci nagrywania swojego gameplayu. Epickie~! Edytowane 27 października 201113 l przez SimonK
Opublikowano 27 października 201113 l Premiera Trine 2 nastąpi w grudniu (a przynajmniej na steamie). Miejmy nadzieję, że na PSN również (albo i szybciej ). Co więcej steam daje możliwość wzięcia udziału w becie multiplayer (ciekawe czy na PS3 też będzie taka możliwość), jeśli się złoży pre-order (cena 13Euro, jakby co).
Opublikowano 1 listopada 201113 l Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie jak jest z zakupem piosenek do sing star-a. Dokładnie czy jest coś takiego jak z grami z psn, czyli czy po zakupie jest jakiś limit ile razu można je pobrać (w przypadku gier było to 3 razy o ile mnie pamięć nie myli)?
Opublikowano 1 listopada 201113 l Na gry nie ma limitu ilości pobrań. Edytowane 2 listopada 201113 l przez Kyo
Opublikowano 1 listopada 201113 l Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie jak jest z zakupem piosenek do sing star-a. Dokładnie czy jest coś takiego jak z grami z psn, czyli czy po zakupie jest jakiś limit ile razu można je pobrać (w przypadku gier było to 3 razy o ile mnie pamięć nie myli)? Zakupy z Singstore działają tylko na jednej konsoli. Jeżeli chcesz przenieść utwory na inną PS3, musisz zadzwonić do Sony - oni to załatwią.