Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

To zdecydowanie bug. W tabeli wyników w ogóle nie mam żądnych wyników swoich pozapisywanych. A czytałem na zagranicznych forach, że ludzie maja podobne problemy i czekają na patch.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Sprawdzę u siebie czy mam wyniki przy wyborze i dam znać. Patch by się przydał bo nie chce zaczynać od nowa i znowu stracić ulepszeń dla jakiejś postaci.

Opublikowano

Dziwne, mi dziala normalnie, wszystko sie zapisuje.

EDIT: wroooooc, jestem slepy. mi tez nie wyswietlaja sie high scores. Fuck ;/

Edytowane przez SimonK

Opublikowano

ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli?

Opublikowano

ktoś wie jaki nazywa się kawałek, który gra gdy najedziemy na Rocketbirds: Hardboiled Chicken w XMB konsoli?

Once I Was Lost (Kurti Files Remix) z Rocketbirds Soundtrack od New World Revolution

Opublikowano

Powiedzcie będzie do kupienia BF3 na PSN?

Na 99% nie. Może za jakiś czasu (kilka miesięcy) rzucą, ale teraz na pewno nie.

Opublikowano

Dziwne, mi dziala normalnie, wszystko sie zapisuje.

EDIT: wroooooc, jestem slepy. mi tez nie wyswietlaja sie high scores. Fuck ;/

Sprawdzałem wczoraj i miałem HS przy każdej misji. Wasze wyniki mieszczą sie w Leaderbords ?

Opublikowano

W Leaderboards nie mam w ogóle własnych wyników, pusta lista :/

Opublikowano

Mi sie nadal nie zapisuje, mialem wyniki od ok do very good i tak czy siak nic

Opublikowano

Jak rozumiem gracie na normalu ? Przejdźcie jakąś misję na HC, wtedy nie powinno być problemu z wskoczeniem na listę i powinniście widzieć swoje highscore'y.

Opublikowano

Ja się pytam gdzie jest season pass do Uncharted 3? -_-

Opublikowano

Ja się pytam gdzie jest season pass do Uncharted 3? -_-

Jakbyś czytał komentarze pod news'em, to byś wiedział ;) :

This is being looked into, we will be getting it in the EU but it will not be a pre-oder deal, thats all.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Once I Was Lost (Kurti Files Remix) z Rocketbirds Soundtrack od New World Revolution

thx m8. naqurviam!

Opublikowano

Widzieliscie promocje na Halloween? Ma ktos link do pelnej listy z promocjI?

Tak nawiasem mowiac, chcialbym zeby God Hand juz wyszedl na EU PSN, gra byla mega miodna na PS2 :[

Edytowane przez SimonK

Opublikowano

dwa pytanka

1. kiedy w koncu wyjdzie ta kolekcja starych mortal kombat?

2. nie wiadomo czy ten goldeneye reloaded ma byc w cyfrowej dystr.?

Opublikowano

Gral ktos juz w Pixel Junk: SideScroller? Mega miodna giera, powrot do starych dobrych shmupow, jak nie znasz levelu to ciezko, ale potem mega miod jak dobijasz high score :D

Juz nie wspominajac o epickiej muzie i mozliwosci nagrywania swojego gameplayu. Epickie~!

Edytowane przez SimonK

Opublikowano

Premiera Trine 2 nastąpi w grudniu (a przynajmniej na steamie). Miejmy nadzieję, że na PSN również (albo i szybciej ;) ). Co więcej steam daje możliwość wzięcia udziału w becie multiplayer (ciekawe czy na PS3 też będzie taka możliwość), jeśli się złoży pre-order (cena 13Euro, jakby co).

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie jak jest z zakupem piosenek do sing star-a. Dokładnie czy jest coś takiego jak z grami z psn, czyli czy po zakupie jest jakiś limit ile razu można je pobrać (w przypadku gier było to 3 razy o ile mnie pamięć nie myli)?

Opublikowano

Na gry nie ma limitu ilości pobrań.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie jak jest z zakupem piosenek do sing star-a. Dokładnie czy jest coś takiego jak z grami z psn, czyli czy po zakupie jest jakiś limit ile razu można je pobrać (w przypadku gier było to 3 razy o ile mnie pamięć nie myli)?

Zakupy z Singstore działają tylko na jednej konsoli. Jeżeli chcesz przenieść utwory na inną PS3, musisz zadzwonić do Sony - oni to załatwią.

Opublikowano

Polecam sprawdzic hydrophobie , fajna gierka, w plusie za darmo.