Kiler8888 0 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 pewnie wszyscy zainteresowaniu już to widzieli ale może ktoś przegapił: http://gry.wp.pl/filtr;14,0;x;igtv,777;core.html Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 3 nowe mapki=syf oraz malaria :] Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 3 nowe mapki=syf oraz malaria :] dobrze ze nie taki jak cod4 Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 zes korwa z tym wyjechal jak sliwka z kompotu Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 zes korwa z tym wyjechal jak sliwka z kompotu to był test, salwi zdał do adminow, ostatnie 3 posty do skasowania <- [Raptor]: Laskawie darujcie sobie wszelkie spamy lub puste posty, bo bedzie zaraz placz o warny. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 (edytowane) Rapti!!Zbanuj Flahe bo prowokuje!!! Pozatym flasia łyknij sobie pifko i przypomnij stare dobre czasy u maniaka .. Ale tak na serio nie lepiej było by już wydac na classica h1 niż na tak skopane mapki? Naprawde jak dla mnie jest to śmieszne ze 800pkt musisz wydać aby hamburgery mialy tylko radoche.. Edytowane 13 stycznia 2008 przez Salwador Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Rapti!!Zbanuj Flahe bo prowokuje!!! Pozatym flasia łyknij sobie pifko i przypomnij stare dobre czasy u maniaka .. Ale tak na serio nie lepiej było by już wydac na classica h1 niż na tak skopane mapki? Naprawde jak dla mnie jest to śmieszne ze 800pkt musisz wydać aby hamburgery mialy tylko radoche.. Ja wiem salwi spoko, bylem tylko ciekaw czy tez zaczniesz sie burzyć jak nie ktorzy ze cos zlego napisalem o cod 4 więc sie nie wkurzaj , oczywiscie ze wole pograc h1, Halo Combat Evolved ponad wszystko i ja dobrze pamietam czasy kiedy bylem u maniaka i mi ich brakuje aha i chociaz nie gralem na tych nowych mapach to cos czuje ze sa hujowe wiec nie dam 800pkt. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Cholera chyba sobie kupię map packa. Foundry przerobione na Chill Out. 3 Wersje Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 W szczegolnosci, ze po tym obrazku mozna stwierdzic, ze jest fajna. xD Cytuj
kowal_dc 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 No raczej... Podobno biczyz from bungie "pracuja" nad kolejnym DLC, znaczy kolejny map pack i nie bylo by w tym nic dziwnego (bo ze mapy beda lipne to raczej juz standard ) gdyby nie to ze niejaki Franek powiedzial: “But I can also guarantee that my all-time favorite ever Halo map will be included too..." Nie wiem jak wy... ale mysle ze chodzilo mu o Colossusa czy innego Containmenta Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 logiczne ze chiron, a jezeli jakims pedrylskim trafem nie, to sidewinder :spox: Cytuj
kowal_dc 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) logiczne ze chiron, a jezeli jakims pedrylskim trafem nie, to sidewinder :spox: Uzny jestes prorokiem http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...s&cid=13382 To teraz powiedz nam co bedzie w DLC na kolejne 2 lata? Edytowane 19 marca 2008 przez kowal_dc Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Bez komentarza ku....a. Zanosi sie, ze kolejne DLC poczekam, az bedzie za free. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 o czesc pawel dawno zemy co nie gadali. co slychac? zeby nie bylo ot i tak kupie nowe mapy Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 witam witam, w zasadzie to nic nie slychac, czil je. zeby nie bylo ot wiesc o sidewinderze ucieszyla mnie niezmiernie gdyz jest to zdecydowanie najlepsza mapa ze wszystkich halow, o nieskonczonych mozliwosciach taktycznych, idealnie zbalansowana i jednoczesnie roskorwiszczna poprzez swoj unikalny geometrycyzm, polecam. Cytuj
barth 70 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 no to Cię załamię Uzny, misiu kolorowy , skasowali twoje ulubione piwnice łączące obie bazy, ale będziesz mógł sobie pośmigać niesamowitą ilością pojazdów i nosić flagę w tę i wew tę do usranej śmierci (zadanej ci pewnie przez "idealnie celną" snajpe Zeratula ) Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 no to Cię załamię Uzny, misiu kolorowy , skasowali twoje ulubione piwnice łączące obie bazy, ale będziesz mógł sobie pośmigać niesamowitą ilością pojazdów i nosić flagę w tę i wew tę do usranej śmierci (zadanej ci pewnie przez "idealnie celną" snajpe Zeratula ) Barth po co gadałeś teraz już nikt nie kupi tych map:) Może będą jeszcze jakieś inne reamke map z poprzednich części. Kiedy mają być za darmo te stare mapy? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Może będą jeszcze jakieś inne reamke map z poprzednich części. Kiedy mają być za darmo te stare mapy? Want to buy Chill Out. Stare za darmo... z tego co pamietam, to cos przebakiwali 'wtedy, kiedy wyjda nowe'. Cytuj
barth 70 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Nie wiem czy wiecie, ale trzecia mapa w tym map packu będzie remake'iem jakiejś starej mapy, na której grało MLG (dokładne słowa Bungie), jest więc możliwość zobaczenia jakiegoś ulubieńca. Stare mapy będą darmowe na 99% 15 kwietnia. A pisałem, bo taka już moja rola - informować, nie ważne czy info to dobra, czy zła wiadomość. IMO następna paczka powinna zawierać same remake'i małych map (jako, że te dwie to w większości duże mapy to BTB), obstawiałbym(jeśli któraś z nich nie pojawi się w Legendary): 1. Chill Out 2. Battle/Beaver Creek 3. Midship a dlaczego tylko 3? Bo po tyle zawierają map packi Edytowane 20 marca 2008 przez barth Cytuj
nelson 4 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 ja bym chcial ivory i lockouta. a z jedynki chill outa Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 800 mp to za dużo jak za 3 mapy ale H W D Bungie, nowe mapy już kupie, niech starce xD Mam nadzieje ze będą lepsze od poprzedniego map packa Cytuj
barth 70 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 na Lockouta raczej bym nie liczył, dlatego, że jest już Guardian (hamburgery też robią sobie nadzieje), ale oczywiście moge sie mylić. Pchel, to nie Bungie powinieneś wkładać coś między poślady, tylko M$, to oni ustalają ceny. Heroic Map Pack będzie darmowy 25 marca! Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Legendary Map: Blackout Last week we revealed the second map from the Legendary Map pack (due April 15th), Avalanche. That map is a reimagination of Halo: Combat Evolved map Sidewinder. This week, we're showing the final map from the Legendary Map Pack, Blackout. As its name suggests, Blackout is a remake of the Halo 2 classic Lockout, a cold series of interconnected platforms and walkways. Where Avalanche was retuned, reworked and massaged into something both familiar and unfamiliar, Blackout is a remake in a pretty strict sense of the word. http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...s&cid=13413 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 to tera mamy dwa lockouty w ha czy... guardian i blackout... ale bandzi ziebalo sprawe... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi