barth 70 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 kur.wa, a tak zaprzeczali, ale dobrze, dobrze, im więcej dobrych map tym lepiej btw. to jest 100% konwersja, bez żadnych udziwnień Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 no to chyba mam nowa ulubiona mape XD Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 No to tym razem wyloze te 800 pkt. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) Ciesze sie jak male dziecko XD Trzeba szykowac 800pkt Zer: Jezeli dla Ciebie Guardian i Lockout to jest to samo to krzyz na droge :puk: (no chyba, ze se jaja robisz ;P) Edytowane 25 marca 2008 przez Ins Cytuj
barth 70 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 hehe, już zauważyłem kilka zmian, typowych dla bungie, opisać je wam? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) Ciesze sie jak male dziecko XD Trzeba szykowac 800pkt Zer: Jezeli dla Ciebie Guardian i Lockout to jest to samo to krzyz na droge :puk: (no chyba, ze se jaja robisz ;P) nie robie sobie jaj... i nie twierdze, ze sa to identyczne mapy... no ale kurna bandzi moglo zrobic cos oryginalnego albo zrobic remake jakiejs lepszej mapy zamiast w kolko powielac schemat lockouta... Edytowane 25 marca 2008 przez Zeratul Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) No starali sie zrobic cos oryginalnego ... dzieki temu idze grac tylko na 3 mapach Wole, zeby dawali remaki niz takie dna jak Epitaph ;] EDIT: Zreszta narzekasz jak stara baba - ten Map Pack powinien dogodzic kazdemu. Jedna mapka z H1, jedna z H2 i jedna kompletnie nowa. W poprzednim packu dostales dwie nowe mapy i jedna do edita, wiec cicho siedz ;P Edytowane 25 marca 2008 przez Ins Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 **** z tymi mapkami, kto gra chill out'a? . Co do zakupu... jeszcze bede musial sie powaznie zastanowic... . Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 No starali sie zrobic cos oryginalnego ... dzieki temu idze grac tylko na 3 mapach Wole, zeby dawali remaki niz takie dna jak Epitaph ;] EDIT: Zreszta narzekasz jak stara baba - ten Map Pack powinien dogodzic kazdemu. Jedna mapka z H1, jedna z H2 i jedna kompletnie nowa. W poprzednim packu dostales dwie nowe mapy i jedna do edita, wiec cicho siedz ;P niech nie leca w kule tylko zrobia nowe oryginalne i DOBRE mapy... Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Ale dali dupy z Bungie szpecąc tak starego dobrego Lockout'a PASKUDNIE wygląda ten black ... imo Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 pszesz to wyglada (pipi) w (pipi) Cytuj
miniu 1 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Wyglada okropnie ale to lockout, przyjemnosc z gry bedzie podobna choc pare rzeczy zmienili(np wyglada na to ze zamkneli okno w bibliotece) Cytuj
barth 70 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 No starali sie zrobic cos oryginalnego ... dzieki temu idze grac tylko na 3 mapach Wole, zeby dawali remaki niz takie dna jak Epitaph ;] EDIT: Zreszta narzekasz jak stara baba - ten Map Pack powinien dogodzic kazdemu. Jedna mapka z H1, jedna z H2 i jedna kompletnie nowa. W poprzednim packu dostales dwie nowe mapy i jedna do edita, wiec cicho siedz ;P niech nie leca w kule tylko zrobia nowe oryginalne i DOBRE mapy... problem polega na tym, że jak zrobią nowe mapy to przynajmniej 2/3 nie będą sie nadawać do porządnej gry, niestety statystyki mówią za siebie, tak to wygląda z Bungie, gry robią genialne, ale mapy już tak dobrze im nie wychodzą Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 problem polega na tym, że jak zrobią nowe mapy to przynajmniej 2/3 nie będą sie nadawać do porządnej gry, niestety statystyki mówią za siebie, tak to wygląda z Bungie, gry robili genialne, ale mapy już tak dobrze im nie wychodzą sory, musialem Cytuj
barth 70 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 kwestia gustu, a o tych jak powszechnie wiadomo się nie dyskutuje Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 problem polega na tym, że jak zrobią nowe mapy to przynajmniej 2/3 nie będą sie nadawać do porządnej gry, niestety statystyki mówią za siebie, tak to wygląda z Bungie, gry robili genialne, ale mapy już tak dobrze im nie wychodzą sory, musialem no nie wiem... marathon mi sie nie podobal... Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 nie bylo powiedziane ze wszystkie Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Wyglada okropnie ale to lockout, przyjemnosc z gry bedzie podobna choc pare rzeczy zmienili(np wyglada na to ze zamkneli okno w bibliotece) Może będzie otwierane na guziczek. Barth co tam wyłapałeś za różnice? Cytuj
barth 70 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 jutro zlepie porównanie i wam wrzucę, miałem to zrobić dzisiaj, ale czasu nie starczyło Cytuj
miniu 1 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 mappack bedzie zawsze free? Heroic tak. Cytuj
barth 70 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 No dobra, nie mogłem nigdzie wygrzebać odpowiednich screenów Lockout'a, więc na szybko przeedytowałem paintem (a nie Edytą) screeny Blackout'a, żeby pokazać wam różnice, których jak na razie się dopatrzyłem, oto one: 1. Zabudowane okno w bibliotece, trudniej będzie się nim wydostać (o ile wogóle będzie to możliwe) 2. Podziurawniona "ścianka działowa" w bibliotece, chowanie się za nią już nie będzie takie łatwe 3. Powiększony murek, łatwiej będzie wskoczyć z niego na snajper tower (wogóle Bungie zapowiedziało, że wszystkie skoki znane z H2 są łatwiejsze do wykonania) 4. Brak słupków, za którymi można było sie chować 5. Powiększona i słabiej obudowana platforma, ściąganie z niej ludzi będzie duuużo łatwiejsze 6. Były "green room" zyskał dodatkową parę schodów i jest przez to jakby głębiej położony, jeszcze nie wiem czy coś to zmieni, ale warto to zanotować 7. Brak wyważonych drzwi, za którymi można było sie chować (patrz co Final Boss wyczyniali z oddball'em) 8. Zapomniałem tego zaznaczyć na środkowym screenie - brak okienka w podłodze, nie da się zaglądać do "middle room'u" to chwilowo tyle, ale założę się, że jest tego więcej Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 ja bym jeszcze dodal: 1. teraz na luzaku doskok do kolanka 2. nie jestem pewien ale chyba skroty po framudze drzwi nie beda juz mozliwe 3. brak tej takiej antenki, przez co mozna bylo skrotem sobie wskoczyc na br3 (nawet jesli framugi beda) Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 ja bym dodal jeszcze inne kolory i 640p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi