Skocz do zawartości

Ha Czy, nowe mapy ida :>

Kiler8888

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cold Storage, czyli remake kultowego Chill Out'a będzie dostępny od 7 lipca ZA DARMO. Jednocześnie cena Legendary Map packa spada z 800M$ Pointów do 600 (ale nie dostaniecie za to Bungie Pro). No to można śmiało powiedzieć, że Bungie ma gest :D

Gość Maiden
Opublikowano

A ja (chyba) nawet nie ściągłałem jeszcze pierwszego, już darmowego Map Packa xD

Opublikowano

Proponuje wam udać się do jakiegoś terapeuty, dają wam coś za darmo i obniżają cenę poprzedniej opcji (czyli robią coś o czym pewni panowie ukrywający się pod literkami IW nigdy by nie pomyśleli), a wy jeszcze marudzicie. Ciągłe niezadowolenie to pierwsza oznaka przewlekłej depresji :D

Opublikowano

po 5 -6 meczach (FFA i 2vs2) na kold storydż takie równanie:

chill out > cold storage = halo 1 > halo 3

ale z drugiej strony nie jest aż tak źle, mapa plasuje się w okolicach narrows'a - grywalna, ale bez rewelacji.

Opublikowano
po 5 -6 meczach (FFA i 2vs2) na kold storydż takie równanie:

chill out > cold storage = halo 1 > halo 3

ale z drugiej strony nie jest aż tak źle, mapa plasuje się w okolicach narrows'a - grywalna, ale bez rewelacji.

IMO wyzej niz narrows ja bym dal nawet blisko guardiana

Opublikowano
Bardzo dobra mapa, na bank trafi do MLG, już pracują nad jej ligową wersją.

Narazie testuja czy bedzie im pasowac ;)

Mam nadzieje ze trafi i usuna AMPa ... i narows tez moga XD

Opublikowano
Bardzo dobra mapa, na bank trafi do MLG, już pracują nad jej ligową wersją.

Ja mam pewne obawy - MLG to przede wszystkim 4vs4, a CS wydaje mi się odrobinę przyciasny na 8 graczy. Nawet przy tym smiesznym FFA na 7 graczy w czasie Bungie Day grało się przeciętnie...

Pożyjemy, zobaczymy ;)

Opublikowano

bez teleportów nie bedzie tak zle dla 8 i nawet odball bedzie miał większy sens (nie grałem nawet z teleportami bo nikt nie dał sie namówic, za poważni byli...;) ), chociarz wtedy spuścizna duchowa chill outa oddali sie jeszcze bardziej.

3vs3 MLG KOTH v5 on cold storage - awansuje do top5 moich ulubionych trybów w H3 (po zagraniu jednego meczu, jak bedzie dalej to sie okaże)

Opublikowano (edytowane)
Nie podoba mi sie nowa mapa... jest hooiowa... wole oryginal i nidlera...

Oczywiscie ze orginal lepszy ale czy to znaczy ze mapa jest (pipi)owa ?

Inaczej chilouta w h3 nie dalo sie zrobic to jest kompletnie inna gra i kompletnie inaczej sie w nia gra.

Uwazam ze panowie z bungie odwalili kawal dobrej roboty i mam nadzieje ze ta mapa choc mala to trafi na mlg.

P.S. A co ci sie wogule w niej nie podoba ? kolor ?

Edytowane przez miniu
Opublikowano

Cold Storage zrobila na mnie pozytywne wraznie jak zadna mapa do tej pory w h3 (z samego poczatku), kiedy wskoczylem na "okno" i ujrzałem teleport od rozowego pokoju i cale pomieszenie go otaczajace to uwierzylem ze nastepny map pack moze byc naprawde dobry, przedewszystkim prostota, tego bylo trzeba, jednolity kolor i nie ma zadnych bajerow na mapie to mi sie podoba ! Jest naprawde dobrze zrobiona, jak dotad gralem malo meczy na niej ale czuje ze bedzie jedna z najlepszych map, jeszcze tak z 2 grywalne mapki bungie zrobi i bedzie za(pipi)iscie !!

Opublikowano
i tym stwierdzeniem o nidlerze podważyłeś całą swoją popularność jako "mistrza połamany-kciuk" :D

nie kciuk, a kciuki...

i nie spamuj!

raper iebnij barthowi warna za spam i prowokacje, a mnie zdejmij za przywrocenie go do porzadku

Opublikowano

skoro czil nie jest taki zły to może remake prisonera też ma sens. Dam na tace w tej intencji w niedziele.

Wogole Bungie mogło by zrobić map packa składającego się tylko z rimejków. Za samego battle/beaver creek`a dałbym z 600 mp

Opublikowano

mnie zastanawia czy zmienilibyscie gry, jezeli bandzi teraz niezalezne od Microsoftu naprawde powrocilo do korzeni i zrobilo efpeesa na takich samych zasadach jak Hejlo JEDEN11!! tylko by sie nazywalo Huio i zamiast Master Cheifa bylby biegajace pokemony, ale system bylby ten samo co w Halo UNO... ciekawe