Raptor 226 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Mam nadzieje, ze beda nie wiecej niz 800ms points kosztowaly . Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Wiill the maps ever be available for purchase in the marketplace? Yes. Bungie has stated that a few weeks after the release of Halo Wars the Map Pack will be released on the Xbox Live Marketplace for the low cost of 800 microsoft points. Z forum Bandzi... Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 za(pipi)iste mapy na miecze ! nie moge sie doczekac Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 SanBox powinien byc free a tej reszty to nawet nie komentuje taka padaka, po hu robic takie duze mapy i tyle czasu sie z tym (pipi),ac jak mozna w tym czasie 3 mniejsze strzelic i nawet niech jedna bedzie udana to juz bedzie gicio. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 SanBox powinien byc free a tej reszty to nawet nie komentuje taka padaka, po hu robic takie duze mapy i tyle czasu sie z tym (pipi),ac jak mozna w tym czasie 3 mniejsze strzelic i nawet niech jedna bedzie udana to juz bedzie gicio. Burgery i tak kupią... jakby co mogę zrobić relację, bo MSP już do mnie lecą Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Big Tim Batel to jest to! Nie zapominaj o tym Goldi! Ja tam pewnie sobie kupie (mam 1000ms points na razie) - glownie dla Sandboxowych mapek, bardzo mi przypadl do gustu ten Warlock . Pobiegac sobie i postrzelac 1v1 albo 2v2. Tylko wole jasniejsze mapki . Cytuj
KILa 4 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) a no ja tez mam 800ms kiedy wychodzi map pack ? Wizz ja man Wie ktos kiedy wypelzaja te mapki na market ? EDIT: Ok juz wiem April 9th, 2009. Edytowane 27 marca 2009 przez KILa Cytuj
barth 70 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 HERETIC Mała, symetryczna mapka, znana wszystkim, którzy mieli styczność z Halo 2 po prostu jako Midship. Patrząc na screena wydaje się, że nie zmieniło się zbyt wiele, o ile wogóle cokolwie. Wygląda na to, że wraca stary ulubieniec tłumów. CITADEL Nowa, mała i symetryczna mapka na której będziemy walczyli o kontrolę nad dwoma bazami i terenem je łączącym. Podobno styl mapy ma wymuszać bezustanną komunikację w drużynie i ciągłe dzielenie się na mniejsze "drużyny". Dla mnie brzmi to trochę jak opis "duchowego następcy" Battle/Beaver Creek'a. LONGSHORE Duża konstrukcja przeznaczona przede wszystkim do wielkich batalii (Big Team?), ale mogąca podobno obsłużyć też mniejsze liczebnością walki. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jednak opis Achievement'ów dla tej mapy mnie osobiście nie zachęca. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Mythic pack bedzie free kiedy ten pack wyjdzie? Do tej pory nie kupilem (brak czasu na to, wiec nie marnowalem kasy ) poprzedniego. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 O w mordę jeża... może nawet sobie kupię te mapy (mimo że gramy tyle o ile) ze względu na Mida! Najlepsza mapa z Halo2 i jedna z lepszych w serii. Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Midship wygląda kozacko. Łykam bez zastanowienia. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) Jakis release date ? Razem z ODST 22 wrzesień. Edytowane 9 lipca 2009 przez Kerlo Cytuj
nelson 4 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Jakis release date ? Razem z ODST 22 wrzesień. ale chodzi o nowe mapy czy przecene mythic ? Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Jakis release date ? Razem z ODST 22 wrzesień. ale chodzi o nowe mapy czy przecene mythic ? nowe mapy, na przecene mythic trzeba bedzie jeszcze dlugo poczekac jak dla mnie Cytuj
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Te nowe mapy beda wrzucone na dysk z multi H3? Cytuj
L0ng3r 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Te nowe mapy beda wrzucone na dysk z multi H3? ta wszystkie dotychczasowe + specjalne dla odsta Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 No i w sieć popłynęły gameplaye z nowych map. Wygląda na to, że Heretic to Midship, któremu udało się uniknąć większych zmian (no może jest ciutkę większy) i gra się na nim nadal wyśmienicie. Citadel zapowiada się bardzo dobrze, może nawet jak materiał na mapę do MLG. Longshore już nienawidzę . Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Longshore = drugi Rats nest pod wzgledem grywalnosci. Citadel = niby ladnie wyglada, ale watpie zeby go wrzucili do MLG (Epitath tez ladnie wyglada, a gra sie na nim hoyofo). A Heretic z tego co widze to moga zepsuc tylko tekstury zmieniajace twoje granaty w bumerangi. Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Czy ja wiem, Citadel jest małe i symetryczne, bez zbędnych udziwnień w stylu shield-door'ów czy man-cannon'ów. Po premierze większość MLG prosów mówiło, że Epitatph to najlepsza mapa z podstawowej paczki w Halo 3, ale przez te shield-door'y stała się niegrywalna i zapomniana, nawet pomimo wypuszczenia jej w wersji Epilog. Zresztą zobaczymy, tak oglądając ją na kilku filmikach wydaje mi się, że będzie się na niej nieźle grało. A co do Heretic'a - Lockdown'a też podobno nie dało się zepsuć, a jakoś dużo graczy narzeka na tą mapkę (mi się podoba). Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Czy ja wiem, Citadel jest małe i symetryczne, bez zbędnych udziwnień w stylu shield-door'ów czy man-cannon'ów. Po premierze większość MLG prosów mówiło, że Epitatph to najlepsza mapa z podstawowej paczki w Halo 3, ale przez te shield-door'y stała się niegrywalna i zapomniana, nawet pomimo wypuszczenia jej w wersji Epilog. Zresztą zobaczymy, tak oglądając ją na kilku filmikach wydaje mi się, że będzie się na niej nieźle grało. A co do Heretic'a - Lockdown'a też podobno nie dało się zepsuć, a jakoś dużo graczy narzeka na tą mapkę (mi się podoba). Przydaloby sie zobaczyc jakis pr0 emeldżi mecz na Hereticu Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Midship wygląda ładnie. Citadel też mi sie podoba. Zobaczymy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi