barth 70 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Hura, hura, Bungie wreszcie zademonstrowało nam rozkład pomieszczeń i broni na nowych mapach, oto i one: Citadel (coraz bardziej wygląda mi to na "duchowego następcę" Battle/Beaver Creek) Heretic (stary dobry Midship) Longshore (nowa mapa z Ghost'ami do Big Team ) Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Czy ja wiem, Citadel jest małe i symetryczne, bez zbędnych udziwnień w stylu shield-door'ów czy man-cannon'ów. Po premierze większość MLG prosów mówiło, że Epitatph to najlepsza mapa z podstawowej paczki w Halo 3, ale przez te shield-door'y stała się niegrywalna i zapomniana, nawet pomimo wypuszczenia jej w wersji Epilog. Zresztą zobaczymy, tak oglądając ją na kilku filmikach wydaje mi się, że będzie się na niej nieźle grało. A co do Heretic'a - Lockdown'a też podobno nie dało się zepsuć, a jakoś dużo graczy narzeka na tą mapkę (mi się podoba). Przydaloby sie zobaczyc jakis pr0 emeldżi mecz na Hereticu http://www.youtube.com/watch?v=n2E7LshFu8Y Cytuj
barth 70 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Prosi potwierdzają - Midship wrócił w pełni chwały. Jupikajej madafaka jak to mawiał jeden bohater biegający na bosaka. Oby mapa weszła do rozgrywek przy okazji wypuszczenia H3 ODST. A tutaj filmik z MLG PRO'sami testującymi Citadel: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi